Kangoo, imo off

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 03.02.2012 do 09.03.2012, založil/a Matthes, záškodník z TechWebu
řadit dle data
23:21:30
09.03.2012
KobliH
jo a ještě se mezi renaulťákama povídá,že jsou napytel vymyšlený klíče,že zoxidují kontakty baterky v klíči,tzn rozebrat klíč a vopucovat,druhou variantou je že kratuje a vybíjí se,ale to by myslím nešel jen dákláč,na imo baterka nemá vliv(pokud se nemýlím)
23:18:12
09.03.2012
KobliH
mám clio a problém žádnej..ale tata má lagunu a když se mu začal srát čip v klíči tak nakonec nejlevnějším a v podstatě nejjednoduším řešením byl klíč v autorizovaným servisu( 3600 kč)... druhou možností je vytrhat řídící jednotku imo(některé je mají zvlášť) a osadit zapalování něčím co to nepotřebuje,např R19...nevýhodou je druhej klíč
17:47:25
04.02.2012
Matthes, záškodník z TechWebu
-> vlasmi: Tak to neni zrovna potesujici 8
17:40:20
04.02.2012
vlasmi
U klokanů se neserou snímače v palubce, ale právě ty klíče. Ke svýmu mám 2 klíče - jeden nemá problém se startováním, DO centrálu funguje, ale neodemknu s ním žádný dveře - zámky se protáčí, s klíčem můžu motat pořád dokola a nic. Je to kopie a používám ho běžně.

Druhej klíč je origo Renault, má velký problémy se startováním - imo načte čip až tak na popátý, DO centrálu funguje a odemknu s ním v klidu všechny dveře - mám ho jako záložní.

Taky jsem mohutně hledal co a jak, ale nic. Jediná možnost je nechat si udělat origo klíč v autorizáku Renault.

Stejný problémy mají i jiný Renaulty osazený stejným "pajšlem" jak klokan, tj. Clio a Thalia.
09:31:20
04.02.2012
-> Stepan FUN: To bys byl hodnej. VW je aspon trochu provareny, ale tohle skoro nikdo nezna.
00:47:00
04.02.2012
StepaNoFUN
U renaultů je problém s imobilizérem snad obecnej... :-/ Kamarád co se (nejen) těmahle autama (ale hlavně diagnostikou jako takovou) zabejvá mi posledně vyprávěl jakej je to problém a že u něčeho s pi*ou ve znaku nakonec nechával kvůli imobilizéru za těžký prachy upravovat řídící jednotku u nějakýho odborníka (a i ten to měl na druhej pokus) protože veškerý pokusy o přeprogramování a zmenu klíče byly nefunkční... Když si na to vzpomenu, zeptám se ho jestli nemá s klokanama zkušenosti.
upraveno 1x, naposled 04.02.2012 00:47:30
20:49:40
03.02.2012
Nemate nekdo zkusenost s pico autem? Kamaradoj se sere imo, nekdy auto nechytne. Kokoti v pofidernim servisu mu chtej menit klic za draho, ale ja si nejsem jist, ze to pomuze. Klidne by to imo vypnul pokud by to slo... Serou se jim snimace v palubce?
upraveno 1x, naposled 03.02.2012 20:50:11
Extreme Tyres