skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jsem v rici... kapota rapid..
-> Borin - Král tuzerů 13.09.09 22:45:08: .. nebo páčidlo 

nojo no ono by to taky chtělo nejdřív zkusit... už to mám bylo to v poho... ale zas uznejte že jste měli alespoň o čem tlachat

a to já zas okomentuju....
otevření zadní kapoty u 742 ze spodu, je asi tak stejně složité jako zavázat si botu potmě....nahmatám tkaničku a zašmodrchám ji...
otevření zadní kapoty u 742 ze spodu, je asi tak stejně složité jako zavázat si botu potmě....nahmatám tkaničku a zašmodrchám ji...
-> Vyspu: Tak to jsi frajer, já se tam rejpal zahnutý ouškem kuchynské naběračky asi deset minut. Problém je v tom, že člověk těžko odhaduje vzdálenost zámku od té stěny. Ovšem zadní kapota... ponechám bez komentáře...
-> Doggie4EVER: pravda je lepší si to předem nacvičit abys věděl kam šáhnout aby se nestalo to co tobě...

-> Vyspu: Ja na to sel dratem a co se mi ve vzteku nepovedlo, podarilo se mi vycloumat tahlo k druhymu zamku... takze po cca 20minutach jsem sice otevrel ten bliz do karoserie, ale cekal me ten vzdalenejsi... no uz nikdy
, radeji si to hackovani necham ujit 

-> Doggie4EVER: Přední otevřeš měrkou oleje během 2 minut.....

-> anubis: clovece i kdybys tam nedostal, si muzes necim pomoci, videt je tam zespodu krasne... porod je otevirat predni kapotu, kdyz se utrhne lanko. Proto my pouceni si nechavame rezervni lanko na nouzove otevreni... Ale jak rikam, zadni nane problem, lehni si pod auto a premyslej 

jsou desítky způsobů...používej hlavu 

-> anubis: otvoris ju rovnako ako ked kradnes altik ;) ale teraz vazne, nemas skorej zatuhnuty zamok? ja ked to otvaram po ranu aby som nacepoval benzin tak si musim packu podlozit a trhnut s kapotou
šáhneš tam z motorovýho prostoru ježiš to je zase dotaz
ze spodu to normálne otevreš stačí tam palcem zatlačit takovou páčku .. nic tezkyho 

Potřeboval bych jestli někdo nevíte jak otevřít kapotu na rapida? zadní mám na mysli... dával jsem novou a jak jsem jí ladil aby seděla tak jsem jí jednou pořádně zabouchl a teď když zatáhnu za páčku tak to vypadá jak kdyby bylo utržený lanko:-( potřebuju to nějak otevřít.. jedině mě napadlo zespodu suntak krycí plechy a otevřít to... rozebírat introš se mi nechce a stejně bych si nepomohl dle mýho to bude v tom zámku... díkes