skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dvere 105-136
-> minno: aký je rozdiel medzi dverami z M-ka a z úzkej?
-> ozzman1000: tak zas tak hrozné to nie je, ono sa s tým dá pohrať a vždy to tak nejako dopasovať, ale tie dvere sú fakt čo kus to originál.
-> minno:
sakra, ani ma nestraš, onedlho idem dávať užovkové dvere z GLSy na Mko
sakra, ani ma nestraš, onedlho idem dávať užovkové dvere z GLSy na Mko

-> 4dams: čiže máš všetky dvere nové a pred lakom si ich neskúšal, ako pasujú?
na škodovke je čo diel, to iný, jedny origo dvere sedia ináč ako druhé origo dvere.... Niekedy je problém to aspoň ako-tak spasovať. A ako píšeš, niektoré dvere sú tak blbo vyrobené, že potom vznikne medzi prednými a zadnými dverami veľká medzera, alebo medzera ide do klína....

-> castrol: to neviem, všetky 4 dvere boli preliačené alebo inak pokodené, tak som ich vôbec neriešil. Keď som to rozoberal lietali rovno do zberu
-> 4dams: a predtym pasovali ?
-> Šulda: hnilé to určite nieje, ak by bolo, to auto je dávno v šrote :D zajtra urobím fotku, to bude najlepšie
-> castrol: mám tie origo podložky ale neskúšal som to lebo medzi prednými a zadnými dverami keď sú zavreté je dosť veľká medzera. Akoby zadné dvere boli celé posunuté dozadu. Odierajú sa o zámok v karoserií + sú celé padnuté
-> 4dams: asi né no ale nemáš to uhnilí na kastly nebo tu destičku v kastly nějakou pochroumanou inak asi ty destičky no
-> 4dams: skusal si podlozit pant?
Ako riešite ak vám absolútne nepasujú dvere? U mňa je problém s pravými zadnými dverami, a keď ich akokoľvek nastavujem, stále sú skrížené. Auto ani dvere neprežili žiadnu búračku...