-> jarda19:
Ne.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vyvaření koroze
Takže nechat vyřezat lemy pak odvízt lakyrnikoj a ten aby to kytoval atd....a nakonec nalakoval... Mam to nechat udělat definitivně?
Při ceně lemů a prahů bych to vyřezal a dal nové. Takže novej prah bo jenom ten kousek? Pochopil sem to jako jenom ten kousek....Potom mi vyjde dráž ten kousek než ten celej prah i s lakem:D...A prahy nemam rezavy, jenom ten jeden je nabouranej no....Co ta cena prahu 180kč....Je to blbost ne?
Při ceně lemů a prahů bych to vyřezal a dal nové. Takže novej prah bo jenom ten kousek? Pochopil sem to jako jenom ten kousek....Potom mi vyjde dráž ten kousek než ten celej prah i s lakem:D...A prahy nemam rezavy, jenom ten jeden je nabouranej no....Co ta cena prahu 180kč....Je to blbost ne?
-> 1560:
A při ceně práce?
-> Bobesh:
O shnilym originálu se nebavíme, ale rozdíl uloženej originál bez koroze a čobolácká lisovaná fólie je výraznej.
A při ceně práce?
-> Bobesh:
O shnilym originálu se nebavíme, ale rozdíl uloženej originál bez koroze a čobolácká lisovaná fólie je výraznej.

-> 1560: To je pravda,pak ještě jestli má COčko a dílnu nebo dobrého známého,který disponuje obojím,navíc aby měl zručnost,čas a soucit

-> jarda19:
Při ceně lemů a prahů bych to vyžezal a dal nové.
Při ceně lemů a prahů bych to vyžezal a dal nové.
Přesně tak, co si neuděláš sám to nemáš.. já už se bojím dávat i věci na pískování.. :)
Jo dobrej nápad, ale podle mě mi to ošiděj všude... Po zkušenosti, když jsem myl auta v jednom servisu se mi příčí to auto někam dát....
-> jarda19: A najít si jinýho lakýrníka 

všechno vyřezat vyměnit
Prosím co nejvíc názorů. Díkec ;)
Uřezat, navařit novej
-> vhml 17.08.10 14:46:45: jste mohli rovnou navařit na vanu nápravy .... :-D :-D :-D
Ten karosář řikal, že dycky ten kus vyřízne a navaří novej. Ale lakýrník, kterej lakuje 40 let tak řikal at si to rozmyslim. Navíc mam nabouranej práh u spolujezdce a celej odřenej až na základovku. Je to tak už snad 5 let a nerezne to..Některý věci co se dějou na škodovce nechapu. Tedko sem se ptal v autodílech a řekli mi že práh pravej stojí 180kč...Což mi přišlo divný teda. Prej mi nabízí ještě nějakou výstuhu do něj. Tak uvažuju o tom že dám i novej práh když už to tam bude.. Něco mi poradtě ale já nevím jestli to nechat dělat. Jsem si 100% jistej blatníkama.. Pro ty zítra jedu na lakovnu. Ale co ty lemy zadních blatníku a ten pravej práh??
jo, půl trabanta jsme kámošovi vyvařili z bočních deklů pračky a je jako novej :-)
Kdo z vác může říct že má spodek smaltovanej? :-D
Kdo z vác může říct že má spodek smaltovanej? :-D
-> palinator: Jakejkoli zdravej plech je lepší,neš shnilej originál. Taky jsem byl nucenej sochat přední roh prahu ze zcela jinýho plechu,sloužícího předtím ke zcela jiným účelům. Nicméně tady nezajímá metoda ale výsledek
.

-> Bobesh:
Ale ty plechy (a ještě kvalitní originály) nebudou.
Ale ty plechy (a ještě kvalitní originály) nebudou.
-> jarda19: Koroze je jako rakovina,můžeš to zpomalit ale nezbavíš se jí. Nejlepší léčba je vyříznout a navařit zdravej kus.
Kdyby mě trápilo u škodovky jen tohle...
polovina aut tady je vařenych, zalezi na ošetreni a ochrane,,, blatniky muzes nechat castecne zinkovat
Čau lidi, mam 120cítku, přední blatníky měním úplně za nové a zadni mám uplně všude v pohodě krom u konců lemů.. Mám to tam zakytovaný a jednou za 14 dní to ošmirgluju a stříknu sprejem... Lakýrník mi řikal, že ty blatníky moc dlouho nevydrží.. Prej tak 2 roky....Prej jakmile se na to šáhne ohněm tak to začně reznout stejně... Řikal, že by to překytoval obrousil překytoval plničkou udělal a všechno tohle... Ale za 2 roky to prej zrezne znova a budu na tom hůř jak tedko...Jaký je váš názor??