1,4 16V som nedávno prebehol v kolegovom Bravo a zo zvuku som mal rovnaký pocit ako ty, na voľnobeh nepočuť, v otáčkach pekne drsné

Jezdilo to obden normální delší trasy do práce a pak nákupy. Relativně malý atmosf. motor (1.4 16V), málo chcánek a menší olejová náplň je v tomto případě určitě výhodou, rychle se to zahřívá. Olej dělám po roce, má vždy do 7000 km a vždy jen Selenia K Pure Energy 5W-40. Dnes jsem s tím jel po dlouhé době a na volnoběh ten motor není vůbec slyšet ani uvnitř, ani zvenku vpředu a ani z výfuku.
Přišlo mi to spíše jako elektromobil
. Jen v otáčkách to má takovej ostřejší italskej zvuk a z vysokejch to pěkně chrchlá do výfuku. Prostě takovej old skůl.
Jinak jsem už trochu zdědkovatěl, jede to sice jako po kolejích, sedí to fakt super, ale je to na mne podvozkově už hrozně tvrdý. 

U zlého Fiatu neměli co dělat. Ráno to vypadalo jen na nějaké garančky. Technik říkal, když jsme vylezli, že má na ježdění do práce to samé auto i ve stejné hnědé metalíze.
Za rohem jsem pak viděl stát to jeho a za druhým další a taky ve stejné barvě.

Rovnaký motor, len na o 8 rokov starší, to tak nemal.

takze kdyz ty hanis vse ostatni, nez jsou ty tvy modly, tak je to v poradku. Ale kdyz pohanim ja, co se mi nelibi, tak jsem ubozacek. Tak fajn :-D

Tento typ dekoru se dá pojmout hodnotněji vzhledově i na omak.
Sice to taky není šálek mého rumu, ale alespoň se máš jak zabavit. 

já nic soudruzi, já nic. Ano, jezdim svižněji,no. Ale v dnesnim provozu už se dá jen při mých nočních přeletech

, ale stejně se to dělá ve Švécku. Ale jak vidno v poslední době, kapitál z Číny značce svědčí.