vymena celniho skla pomocccc

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 16.09.2010 do 24.04.2011, založil/a Marty Eliáš - zrušená registrace
řadit dle data
10:09:32
24.04.2011
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Vojtisek: všechno už tady máš napsané, hodně štestí
17:29:39
23.04.2011
Vojtisek
Kluci, dovezl jsem si z vrakoviště čelní sklo ze Silver lajna a potřeboval bych poradit, jak vyměnit čelní sklo. Starý těsnění vyříznout a dopryč. Na nový sklo to těsnění usadím, do te první drazky, ve které bude to tesneni drzet v kastli, dam kabel nebo motouz o prumeru cca 3 mm a kastli namazat nejakou vazelinou. Sklo usadime na spodek, vemu za provazek a pomalu s nim pojedu a kolega bude jemne tlacit na misto, kde bude provazek. Co dál? Nějake dalsi triky? Dekuji 4
20:30:25
16.09.2010
Milan 136
-> Marty Eliáš: a připrav se že to bude dole pod gumou rezatý
19:52:46
16.09.2010
Marty Eliáš - zrušená registrace
4 diky kluci o vikendu jdu na to tak snad se to podari :)
19:43:34
16.09.2010
Zdenek Neubert
miísto provázku doporučuji slabý,ale pevný kabýlek a rám u auta namazat vazelínou,přiložíš sklo s gumou a kabýlkem a jedeš od spodu nahoru,opatrně a zároven na obou stranách,tímto zpusobem nepotřebuješ pomocníka,pak už jenom zvenku porovnáš zatlačením sklo a právě,že je to namazané perfektně se samo usadí,jinak starou gumu každopádně výříznout,,,hodně štěstí
19:35:15
16.09.2010
jarda.u1
-> Marty Eliáš: starou gumu normalne urizni a na nove sklo pouzij novou gumu,stoji cca 2-3 stovky.Az budes mit gumu navleknutou na skle,tak do vnejsi drazky po celem obvode navlekni nejaky vhodny provazek a dole oba konce prekriz.Potom za neci pomoci sklo prilozis k otvoru (karoserii),pomocnik ti ho bude zvenci lehce pritlacovat a ty zevnitr budes vytahovat provazek tak,aby se ti guma prevlekala prez okraj ramu.Nesmis vsak zbytecne pospichat,abys provazkem neprorizl gumu a pomocnik zas nesmi nadmerne tlacit,aby sklo neprasklo.Az bude sklo i s gumou usazene,tak muzes opatrne gumovou palickou poklepat po obvodu na tesnici gumu,lepe si sedne.
19:05:39
16.09.2010
Marty Eliáš - zrušená registrace
Ahoj kluci potreboval bych pomoc s vymenou celniho skla u feldy prasklo mi a potrebuju vedet jak ho mam vubec vyndat aby se nerozmlatilo uplne a jak tam dat nove :) myslim si ze to vzladnu doma jsem vzrucny a pomuze mi tata jen bych potreboval radu jak ho vyndat a vratit diky vsem za rady:) 6
Extreme Tyres