-> ozzman1000: Trest smrti.. 1.3-ku má ještě škodováckou..
-> MOLSO: On to měl taky tak.. dojel na ten zbytek domů, teplý na dvoře to chytlo, pak už ne.. neskutečnej humus, jak kdyby natankoval štěpařskej vosk..
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
odvrtanie zámku viečka palivovej nádrže
-> Jozka: toho sa nebojim, aj keby neviem co, benal je tam len pre nudzove dokodrcanie po najblizsiu LPG stanicu keby som to preflakol a minul plyn.
-> Jozka:
kde má felicia 1.6 zdvíhacie tyčky?
kde má felicia 1.6 zdvíhacie tyčky?

-> MOLSO: Tak ten benzín do 2 měsíců zas nezapomeň "vyjezdit"... Doporučuje můj kámoš, ortodoxní "plynař". Prý je odleželej benzín o motor - i když on teda po poruše ventilu dojížděl na dvouletej - ale zas to skončilo ohnutím zdvíhacích tyček.. (Felicia 1.6).
-> Jozka: vícepalivové
včera som bol na takom menšom výlete, ale tankoval som až 40 km od domu a pre istotu som tam chrstol benzín za 6 € keby sa náhodou v bombe minul plyn ... a on sa neminul
2 mesiace po kúpe auta som tankoval poprvé benzín

2 mesiace po kúpe auta som tankoval poprvé benzín

-> MOLSO: Tak při vícepalivovým vozidle tomu rozumím, to nebyla ta správná motivace.. a to víčko teda bylo asi už stejně stářím zkřehlý, žádná škoda..

-> Jozka: tak ja som presiel este 10 km a nacapoval plnu plynu takze ma totak nesralo
inak som vytrhol krytku zamku, kombuinackami vytiahol ten klinček, a do dierky zasroboval dlhy vrut do dreva a viečko sa rozstrelilo na 3 kusy

inak som vytrhol krytku zamku, kombuinackami vytiahol ten klinček, a do dierky zasroboval dlhy vrut do dreva a viečko sa rozstrelilo na 3 kusy

-> MOLSO 28.05.12 23:39:32:
Na to pomáhá stres - já zjistil, že to umím, až když jsem dojel kdysi s kilem milostivý paní na výpary k benzínce pouze s náhradníma klíčema, na kterých tenhle malý, ale důležitý bohužel chyběl.. To máš pak hotový hned
.

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: dost co vnutri smrdi plyn este tam budem aj benzinove pary pustat ?
kokos ja som sa k tomu este furt nedostal furt tu len vysedavam ... aby som sa hanbit zacal

kokos ja som sa k tomu este furt nedostal furt tu len vysedavam ... aby som sa hanbit zacal

-> MOLSO: taký odborník a nevie improvizovať? stačí šrubovák, odklopit sedák a vymontovať plavák .. a možeš tankovať, diera jak do prdele
pre každodenné použitie asi nič moc ale ako núdzovka 

ja som to roztlkol s kladivom a bolo to vyriešené 

-> Jozka: asi hej
sa s tym budem srat ... mam doma dalsie 3 viecka s klucom ...
a aj tak som s k tomu este stale nedostal

a aj tak som s k tomu este stale nedostal

-> MOLSO: Molso je v překladu do češtiny Netrpělivý? Kdejakým klíčem stejný velikosti a profilu to fakt jde, jinak i vreckovým nožíkem a silnějším spínacím špendlíkem třeba.. však je tam těch válečků jen pár..

zober dva velke šróbováky, podložíš kus handry, aby sa neodrvila farba, poriadne zapáčiš a uzáver je dolu z hrdla. odskúšaná metóda, predchádzajúci majiteľ mojho auta tak tankoval dlhodobo.

-> MOLSO: jak pro koho 

to je moc zlozite jedna diera a 6ka srob vyzera jednoduchsie
a dame nejake starsie viecko zo skladov .... keby som nemal som stracený

a dame nejake starsie viecko zo skladov .... keby som nemal som stracený

-> pepa.ventilek: jinym klicem taky
www.lockpickguide.com/ima
ges/lockpicktemplates.jpg
Něco z toho vyrob z plátku pilky a jsi tam za 3 Vteřiny
A bez poškození čehokoliv
Něco z toho vyrob z plátku pilky a jsi tam za 3 Vteřiny
A bez poškození čehokoliv
-> Nwkt: jono jako na fa
Vem si víc klíčů od víček a nějakym to odemkneš
takže stačí samorezka / šrób ? fajne
to keby ste videli včera poobede .... pokazil som LPG čerpadlo, ďalšie o 15 km, zatvorené, ďalšie o 30 km
a ja zvyšky z rezervy plynu , benzín nikde, dosraný dole kopcom som motor zhasínal ... a reku dám aspon benzínu trocha a ono prd nemám klúč
ďakujem za rady

to keby ste videli včera poobede .... pokazil som LPG čerpadlo, ďalšie o 15 km, zatvorené, ďalšie o 30 km

ďakujem za rady

-> MOLSO: ja mel na wintercaru vicko nadrze odemcene porad.Jde to odemknout jinym klicem,musi mit vsak stejny profil,aby sel strcit do zamku...
-> MOLSO: zober samorezku do dreva nasrobuj ju do plastu kusok vedla zamku, tym spojis tie dve casti a povolis

-> MOLSO: Jo provrtej to durch mimo zamek, treba d=8, pak do te diry klepni M8x30 a vesele otevri. Ale nevrtej moc daleko od zamku 

-> MOLSO: nejjednodušší je lockpicking, nástroje jdou vyrobit i z plátku pilky na železo. není to jak originál ale nádrž otevřeš za pár vteřin
-> MOLSO: jj jak pise kolega,bachnes po tom a budes to mat v nadrzi,tam to nema comu zavadzat

-> MOLSO: kladivom , normálne po tom potrieskaj , rozsype sa to a ostane ti len zátka hrdla bez zámku
Dá sa to nejako ? na šporáku nemám kľúč od viečka a zistil som to až včera
alebo je nejaké elegantnejšie riešenie ?

alebo je nejaké elegantnejšie riešenie ?