skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kitování lemů.
Už to neřešim.budu to vyřezávat až na zdravý a s bratrancem ,tam budeme vařit plech..
a jak nalakuješ ten udělanej roh? to ti za chvilku o5 shnije a bude to ošklivý
ne nebylo,jelikož nemám nikoho známého kdo by mi je dal do laku.A černý dveře jsem na vrakovišti nikde nesehnal.
bobin19 06.03.09 16:01:34 napsal: Tak to je ona dzurka…a nemyslíš že místo tech špekulací by bylo lepší koupit jedny zdravé dveře z vrakoviště ???

teda já lemy kitoval nejtkama a zinkovým plechem

-> doly120-ten třetí:o): TAK TAK NEJLEPŠI KIT JE COČKO

-> bobin19: plech 1mm 

Jsem totální lama.Je jedno,jakej plech..jakou tlouštku?
-> bobin19: tak to bych vyříz a dal tam plech

No foto bohužel teď nehodím..Proto že bych venku asi těžko něco nafotil zítra...hodim
-> bobin19: hoď foto pak ti spíš někdo něco poradí 

-> Mr.Lumpy: To souhlasím,ale není to oprava na věky..
-> bobin19: To vytvaruješ... a pak naboduješ,vezmeš lechce kytem a hotovo
-> bobin19: To vytvaruješ... a pak naboduješ,vezmeš lechce kytem a hotovo

-> doly120-ten třetí:o): dle mě je ale lepší to vykitovat než mít díru v prahu nebo lemu... samozřejmě je to jen dočasný řešení.
-> bobin19: a co takhle kus plechu a nejtky
-> bobin19: a co takhle kus plechu a nejtky
ale ono je blbý,že je to v ohybu.jako má dole fávo u dvěří. No někdo by se našel ,ale má jen elektriku...
-> bobin19: a nemáš nějakýho kamaráda kdo by ti to dovařil?
Byla by to nejlepší možnost.. a nemusíš se pak ani bát že ti to někdo urazí a můžes si s těma dveřma mlátit jak chceš..

Byla by to nejlepší možnost.. a nemusíš se pak ani bát že ti to někdo urazí a můžes si s těma dveřma mlátit jak chceš..

sakra. perníkový dveře. mám to teda zkusit spíš tím laminem,nebo kitem se sklenym vláknem...toť je otázka...
Lamino se chyta celkem dobre,jen nesmis na barvu,tu nalepta a pak nedrzi...
Ale nevim,jak se to bude chovat,kdyz prastis s dverma...

tam je problém,že je to roh dveří a už je to tkoavej slušnej kousek. je to tak 7x7cm velký.jak by se lamino chytalo na plech?díky
Coz o to,na cistej plech klidne,ale je fakt,ze na maly plose nemusi drzet....
lamino bych na maly kousky nedaval... resp na plech bych ho nematlal...
Nebo nemáte někdo zkušenost s laminováním.jaký je postup atd?
Potřebuju dodělat růžek dvěří na fávu. nějaký inteligent mi ho urzail,když vylejzal.
Nedávej ten kit ve velké vrstvě
Kit ve věčí vrstvě praská, a má jinou tepelnou roztažnost než železo,Pak se ti někde vytvoří prasklina a začne ti tam zatékat a pak následně rezavět.
A chybějící kopusek plechu dovařit...
Kit ve věčí vrstvě praská, a má jinou tepelnou roztažnost než železo,Pak se ti někde vytvoří prasklina a začne ti tam zatékat a pak následně rezavět.
A chybějící kopusek plechu dovařit...
díky oboum.
a na jemné dokitování pak polyesterový tmel bez skelného vlákna
Polyesterový tmel se skelným vláknem.
POraďte ,jakým kitem je nejlepší kitovat.popřiípadně dotvarovat chybějící kousek plechu.díky