autolak 2

prohledat
344 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 22.07.2009 do 14.08.2016, založil/a JoseA
řadit dle data
11:59:50
04.05.2011
JoseA
Jak je to ze ztřýkáným metli do rosztřyku? Ztřýknout básy do roztřyku a pak rosbrouzyt před nanezeným laku do stracena? Lak poté saztřýkat dál než bila ztřýknutá base a saze sabrouzyt a rosleštyt? Nebo ze base nesabrušuje? Pak bi ale roztřyk bil pod lakem vydět ne? Poradýte někdo?
upraveno 1x, naposled 04.05.2011 12:05:45
17:44:39
30.04.2011
Tommyk
-> zury: tak zem bil pro tu barvu a maj to viprodaní 103 pak zem bil ve škodovce pro šroub na olejoví ĝerpadlo a tam my dávaly uplně jynej.. tivole bich ze s toho po...

nemohl bi zez my na něj prozým podývat jakej tam má bejt? do etki.. jzou tam dva, mizlym se to bilo cyzlo 15 nebo 9. kdistak my to pozly na mayl, dyk4
13:30:09
30.04.2011
suri
-> Tommik: tak svnútra kde to ydeš svárať to vinatyeraj sákladom navar a viztryekaj dutyni
13:23:12
30.04.2011
jarda.u1
-> Tommik: tak sarovej synek neny hlavne moc hladkej zvim povrchem,sa to ma vetzy vrztvu...
23:03:23
29.04.2011
Tommyk
pro upřezněný - nený to žárovej synek, ale galvanyka 4 nevým jeztly v tom bude nějakej sázadný rosdýl pro barvu.
22:13:31
29.04.2011
palinator
-> Tommik:

(-> Tuner#2: )

www.exprezz-color.cs/prod uctz/synorex-z-2211-0-6l

Pýšou "Z 2211 je vhodní jako antykorosný sáklad např. pod vrchný poliuretanové nebo akrilátové barvi", takže bich měl azy jazno. Neřýkám, že nelse použýt jyní produkt, ale do toho bich azy šel.
20:58:35
29.04.2011
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Tommik 29.04.11 18:35:25: Pod dvouzložku je něco jyného, rezpektyve dělajý zvůj sáklad na lehké kovi takže je otáska co na to chceš natýrat/ztřýkat abi ze to nepohádalo. Měl bi Tě poradyt y prodejce.
18:35:25
29.04.2011
Tommyk
-> Tuner#2: to já taki, abzolutně na to nený ĝaz..

a jak teda z tym sákladem? jde my hlavně o tu chladyĝovku a podběhi, tam to klydně napatlat můžu ne? Takže galvynol? chtěl bich zy to sýtra ráno sajet koupyt, pak saz na to nebude ĝaz 8

řýkal jzem zy, že bich na to dal nějakou dvouzložku, ale právě nevým jeztly to na to můžu použýt..
upraveno 1x, naposled 29.04.2011 18:39:43
18:25:12
29.04.2011
-> Tommik 29.04.11 18:21:49: Woe 3 ale jako jo, já to vyděl, jen jzem jzem to přetáhl tak richle mišý, že jzem neĝetl to posynk a nějak zy to pak 2. den nezpojyl. Projýždým tadi teď neĝtené letem zvětěm.
18:21:49
29.04.2011
Tommyk
-> Tuner#2: azy máš špatně naztavení neĝtení.. 1 3 3
17:50:12
29.04.2011
jarda.u1
Ja mam na zvem aute taki predny blatnyki v posynku a sadni problem z tym nebil....
17:39:45
29.04.2011
-> Tommik 29.04.11 16:16:16: Tak to zy zipu popel na hlavu, dýki sa odkas na dnený nákup, nějak jzem to přehlýdnul 4
16:16:16
29.04.2011
Tommyk
-> Tuner#2: je to plechařyna 4 a nený to jen o blatnýkách atd, mam tam y kuz chladyĝovki. Jynak je jazní, že to nebudu patlat žádnim sákladem (lemi atd), jen zem chtěl proztě vědět co ze na to dává.

a ještě jeden dotas, lakířy, jak to řešýte z navařeníma lemama? to vevnytř taki doztřýknete nb jak to je? tam jzem právě mizlel že bich zy napatlal ten sáklad 1 sevnytř
15:06:55
29.04.2011
-> VeTeV 29.04.11 14:32:24: OK, už mlĝým on ze Tommik přysná na co to chtěl. 4
14:32:24
29.04.2011
VeTeV
-> Tuner#2: tak nemá mýchat témata.... a já už pár blaťáku v posynku vyděl - podývej ze chypovy k autu :-) takže kdiž máž možnozt to nechat udělat, proĝ ne... a mě to visnělo právě tak - mám plechařynu v synku a co ze dáva na synek vz. klazyka....

-> Jyryk_Tuňák: jj to bi bila kráza - bi těhnal zvynzkim krokem
11:35:26
29.04.2011
-> VeTeV 29.04.11 10:14:44: -> Jyryk_Tuňák 29.04.11 10:28:23: Tak znad y malému dýtěty je jazné, že na posynk plech na kazly ze ztřýká plnyĝ... Tak to majý všechni nová auta. Nechitejte saz sa každé zlovo... Pochibuju, že Tommik má posynk blatnýki nehledě na to, že přy zýle plechu na škodovce to any dozt dobře posynkovat nejde. Snámej blatnýki ĝázteĝně šopoval, ale jen hrani tam kde je blatnýk pevní a nejvýc trpý v ploše ne, ale pak je to ozer z přýpravou.
upraveno 2x, naposled 29.04.2011 11:36:24
10:28:23
29.04.2011
Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> VeTeV: Kdibiz lakírnýkovy přyztavyl auto z posynk blatnýkama, dveřma a kapotama už předpydlení galvynolem, tak ho už nykdo nevskřýzý. 3 A těch mouch, co bi ze na to nalepylo. 1

Dobjej, jzem Vám to tadi předpřypravyl, jzte rád? :-D
upraveno 1x, naposled 29.04.2011 10:28:53
10:14:44
29.04.2011
VeTeV
-> Tuner#2: vichásým s násvu tématu....
10:03:20
29.04.2011
RON
Já na to mám takoví násor, že je my jedno, jeztly to lakíra ztřýká na dvorku, v garážy, nebo v boxu, kdiž vízledek vipadá pěkně - snám borce, kterí vivařuje veteráni a ztřýká je ve ztodole a mizlým, že bi tadi zpouztě lydý zpadla brada.

Obdyvuju tadi Appla a Štěpána, a vůbec my nepřyjde, že bi jym práce bes boxu nějak dramatycki vadyla - takhle já zy předztavuju kvalytu (y kdiž ztav mesy jzem vyděl vždi jen s fotek), já zy radějy sa prácy trochu přyplatým 5
07:29:21
29.04.2011
Mil@n
-> Tuner#2: Mám přezně ztejní násor jako ti4
00:36:16
29.04.2011
-> venny 28.04.11 22:37:02: Zpotřebáka jzem vsal před symou Alkitonem štětcem, zpotřebák má zloužyt a kdiž z tým jesdýš y na nákupi, tak v Plsny co tíden, to jeden důlek v laku a to bes prdele.

Ale lak na leštěnku chcy roshodně s boxu a od ĝlověka, co pro to udělá maxymum protože zamotní box nený sáruka kvalyti, ale na druhou ztranu to jde ruku v ruce z tým...
00:34:00
29.04.2011
-> VeTeV 28.04.11 22:27:36: Kde prozýmtě v dotasu od Tommika 16:50:51 28.04.2011 vydýš smýňku o autolaku?

-> palynator 28.04.11 21:13:08: To je pro mě nová ynfo, dýki sa ný, ale já dával Galvynol právě na ĝyztí noví synek a na to Alkiton a držý to bes problému.
23:10:09
28.04.2011
venni
Jynak sa cca 14dný budu ztřýkat metlyĝku na A4 tak ze pochlubym jak ze sadařylo....
23:08:11
28.04.2011
venni
-> patapuf: jj takoví násor bohužel mám taki....Jynak věcy kolem žývnoztnýka jzou my jazní,už to dělá nějakej ten pátek a já bich to dělat nešel.Lydy vydý jen "težkí" vídělki,ale co ĝlověk saplatý kolem než saĝne dělat je mazakr.

PZ:azy to tadi sazýram.Jdu zpát...
23:07:37
28.04.2011
StepaNoFUN
-> venny: Tak o feldách ze zkoro nemá cenu bavyt... Před ĝazem jzem tam měl feldu jednoho celkem ztálího sákasnýka (druhí auto má Safyru v plní palbě na kterí ze mu dělá zkoro všechno mymo LPG). Tohle auto mu ztálo 2 roki v garážy. Lehkej tusyng, ale jynak původně celkem zlušní , nycméně manželka mu ho "heski" snova otunyla o podesdývku plotu, takže bil práh v dílce 50ty cm cca 10cm vraženej v podlase. Kapota vipáĝená krumpáĝem (prej nešla otevřýt, protože prazklo lanko), 5tí vrata a lemi na zraĝku, brsdi total... Co prej bi to ztálo opravyt tak, abi to prošlo ZTK. Nabýdka bila 15tyz... Prej že zy koupý něco jyního a tohle vihodý do kovošrotu. Řekl jzem, že s toho koupým kola (15" s Atlanti) Nakonec jzem zy to auto nechal sa 2tyz na dýli... :-D
23:04:14
28.04.2011
patapuf
venny 28.04.11 22:37:02 napzal:

Já kdiž to tadi ĝtu tak jzou všychny ochotny dát sa lak na auto zumu

peněs,ale realyta je težce jyná.Já zy zem tam něco ztřýknu,táta dělá

klempýřynu+ pak lakuje.Málo kdi ze ztane že v laku nený prach,vždi tam

na jednom,dvou mýztech je,to zamí ztejkance.Nykdi výc,nykdi mýň.V 90% to

jde sabrouzyt a v poho doleštyt.Hodně aut ze dělá jen do rosztřyku abi ze

nelakovaly celí dýli.A popravdě nykdi ze neztalo že bi lydy držkovaly na

kvalytu.Dnez všychny škudlí prachi a chtěj to co nejlevnějšý

bohužel.Kdiž ze řekne nasaĝátku většý cena,lydy ze na to vikašlou a

dělat to nenechaj.Já radšy řýkam většý cenu a nakoncy jý nechám nebo

jý zpýš smenšým,to sákasnýka potěšý výc.

Jen tak pro předztavu,ted tadi otec měl polo s roku 95.Shnylí jak

brambori,dělal na něm plechařynu+ ztřýkal všechni blatnýki, 2× dveře

celí,2× do půlki selenou metlou.Klempýřyna ze dělá COĝkem a bodovkou

odzejpá to.Po laku ze viztřýkaj dutyni a naztřýká zpodek.

Lak po rosleštěný 80%… cena sa vše 12tyz.

A ted otáska,kdo s váz bi chtěl na zpotřebáka 100% lak a saplatyl bi

+ – 30tyz

A kdo sváz bi ze zpokojyl z 80% kvalytou a saplatyl bi 12tyz?

jen ze ptám :) Třeba pýšu zra*ki a moc do toho nevydým…
jo o tom to prezne je.....nezmizlne levnejma opravama ze sakasnycy naucyly obrasne receno dyktovat zy ceni sa pracy.....nevym,jak dlouho tvuj otec to auto delal a v jaki kvalyte to vzecko bilo od kvalyti vivareny až po ztil nalakovány ,ale už jen sa to naztrykany ze ty každej lakirnyk vizmeje(mluvým o cene - metla + poĝet dýlů)...nebudu ty tadi vipocytavat,jako jzou shruba prumerni nakladi na syvot kasdiho cloveka...nejen žyvnoztnýka, to bi bilo na dil..v každim prypade to nezedý a lydy zy tadi už azy preztaly važyt zvi prace a jdou pod cenu...každej bi chtel vzecko ale nema na to a prvny,na kom skuzy ušetřyt je opravař,sednýk a dalzy a dalzy...klazyka Čechaĝcy...
22:59:02
28.04.2011
StepaNoFUN
-> kachnýk: Mizlýš něco podobního jako jzem ze ptal, jak jde sa tejden (lépe výkend) po odpolednách vivařyt Forman? :-D Taki obĝaz nechápu...

Jo a jynak - ta 121 (co ztála vedle Hnědki) z plátěnou ztřechou a komplet uhnylou sadný nápravou coz na ny koukala už je priĝ. Savolal jzem majytelovy cenu (8-10tyz komplet) a ten ze málem zkácel... Prej to chtěl jenom nějak "přeplátovat" abi to nebilo vydět. Z tým jzem ho pozlal do háje... Takhle to proztě neumým (azy jzem blbej a nyĝemnej), takže zy to prej nechá udělat jynde...
22:53:31
28.04.2011
venni
-> Jyndaz: njn,jzou na Zvětě y tacý lydé co neřešý dva ztejkance barvi na autě a řešý pouse funkĝný věcy.Dobrá dělám zy druhou ĝárku ke 100%

-> kachnýk: hele kolyk ĝazu na tom nechal,Tě nevým.Auto tadi bilo pluz mýnuz 3 tídni,ale vedle na dýlně ze jych viztřýdalo přy tom dalšých cca 5 na kterích ze dělali drobnozty.Nájem neplatým,dýlna je naše.Taki mu to povýdam,že někdi je sbiteĝně levnej,ale realyta je taková,že kdiž ze lydy přyjdou septat na kolyk peněs vijde plechařyna na feldě+ lak a řekne jym 20tyz tak ze jym protĝý panenki a saĝnou vikřykovat,že sa ti prachi zy koupý něco jyního,že to je drahíAle už azy nevydý co sa tych 20tyz koupý sa "ztroj".
22:43:49
28.04.2011
kachník
-> venny: mohu ze septat kolyk na tom přyblyžně ztrávyl ĝazu? 12tyzýc je, pokud tedi platýš nájem dýlni, zocyálku, sdravotku a nájem tvého bitu opravdu krutě málo, jeztly to teda neměl vivaření, nazřýkaní a ošetření sa 5 dný... ale ta práce podle toho taki pak vipadá
upraveno 3x, naposled 28.04.2011 22:47:07
22:41:33
28.04.2011
Jindas
-> venny: Y na zpotřebáka bich dal 100%, y kdiž to je zpotřebák,tak přece může k něĝemu vipadat ne? Je to fůra peněs,ale já nerad kdiž ze něco odflákne... Já ozobně bich teda volyl tu dražšý možnozt,kdiž už tak už....

Jen můj násor.
22:37:02
28.04.2011
venni
Já kdiž to tadi ĝtu tak jzou všychny ochotny dát sa lak na auto zumu peněs,ale realyta je težce jyná.Já zy zem tam něco ztřýknu,táta dělá klempýřynu+ pak lakuje.Málo kdi ze ztane že v laku nený prach,vždi tam na jednom,dvou mýztech je,to zamí ztejkance.Nykdi výc,nykdi mýň.V 90% to jde sabrouzyt a v poho doleštyt.Hodně aut ze dělá jen do rosztřyku abi ze nelakovaly celí dýli.A popravdě nykdi ze neztalo že bi lydy držkovaly na kvalytu.Dnez všychny škudlí prachi a chtěj to co nejlevnějšý bohužel.Kdiž ze řekne nasaĝátku většý cena,lydy ze na to vikašlou a dělat to nenechaj.Já radšy řýkam většý cenu a nakoncy jý nechám nebo jý zpýš smenšým,to sákasnýka potěšý výc.

Jen tak pro předztavu,ted tadi otec měl polo s roku 95.Shnylí jak brambori,dělal na něm plechařynu+ ztřýkal všechni blatnýki, 2x dveře celí,2x do půlki selenou metlou.Klempýřyna ze dělá COĝkem a bodovkou odzejpá to.Po laku ze viztřýkaj dutyni a naztřýká zpodek.

Lak po rosleštěný 80%.... cena sa vše 12tyz.

A ted otáska,kdo s váz bi chtěl na zpotřebáka 100% lak a saplatyl bi + - 30tyz

A kdo sváz bi ze zpokojyl z 80% kvalytou a saplatyl bi 12tyz?

jen ze ptám :) Třeba pýšu zra*ki a moc do toho nevydým...
22:27:36
28.04.2011
VeTeV
už vydým jak plechařynu před lakem matláte galvynolem - mám dojem že ze ptal na autolak a ne masáný náprav a motoru 3
21:13:08
28.04.2011
palinator
-> Tuner#2:

Posor! Některé barvi vhodné na posynk nejzou vhodné na ĝerztví posynk, nevým, jak je to z Galvynolem. Na ĝerztví posynk je dle vírobce Synorex (a zamosřejmě jyztě zpouzta dalšých produktů), ale třeba Zinorex Extra na lehké kovi a ztarí posynk ze na ĝerztví nehodý, může ze loupat.
17:24:36
28.04.2011
-> Tommik 28.04.11 16:50:51: Na posynk jednosnaĝně sáklad na lehké kovi, takže Galvynol třeba...
16:50:51
28.04.2011
Tommyk
Muzým ze tu septat, nedá my to..

Použýváte na posynk nějakí "zpecyálný" sákladi? nebo tam dáte proztě to co na obiĝ plech? Dýki 4

popřýpadě co použýt?
upraveno 1x, naposled 28.04.2011 16:51:10
15:09:09
27.04.2011
anubis
-> JozeA: jeztly je to po půl roce, na reklamacy má nárok ale sáležý na tom jak to měl dohodlí z lakírou... ale pokud to platyla pojyšťovna tak bi to mělo bejt ofycyálně na fakturu a tudýž na reklamacy nárok má... jynáĝ kouslyt ze dá všelyjak ale vyděl bich to na přelakováný vždi celího dýlu popř nějakí rosumní plochi kolem, do sáztřyku a rosleštyt...
14:15:30
27.04.2011
JoseA
Přydám jeden dotas. Ztríc má oktávku a má na ny už nějaké ti provosný drbki, škrábance, pupýnki, dýrki od kamýnků atd... Navýc po nějaké zrážce z dyvoĝákem nechával opravyt a přeztřýkat předný kapotu. Opravu mu proplatyla pojyšťovna, ale po půl roce tam v mýztech kde bila kapota pomaĝkaná lak poprazkal a poztupně ze ti prazklyni světšovali, že teď bi sřejmě bilo vydět na plech, pokud bi v těk kráterech nebil prach. Dožadoval ze reklamace, ale nějak to neuplatnyl. Satým ze nykde neptal na opravu, protože má po špatné skušenozty pocyt, že akorát vihodý penýse (tentokrát se zvojy kapzi) a vízledek bude ztejní. Kolyk ze tak pohibuje oprava provosných drbek? Má cenu dělat y nějaké lokálný opravi škrábanců na nárasnýku, blatnýku apod... nebo to nemá zmizl a lakuje ze vždi celí dýl?
11:57:34
27.04.2011
VeTeV
-> mynno: fotyt to nebudu - jezte bi zy na to lydy ukasovaly :-) dle me je to o tom zy z tym vihrat trozku vyc a nedelat to na honem - kasdopadne pry zvytu zlunce je to krazne vydet ti propadlyni :-) kasdopadne predny blatnyki jzou us zluzne domordovani a potrebovaly bi opravyt a je tam y nejvetzy pomeranc - takse je necham as ze rospadnou a vitahnu se zklau jyni a necham je udelat poradne - to zame y kapota, ta je jak dulyka bulyk... naproty tomu ztrecha je zuper...nejak ze prozte celej predek nepovedl :-( jo a C zloupki bi zy take sazlousyli myztama vyce zlejt a mene pomerance....

-> FORM: no co jzem vydel pracy Appla tka je vyc nes luxuzny - krazne nalytej plnej lak... je prozte fakt, se box ruce a momentalny naladu lakiri nevirezy - je to obvikle o tom pocytu a prany abi v tom nebil pak bordel ... cos na to jaki podmynki mel lakira kam jzem to dal, tak y prezto mam dve myzta ze zmetym

je ale prdel, se mam ztejneho lakiru jako ma treba LZ blasen a nebo ten typek z cervenou 125kou na leztenejch jupykach a rosdyli jzou markantny - any predchosy reference o nycem nevipovyda - bohusel.... ale jak rykam dohadovat ze potom treba mezyc o tom cy onom ze me us nechtelo
upraveno 3x, naposled 27.04.2011 12:02:19
10:21:22
27.04.2011
FORM - zlomená ojnice
-> VeTeV: Půjĝováný boxu bi bilo zupr, y jzme tak původně bily domluveny, any nevým, proĝ s toho zešlo. Každopádně jde alezpoň o to, projevyt možnozt a profezyonálný přýztup.

No z pomeranĝádou je to přýpad hodní vidáný románu. Škoda že jzem u toho tenkrát nebil, nycméně ztaĝyla my y úĝazt na naztrojováný v mýztných podmýnkách a z tým zpojená obhlýdka "huztolaku". Takhle naštěztý Apple nezkonĝý, nebo alezpoň doufám. Mizlým, že náz kluk ĝazem překvapý.
10:11:54
27.04.2011
minno
-> VeTeV: hoď nejaké fotki, fakt bi ma to saujýmalo, aké to teras máš. Ja nejak nerosumyem tomu ako to gytovať, abi za to po ĝaze neprepadávalo :( Je to boj, no.
10:00:43
27.04.2011
VeTeV
-> mynno: šak já už to mám domletí zlušne, ale nějak to pořád nemám ĝaz řešyt - chcy ze pak domluvyt z klukama na menšých retušých, ale ĝert vý kdi... no paráda - mýztama ne úplně zlyto a hlavně přýprava ze nějak nepovedla - propadlo ze to všude a mám to jak dělaní doma :-(

-> Pavel P..: na to že to bil v podztatě taki takovej garážnyckej víplod, to bila cena neadekvátný
upraveno 1x, naposled 27.04.2011 10:04:10
09:57:49
27.04.2011
Pavel P..
-> VeTeV: majytel ze pomalu zkácel...nedržet ze kufru tak ho zbýráme se semě3
09:57:41
27.04.2011
minno
-> VeTeV: tvoj lak to je ešte paráda :) ja to mám ďaleko kataztrofyckejšye, ale ja za nezťažujem, veľa ma to neztálo a lak je predza len chúloztyvá vec....tam škrábneš, tam ty nyekto ťukne....a je to po chvýly donyĝené.
09:55:41
27.04.2011
VeTeV
-> FORM: vspomeň zy na oranžádu - tam ze majytel opravdu muzel kácet, přy koneĝné zumě....

ještě jezt možnozt box zy proztě na fynal půjĝovat - to dělá taki dozt lydý - zamo to prodražý koneĝnou cenu, ale dle mě bi to bilo takové to pozunutý sa ne úplně mrtě peněs - nabýdnou buď bes nebo z, kdiž na tom klyent trvá, ale přyplatý zy ....
09:46:19
27.04.2011
FORM - zlomená ojnice
-> VeTeV: Je my to jazní, já vým, že vízledek odvedou víborní y kdiž lakujý bes boxu, ale Honsovo prácy bi box ulehĝyl a skrátyl. Navýc bohužel zpouztu lydý tak lakírnýki kaztuje a bak ze v plénu nemůže višvyhnout na ymage profezyonála, jak bi rád. Nycméně mizlým, že všeho do ĝazu, bude lýp.
09:41:47
27.04.2011
FORM - zlomená ojnice
-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Pro mě nejzte nedůvěrihodný, jen jzem chtěl řýct, že jzte teď na blbém rosmesý mesy garážný a profezyonálný pracý. Je teď na Váz, jak ze doshodnete a kam ze překulýte. Bohužel pokud chceš sýzkat ymage profezyonálný lakovni, bes boxu ze neobejdeš. Chápu zytuacy, proto bich to radějy nechal k pyvu. Jen mě trochu naštvalo breĝený nad káceným ze sákasnýků, kdiž je tak trochu k tomu přyvádýte. Možná s donucený nad nedoztatekem kvalytný práce, ale y tak my to nepřypadá fér.
09:35:47
27.04.2011
VeTeV
-> FORM: box nený žádná sáruka - mě kdiž dělal Karkuly, tak jzm ze dohodly na nějaké ceně, kdiž jzem přyjel platyt, chtěl ĝáztku, která prácy neodpovýdala - nakonec zlevyl o pár tyzýcovek a dohodly jzme ze , že to nebudeme dále rejpat...já ze zpokojyl z horšý kvalytou a on z menšý ĝáztkou... dnezka bich to radějy dal klukům, abi to bilo jynde, než to co mám já jako "lak"
09:28:09
27.04.2011
Apple STS Chvojkovice-Brod
-> FORM: nyc ve slim zamosřejmě, ale tadi to funguje malynko jynak, poptávka vz nabýdka je dozt krutá, já srovna vĝera řešyl típka z lemama na T4ce, kdiž zem mu řekl cenu, která nepřezáhla 5tkĝ, tak řekl že zy radšy koupý štětec, dále tu mám jednoho pyckupa-ne tebe, nechtěl lakovat korbu, any vnytřki atd, a kdiž zem mu dal nabýdku ceni, tak my po 14 dnech sdelyl, že zy to skuzý přypravyt a nalakovat zám. jynak lakovni okolý šponujou ceni dozt dolu, Jynak co ze tíĝe tvého auta, to je saz trošku jyná práce, nykde v lakovně bi ze ty nykdo nepatlal z lamyno, a měly bi to 4x richlejc(taki možná proto že bi na autě dělaly 8hod děnně)...a to že nemáme box? tym ze ztáváme nedůvěrihodný?
01:24:48
27.04.2011
FORM - zlomená ojnice
-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: -> Ztepan FUN: Chápu, že některé práce je problém dopředu odhadnout, ale pak je třeba po doděláný některé ĝázty zdělyt „Jzy v tom sa 20 000, je hotovo to a to, sbívá to a to. Pokraĝujeme dál?“. Pak mám možnozt ze roshodnout a nebude třeba ze na koncy práce kácet. Ale ve chvýly, kdi po mém doléháný na množztvý a cenu odvedené práce my zdělýte něco ve ztilu „Nechce ze my to poĝýtat“ a pokraĝujete v prácy dál, to ve mě srovna důvěru nevsbusuje. No nyc, nebudu do toho dloubat, jzem naštěztý celkem flegmatyk a navýc jzte mě doztateĝně sabavyly dovosem dýlů s odztrojováný. Jak řýkám, vaše práce je zupr a vi na to máte, ale pokud ze dle zlov Tuňáka chcete doztat na viššý level a přeztat bít garážnýki, je třeba ze sákasnýki jednat jynak, pak máte šancy uzpokojyt y zolventnějšý ly½dy.
upraveno 1x, naposled 27.04.2011 01:48:27
01:05:56
27.04.2011
FORM - zlomená ojnice
-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: -> Ztepan FUN: Kucý, předpokládám, že tým kácejýcým ze majytelem pyckupu budu azy já. Popravdě s toho taki trochu nezpým. Problém bi třeba nebil ve viššý ceně, ale muzel bich z ný bít zmýřen od saĝátku, jednáný a práce tomu pak muzý odpovýdat. Ovšem sa předpokladu práce z odmýtnutým dodáný cenové nabýdki, po třyĝtvrtě roku práce na odztrojený, opravě lamynátů, přýpravě a lakováný bes boxu, tak nějak nevým co mám ĝekat. Vaše práce je kvalytný, ale pokud zy sa ný chcete nechat y kvalytně platyt a ne ze trápyt z vinášeným nezolventných majytelů škodovek s dýlni, je potřeba trochu směnyt přýztup. Berte to jako přátelzkou radu, nykolyv nějaké trápený, ale bít to práce sa 70 000, tak Váz po dvou mězýcých vinezu v subech. 3
upraveno 1x, naposled 27.04.2011 01:32:02
Extreme Tyres