skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
záměna čelního skla Favorit-felicia
-> Radza: na favorita feldacky bocni nedas, ale na feldu favoritacky jo, akorat u zadnich trojuhelnicku to ta guma prekryje jen tak tak...
-> ziza: náprava s menší úpravou lze, víko převodovky je stejný, pedálovka je úplně jiná...
hele když jsme u těćh záměň... jde přehodit na fávo přední náprava z feldy se stabikem, slyšel jsem že je nějak rozdílná rozteč šroubů v podlaze bo co.?? a dál bych chtěl vědět jestli dám na feldí 1.9D převodovku zadní dekl z převodovky fávo a ještě aby toho nebylo málo jestli jde přehodit pedálovka z feldy do fáva...bo bych chtěl zkusit abs...
díky za odpovědi

díky za odpovědi
-> RSak: koupíš to tam kde se zavývají autosklama,ale možná že i v kelly bys pořídil,takže ano jde.....
Boční nejdou, přední okna ano. Mam z favorita.
Jen takovej menší dotaz. Na zpětné zrcatko. Jde koupit třeba v kelly nebo nekde na kelly webu jsem to nenašel. Ten nesmysl co drží zpětné drzátko? Vydoloval jsem ho z rozbitého okna ale je to nepoužitelné. Myslím že to bude stát par korun jen to sehnat. Třeba origo škoda, nevím.

-> Radza: určitě ne
-> Radza: to asi nee
Když už jsem se dozvěděl,že okna jsou záměnný,tak by mě zajímalo,jestli jsou záměnný i boční okna ve dveřích z FE do FA

JJ predni jde v pohode jen se tam musi nalepit ten drzak zpet. zrcatka:) Jinak je to ok
-> LiMaK - 742 forever: zadní nevim, ale přední na formanovi se nám rozbilo kamínkem a dali tam sklo z feldy. a pasovalo.
zadni na 130% nejsou zamenne. Pravě že jsme si to taky mysleli, sehnali facko zadni sklo a na feldu ani nahodou... favorit je ve spodnich rozich placatejsi, filda kulatejsi...proste to nejde.
Kdo tvrdí opak, at mi to dokáže na živo...my nykonec sháněli origo okno na feldu
Kdo tvrdí opak, at mi to dokáže na živo...my nykonec sháněli origo okno na feldu
to né,to vim...já myslel že kvůli nějaký blbině...zrcátko mi je jasný :)
-> Thomas: kvuli uchyceni zrcatka
-> Thomas: Budeš mít 2 zpětná zrcátka?
kecám... z Feldy na Fávo ano a proč né opačně?
díky moc....hned jsem veselejší že nemusim shánět jiný :) a jakto že z Fáva na feldu ano a opačně ne?V čem je rozdíl?
zadní jsem zkoušel přiložit a ani náhodou...je o pár cm větší
zadní jsem zkoušel přiložit a ani náhodou...je o pár cm větší
z feldy do fáva ano opačně ne
jo de to :-)
a viděl sem i zadní :-)
a viděl sem i zadní :-)
zdravím chlapy,mám dotaz,možná se to tu někde probíralo,ale nemam čas to nějak listovat,chci se zeptat je možno dát čelní okno z Felicie (zeleně tónované s modrým pruhem) na Favorita?Jsou stejné nebo je jedno nějak větší?Zítra to tam potřebuju dát,tak se ptám jestli to lze.Díky moc za rychlý odpovědi