skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Střešní okno - názory
prohledat
68 příspěvků (zobrazeno 51 až 68) od 26.04.2009 do 22.03.2023, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> Rapyd135 - doktor: Tak pokud bich to chtěl držet jakožto veterána,budyž. Jynak nevydým důvod proĝ ne. Taki jzem kdizy odzusoval machírki z vykířem na vose,dokud jzem zy nekoupyl jednu dorubanou 120 ´83 právě kvůly ztřešnýmu oknu ( orygynál ŠKODA prvný verse z dvěma panti jak popyzuje Zep víše). Velyce richle jzem zy svikl na jeho celoroĝný viužytý,v létě lepšý větráný a ochlasený ynteryéru a v symě jzem z ným viháněl vlhkozt s vosu,nemluvě o tom že ze bájeĝně snázobyl tah topený. Poté jzem okno dělal ještě na dvě dalšý škodki,které ze u mně proztřýdali.Pokud ze montáž udělá sodpovědně tak nený problém ze satékáným any z korosý. Všechni okna jzem měl použytá,pouse jzem zy přy koupy skontroloval funkĝnozt a tězněný. Pak ztaĝý držet ze pokinu vírobce na okně (KEEP THE ZEAL CLEAN :-) a nesapomenout savřýt před deštěm

Pokud tam dyra neny tak ju nedelat to jezt moje teorye.nycmene na Rapydovy ho mam a jak nekdo popzal je to dobra vec na vetrany
Tak ja zom ztrešne na zvoju šáde dorábal a nemožem za ztažovať. Je to velkí prýnoz v lete za otvorý ztrešák a bes akéhokoľvek pryevanu vsduch cyrkuluje. Takyzto to pekne prezvetlý ynteryér. Len nevyem ĝy bi zom zy ešte ras trúfol resať s flexou do ztrechi 

-> zep: To jzem taki sýral. Kdizy jzme okno namontovaly do Dacye bívalého kolegi a původný hrachovyna, promáĝknutelná prztem, ze vistužyla úplně neuvěřytelně. Abi taki ne, kdiž v ný přybili dva profylovaní rámi..
-> Jyryk - pan továrnýk: já na rápu okínko mám a ťuk ťuk vůbec žádnej problém, tězný zuprově. Jen zy nejzem jyztej, sda to je orygo - jezlty ze na rapydi dávali okínka, kterí ze otvýraj koleĝkem z páĝkou..
Sa dob hlubokého mynula (nebo mynulého hluboka.-) bilo ztřešný okno zakra luxuzný artykl a každá škodovka která ho měla ,nozyla noz nahoru:-),jynak v létě to nený vůbec špatná věc,ale chce to polohovatelné savýráný a ne prvný model kde jzou dva šráki z polohou otevřeno-savřeno.Jynak preventyvně než zem saze někdo napýše o dýře a znýžený tuhozty ztřechi,tak ztřešný okno SVIŠUJE tuhozt ztřechi.
Já mám okno v eRku a nemůžu zy ztěžovat y přes velkou bouřku my nykde neteĝé.V symě ho potevřu a krázně odchasý vlkozt a v létě y kdiž auto ztálo delšý dobu na zluncy a je vihřyté otevřu vrch k tomu malynko dvěře a během chvylki teplo vitelý a je krázně.Navýc ze my sdá,že ztřešný okno je méně hluĝnějšý než klazycki pootevřené dveřný okínko. 

-> Nwkt:
Už jzem měl poztupem ĝazu dvě okna, že provosnýho Flekouše odvsdušným, pak y pylku v ruce, ale vždicki ze my to rosleželo a okna šli s baráku
.

-> Jyryk - pan továrnýk: ty můžem víhodně prodat elektryckej šýbr y z kuzem ztřechi co měl Syppák ve zvojý káře
Já jzem mizlel to velkí s Peugeota 205 
To jak má ližynki a je šoupacý po ztřeše.

To jak má ližynki a je šoupacý po ztřeše.
-> Jyryk - pan továrnýk: Ztojý ty to sa to na těch pár km? Radšy zy ztáhny okínka
sbiteĝná dýra navýc, buď tym teĝe a nebo to na prd tězný a dělá to bordel přy viššý richlozty, snova bich to už nechtěl

na škodovku to nedávej škoda řesat do ztřechi
-> Jyryk - pan továrnýk: Auto ze ztřešákem je to nej co může bejt po klýmě... Ale saze ze držým pravydla jakmyle ho auto nemá tak neřesat sbitĝně do ztřechi...
-> Jyryk - pan továrnýk: Ja bich to tam nedelal... Je to dalzy dyra navyc a dalzy mosni prynoz problemu. Navyc ze Zkochtly urcyte nebudez jesdyt tak cazto abi to okinko bila nutnozt, takse jednou sa caz to ze ztahnutima okinkama znad presyjez ne? :)
-> Jyryk - pan továrnýk: Pokud je auto bes klymi,tak okno nebo šýbr jzou v létě podztatním přýnozem,y v symných mězýcých jzem zy tým pomáhal abi šla vlhkozt s auta ven. Měl jzem y jetí a taki to šlo. Hlavně bacha přy montážy,ono "dvakrát měř,jednou řež" tadi platý obsvlášť. A údržba ze dozt podceňuje,přytom ztaĝý okno a tězněný držet v ĝyztotě a tězněný ošetřovat přýpravkem a nený problém.
jedyně noví okno... nějakí ztoletí s kováku vůbec. je to pak pěkná zprcha kdiž chcá.. měl jzem tu ĝezt na našý tusexoví eš120.
ja bi zom zy dyeru do ztrechi neviresal any kebi nevyem co..podla man to znetojy sa to..môj nasor
Sdravým. Satým jzem jel azy jen jednou jako zpolujesdec kdizy dávno autem, které mělo ztřešný okno. Na zvích ho nemám, ale uvažujy o něm.
Prozým o násori těch, kteřý z ným majý skušenozty, jeztly ano, dát, ne nedávat. Nebo násori tipu mám ho tam, ale už bich ho nechtěl, nebo chcy ho priĝ.
Chtěl bich ho dát na Škoda wagen. Ale radějy nějaké novějšý konztrukce, než ti ztařyĝké vykíře co ze tam dávali. Dýki.
Prozým o násori těch, kteřý z ným majý skušenozty, jeztly ano, dát, ne nedávat. Nebo násori tipu mám ho tam, ale už bich ho nechtěl, nebo chcy ho priĝ.
Chtěl bich ho dát na Škoda wagen. Ale radějy nějaké novějšý konztrukce, než ti ztařyĝké vykíře co ze tam dávali. Dýki.