skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
bočnica na 105/120
ideální matroš: skoda-virt.cz/cz/.../9853
5-novy-zadni-blatnik-uzovk
a
-> TAZ1500: dik za ponuku ja by som ich bral ale tu bude asi dost velký problém z dopravou ale aj tak vďaka neboj určite ešte aj tu na slovensku sa nájdu
-> rapida: taky se pridam jednou sem menil predek a bočnici na jedny bourany 1203ce mužu rict byl to horor i když sem si tam navaril uhlopřičky a vypodlkadal jak to slo tak se mi to auto skroutilo a od ty doby už menim jen po kusech nevim co by udelala skodovka kdybys ji urezal celej bok ale taky by se asi trochu rozjela nejlepsi je vyminet blatnik a prach zvlast celej bok je spiš na bouračky ale i tak je to otresna prace a jestli chces tak užovkovy blatniky mam dala mi je jedna znama když sem ji delal lemy na emku že to z nich mam vyřezat ale ukecal sem ji že to nepasuje a kdesi co si koupil jen lem a blatniky mi tu zbyly pokud bys je chtel tak dej vedet je to origo vyroba ona je ma od roku 86tak to se do toho taiwanci snad jeste nesraly nejradi bych je vymenil na emkovy blatniky ale klidne ti je i prodam pokud budes chtit sou natreny červenou zakladovkou a dobre uskladneny
-> rapida: ...já myslim,že když člověk bude chvíli číhat tak v ČR je možný sehnat zadní blatník na oužu do 5kila za kus jak prd,spíš míň...to bys měl ale horší s dopravou.
Pokud tě to vyloženě nepálí tak chvíli číhej,těhlech věcí je ještě pořád dost.
Tady třeba něco z e-shopu:
www.obautodily.cz/s_120_z ad_blatnik_s_olej_ps-20104 3
Pokud tě to vyloženě nepálí tak chvíli číhej,těhlech věcí je ještě pořád dost.
Tady třeba něco z e-shopu:
www.obautodily.cz/s_120_z ad_blatnik_s_olej_ps-20104 3
-> ondie: no to máš pravdu ako zdroj dielov sa to oplatí...................
len ja doteraz ľutujem že som si nekúpil tu bočnicu u nás v Mototechne ked robili pred pár rokmi výpredaj za cenu 1000 sk predávali tieto bočnice na úzky typ ..........to sa oplatilo kúpit kvôli tomu zadnému blatníku ktorý v tej dobe stál 1800 sk
-> rapida: ale jestli to neni drahý,tak je to jako zdroj prvovýrobních ND dobrý...pořezat to na Péčko,prahy,blatník...ten sloupek s kusem střechy by asi stejně skončil ve šrotě..
Já dělám lemy na rapidu,taky z celejch sedaních blatníků..mám tam krásně i tu kapsu,co je pod nárazníkem,vyříznu si kolik chci,blatníků je furt hodně,koupil sem je defakto za cenu lemů a líp se to pasuje než druhoška....samá pozitiva a sociální jistoty.
Já dělám lemy na rapidu,taky z celejch sedaních blatníků..mám tam krásně i tu kapsu,co je pod nárazníkem,vyříznu si kolik chci,blatníků je furt hodně,koupil sem je defakto za cenu lemů a líp se to pasuje než druhoška....samá pozitiva a sociální jistoty.
-> vaclav3: tak kdo neví,třeba nepozná...já ten rozdíl znám a už bych si zpět mozek nikdy neobalamutil a vadilo by mi to..asi sem puntíčkář ;)
-> Syny: taky si to moc v praxi nedokážu představit :-) ..už vidim jak všechny místa od Péček až dozadu k motorový kapse krásně seděj...no asi ne
-> Syny: taky si to moc v praxi nedokážu představit :-) ..už vidim jak všechny místa od Péček až dozadu k motorový kapse krásně seděj...no asi ne

-> ondie: Jen tak mimochodem, když jsem před lety nechal po "lehkém škrábnutí" opravit svoji bejvalku (užovku), dostala na levou stranu celou novou bočnici. A to, že je emková a je tam nějaký rozdíl v lemu, jsem zjistil asi až po dvou letech.... po upozornění znalejšího. Jestli nejde o veteránskou čistotu, tak běžný člověk nic nepozná.
-> ondie: Mzi nama - tohle jako celek muze varit akorat dobrodruh :)
..pokud teda nemá auto krutě zbořený na B sloupek..že by byla celá bočnice nutností.
-> Syny: To by ale na tomto dělal jen dobrodruh :) ...to už je lepší sehnat práh a úzkej blatník zvlášť..
Pokud nekomu jo vadi eMkovy lemy, tak se nechaj vymenit za uzky :)
Já osobně bych teda úzkej předek a vzadu eM lemy těžko snášel.
-> rapida: Originál užovkové už asi neseženeš. A rozdílu v lemu si na první pohled, kromě několika opravdových znalců, nikdo nevšimne.
aha tak to nič vdaka škoda že niesu na užovku
Mko
to je M