-> Stepan FUN: Tohle byl třeba Větévka, včera tu měl ještě jinou registraci
skoda-virt.cz/cz/.../3506
6-buglist-1
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Masakr odrezovač
prohledat
62 příspěvků (zobrazeno 9 až 58) od 15.09.2009 do 11.12.2012, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> Nwkt: Nevím... Ale po varování přes SZ, se autor maličko uklidnil. Mě třeba dostalo tohle: Honza120L 23.09.09 09:35:14 napsal:
omlouvám se – narazil jsme an to vícero a díky za tip už jsem to
vyhledal – zajímavé…takže to posypou jemhým pískem pistolí
z kompresoru? a je to lepší než smirek a kotouč ve vrtačce? viz téma skoda-virt.cz/cz/.../1196 65-piskovani-zas-a-znova
EDIT: Asi neuklidnil. Koukám po necelým 1 dni od registrace BANán... :-D
omlouvám se – narazil jsme an to vícero a díky za tip už jsem to
vyhledal – zajímavé…takže to posypou jemhým pískem pistolí
z kompresoru? a je to lepší než smirek a kotouč ve vrtačce? viz téma skoda-virt.cz/cz/.../1196 65-piskovani-zas-a-znova
EDIT: Asi neuklidnil. Koukám po necelým 1 dni od registrace BANán... :-D
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Neřeš, to je provokace
Honza120L 23.09.09 09:17:12 napsal:
dobry den,
můžu se optat na rozdíl mezi oplachovým a bezoplachovým? ja používám
oba, ale je to divné polívat to opět vodou nebo ne?kdyz ten oplachovy oplachnes bezoplachovym,tak pak to bude teda jak?
dobry den,
můžu se optat na rozdíl mezi oplachovým a bezoplachovým? ja používám
oba, ale je to divné polívat to opět vodou nebo ne?kdyz ten oplachovy oplachnes bezoplachovym,tak pak to bude teda jak?
dobry den,
můžu se optat na rozdíl mezi oplachovým a bezoplachovým? ja používám oba, ale je to divné polívat to opět vodou nebo ne?
můžu se optat na rozdíl mezi oplachovým a bezoplachovým? ja používám oba, ale je to divné polívat to opět vodou nebo ne?
hm aj Vetev se vratila. to sou mi veci :)
-> olomoucky_tvaruzek:

todle je opravdu dobry ja tim mazala u nas vesak na pradlo pro pani spravcovou... problem byl ze to prozralo diru do klandru a jak baba povesila trenky tak to spadlo tou vahou... je to hrozna vec
-> Vídeňský párek: ty z toho Jiříku nevyrosteš viď :-)
Ten znám,z tohodel jse tuhle vařil nudlovou polívku.
Podle mě není tak špatný.

Hokra jsem taky měl...Ten smrad si budu pamatovat snad celý život, to byl puch, bože fujj...Jinak že by odrezoval nějak úchvatně, to se nedá říct. Hlavně dělal bílý povlak, teda jestli to byl on, ten povlak se pak musel otřít, ale to byl asi odrezovač "v modrým provedení"....už je to nějaký pátek no
-> Jozka: ja ani nevim jak je to s tim polskem, jen vim ze Akzo Nobel
ale kamos tam delal a jako zadna slava, pekne to ojebavaji a setri kde se da prej...

-> jerzy: Azko Nobel jsou italové, ne? To je z toho Polska z bláta do louže..
ja se zrovna nedavno při jednom kšeftu u majitele auta v garaži k nemu nahodou dostal...
rikam si a hele hokr...psali o nem na virtu samou chvalu...
rikam majitelovi...to je dobry odrezovač.
tak sem natitlal kus lemu....nic nepěnilo,nic nesyčelo...trochu tekla sračka z lemu a jak to uschlo, tak sem to zaplacal kitem.no auto na dojezdeni, tak at nema diry.
Jako žádné vyžrání na čistý plech se nekonalo, jenom ta hniloba zčernala, tak sem si rikal, že to už je asi všechno.
Jako že by me nejak uchvatil to se rict nedá.
možná je to ale tím, že minimalne 5 let o nem majitel garaze nic nevedel a buhví kdy ho jeho tchán kupoval...takže je to možná zkreslené i tím, že je 5 let prošlý....
rikam si a hele hokr...psali o nem na virtu samou chvalu...
rikam majitelovi...to je dobry odrezovač.
tak sem natitlal kus lemu....nic nepěnilo,nic nesyčelo...trochu tekla sračka z lemu a jak to uschlo, tak sem to zaplacal kitem.no auto na dojezdeni, tak at nema diry.
Jako žádné vyžrání na čistý plech se nekonalo, jenom ta hniloba zčernala, tak sem si rikal, že to už je asi všechno.
Jako že by me nejak uchvatil to se rict nedá.
možná je to ale tím, že minimalne 5 let o nem majitel garaze nic nevedel a buhví kdy ho jeho tchán kupoval...takže je to možná zkreslené i tím, že je 5 let prošlý....
Tenhle odrezovač jsem měl taky a nepřipadalo mi, že by nějak fungoval. Pak jsem koupil jiný, bylo ho 1x tolik a stál míň, ale už je to půl roku zpátky, tak třeba něco změnili

nedávno jsem todle taky koupil a žádnej extra zázrak to fakt neni na slabší korozi bezva ale na silnější si neškrtá.
Aby to taknějak fungovalo i na silnější korozi tak se toí musí kombinovat s drátěným kartáčem a několikrát opakovat já jsem opakoval max 3x.
Naposled jsem zachraňoval atypy matky s podložkama a tak jsem to v tom vykoupal nechal jsem to louhovat cca 2hod a pak překartáčoval a byly jak nový a to vám musím říct že když jsem ty matky ve sklence zalil tak se to vařilo jak kuřecí polévka
tak asi tam nějakej učinek asi je ale co by jste chtěli za cca 80,- při vidatnosti 10-35m. 
Aby to taknějak fungovalo i na silnější korozi tak se toí musí kombinovat s drátěným kartáčem a několikrát opakovat já jsem opakoval max 3x.
Naposled jsem zachraňoval atypy matky s podložkama a tak jsem to v tom vykoupal nechal jsem to louhovat cca 2hod a pak překartáčoval a byly jak nový a to vám musím říct že když jsem ty matky ve sklence zalil tak se to vařilo jak kuřecí polévka

-> jerzy: aha, to jsem nevěděl, kámoš tam dělal nákupčího ale vyhodili ho, každopádně s moc luxusním odstupným a říkal něco o tom Polsku, tak těžko říct...
-> Ad@m: tam to normalne funguje, akorat to ma Akzo Nobel, tu fabriku...
-> U-Geen: s Balakomem je poslední dobou problém, v Komárově u Opavy (BArvy LAky KOMárov), kde byla fabrika, se už zavřela a je myslím někde v Polsku nebo co...
taky mam... ale nejak se mi vic libil od Balakomu, akorat ho ted u nas nemaj
tak tenhle odrezovač jsem našel doma.. myslel jsem si, že ho otec vyhrabal někde ze skříně. vypadal jak nějakej komančovskej. když jsem ho ale napatlal na zrezlej plech, nestačil jsem zírat.. žádný působení 4 hodiny jako u toho šitu, co jsem měl před tim.. během 5 minut nádherně čistej plech. od tý doby ho nedam z ruky. vřele doporučuju !!

u nas ho maj v nekolika exemplarich, funguje tak nejak normalne...
-> Jirik grilovaný 15.09.09 21:40:11: no víckrát jsem ho asi nikdy nenanášel,ale před tím než na to šla základovka jsem to nechával pořádně uschnout.
-> Jirik grilovaný: suchý a scvrklý? tak buď rád, že sis to nevylil na pipíška. Já si teďka nalil na stehno čistič motorů, byl ještě novej nepoužitej, tak jsem nic netušil a bezelstně si ho dal do báglu a on byl pootevřenej.. Nic to nedělá 

-> Jirik grilovaný: Tak koukni ke me k autu, ja to mel vyrizly co to slo
Ale i tak sem tma proste mistama tu krozi musel nechat - v mistech kde jde pelech pod vyztuhu Pkapsy a zaroven na prelomu interier a zlabek kufru proste zustal jen vybrousenej... Tam byhc se nicim nedostal a nbo bych musel rozrezat pul auta...

-> Jirik grilovaný: Ty vršky jsem vzal fakt minimálně, tak byla slabá koroze jenom nahoře, Syny to bral víc do hloubky
-> Syny: Mě když to Hyťha vyvařoval před lety. Tak to měl na skelet a pohromadě to držela jen podlaha a tunel. Všechno ostatní bylo pryč. Ty Pčka jak má na fotce Nwkt dělal taky a i celý nosníky předních blatníků ještě hlouběji než má Nwkt.
To byla taková pepřenka, že přejet tím rychleji přejezd, tak se to sklaplo jak kuchařka po dovaření oběda.
To byla taková pepřenka, že přejet tím rychleji přejezd, tak se to sklaplo jak kuchařka po dovaření oběda.

-> Nwkt: az das blatnik tak bude

-> Jirik grilovaný: spis k tomu jak to delam. Vyrezavam jen to co je opravdu v prdeli, takovy ty drobny ty tam nechavam a poradne vybrusuju a odrezovacem odrezuju... Jinak bych z toho mel ceditko na brambory...
-> Syny: To jsi tak skeptický ke svému svářecímu umu ? 

-> doly120-ten třetí:o): jo to byl odrezovač na mostní kontrukce to je hrozný svinstvo ale fakt působí
-> Zeke-ten šestý: Oni toho zakázali víc,ale mistra to asi srát moc nebude,má toho asi 15flašek

-> Jirik grilovaný: no nevim 

-> Syny: Mám to krásní, protože to bylo vyvaření.
Až povařísch ti, tak budesch mít taki tak krásní. 

-> doly120-ten třetí:o): neco podobnyho mel tata a odstranoval rez z bajonetu, ktere sbira....bylo to opravdu pekny svinstvo a po revoluci to zakazali....ale vysledky byly vic nez 100% sam sem na to nekolikrat koukal
jinak ten HOKR si asi 2 flasticky obednam....na zkousku :D

jinak ten HOKR si asi 2 flasticky obednam....na zkousku :D
-> Jirik grilovaný: Myslis jak si tma loupal tu korozi z toho podvozku ?
Ale ne, tak rezavy to nemas nebo to mas dobre zamaskovany 

-> doly120-ten třetí:o): Ten mám ještě taky.
-> Nwkt: Třeba maj new recepturu, to se stává. Rok je dlouhá doba. Já jsem velmi spokojený, možná kvůli tomu, že tam rez v podstatě nemám. Ale to ví spíš Syny, kterej dorazil když jsem tehdy Tuňáka rozebíral před domem.
Třeba dva Turtle Wax Black Chrome se lišily konzistencí při koupi před 3ma rokama a teď.
-> Nwkt: Třeba maj new recepturu, to se stává. Rok je dlouhá doba. Já jsem velmi spokojený, možná kvůli tomu, že tam rez v podstatě nemám. Ale to ví spíš Syny, kterej dorazil když jsem tehdy Tuňáka rozebíral před domem.
Třeba dva Turtle Wax Black Chrome se lišily konzistencí při koupi před 3ma rokama a teď.
-> Nwkt: Tak ten neznám,mistr ve škole měl takový fialový(nejspíš ještě z dob komunismu) a ten byl opravdu super,stím se pracovalo bezvadně:)
-> doly120-ten třetí:o): Oranžovej takovej divnej 

-> Jirik grilovaný: Není náhodou fialový?
-> Jirik grilovaný: Já ho kupoval tak rok zpátky v Kolárce, puch z něj teda byl, ale moc neodrezoval
-> Jirik grilovaný: No me ten odrezvac prijde tak 30let starej
Mozna se dobre ulezel a ted to odstrani vsechno 

-> Nwkt: u Hubače, ale jak jsem psal, bral jsem poslední a ještě mi hledali cenu, páč jim spadla cenovka, ale podle mě jim zase přijde.
Zase nečekej, že s tím naplácáš na šrot sežranej kus něčeho a udělá to zázrak. Na tom jeklu a místech co jsem potřel to zázrak dělalo.
Zase nečekej, že s tím naplácáš na šrot sežranej kus něčeho a udělá to zázrak. Na tom jeklu a místech co jsem potřel to zázrak dělalo.
-> Jirik grilovaný: a jak se to nanáší, nerozpustí to štětku? 

-> Jirik grilovaný: Kdes ho koupil? Schválně vyzkoušim 

-> Nwkt: Tak máš asi levý ruce.
-> David29: Asi 72,- kč. koupeno v Plzni, bral jsem poslední kus, snad bude ještě k sehnání, až se bude dělat Oktávka.
-> venni: Používal jsi ho někdy opakovaně před nanesením základu ? Dělal jsem to hodně hustě, v podstatě jsem to štětkou polejval. Já tedy opakovaně nenanášel nikdy žádnej, tak počítám, že to nebude nutné ani u tohoto výrobku.

-> David29: Asi 72,- kč. koupeno v Plzni, bral jsem poslední kus, snad bude ještě k sehnání, až se bude dělat Oktávka.
-> venni: Používal jsi ho někdy opakovaně před nanesením základu ? Dělal jsem to hodně hustě, v podstatě jsem to štětkou polejval. Já tedy opakovaně nenanášel nikdy žádnej, tak počítám, že to nebude nutné ani u tohoto výrobku.
ten popis jak to smrdí je přesnej

-> Jirik grilovaný: ako uz sa pytal -> David29 cena? a miesto kkúpy?