skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vytiahnutie blatnikov...
mno pekny no.-))alw ja potrebuju nekoho kdo udela ty predni na facko co?
chci se zeptat nema nekdo doma vytahovacku na pujceni za naky poplatek?nebo neni nekdo schopen vytahnout blatniky na skoda favorit aspon predni?
Hele musim je tahat taky a tak mne zajima jak je to hlavne se zadnima predek je easy ale musim na zadku oddelit blatnik a lem nebo to muzu vyklepat rovnou
-> Giaco: Nic těžkého na tom není. Je k tomu potřeba jenom gumová palica a dřevěný špalek (a trocha trpělivosti :o)). Napřed se vyklepe ten vnitřní záhyb a potom i ten druhý a výsledek je vydět na fotce co sem sem dal. Nakonec sem na už vyklepaný blatník přivařil zevnitř pětku kulatinu a hranu zaklepal aby tam nebyla ostrá hrana.
-> Faann: A klepals ty osobne? Jestli jo, poodhal trochu tajemstvi prace..... :o))
no ja by som mal tez otazku, chcem vzadu vytahnut lemy na 1000Mb, aby sa tam zmestili 195 na 50 R15, mne staci vytahnut hornu cast blatniku, sak si to urcite viete na litri predstavit, da sa to spravit bez poskodenia laku? ak by to bolo minimum, ja by som potreboval mozno tak zahnut falc a vytahnut asi o 2-3cm mozno menej, je to realne? co to moze stat? diky
Mě se povedl podobný lem, na kovadlině asi za celej den byly oba blatníky hotový...

-> Vašo: Tak ale priprav si riadne plnu penazenku... teraz je to 10000,- pokutka a este ju chu zvysit na 25000,- Kedze ja jazdim po hlavnom meste tak mozem zabudnut na teketo pekne platniky

-> Vašo: vašo mrkni sem kvoli tomu zrazu niečo tiež chceme podniknúť www.rapidsk.wz.cz
velmi rad ale mam taky pocit ze v july budem v anglicku zarabat prasule
-> 5ko: neni problem ...
inac chcem robit aj zraz pri bystrici, neprisiel by si? niekedy v july...

Vašo este ze si zo slovenska a tvoj kamarat ma vytahovacku
dufam ze ked to bude u teba vizerat super mozem sa niekedty zastavit

pri vytahovacke sa falce zahnu dovnutra...
-> Faann: tak to si ale frajer to by tom nikdy nepovedal... alekamarat ma vytahovacku tak neviem ako to bude vyzerat ale dam na buduci tyzden aj foto tak uvidime...
-> 5ko: na policajtov si budem musiet zobrat plnu penazenku ale bo aspon nejaku flasu
-> 5ko: na policajtov si budem musiet zobrat plnu penazenku ale bo aspon nejaku flasu

nezabudnite ze to je nenavratna uprava ktora bude byt do oci policajtom, aspon tu su policajti velky neprajnici
-> Vašo: Je to jenom pouze vyklepané.
-> Faann: to si najprv falce vyklepal a potom vytiahol??? a je to skodovacky lem??? vyzera to super
dik.

caute... skusal niekto z vas vytahovat blatniky predne aj zadne... nema niekto foto? mam vyvarenu kasnu a cez vikend idem tahat blatniky lebo tam musim vopchat kolesa 205/55 r16 z octavie RS a o mesiac to idem dat striekat huráááá ja sa tak tesim... konecne to bude auto