skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
P306 stahovani oken
prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 09.06.2011 do 10.06.2011, založil/a Vojta - zrušená registrace
07:16:39
10.06.2011
10.06.2011
Vojta - zrušená registrace
No vyskoceny, ono kdyz okno jede dolu, tak ten spodni lanovod je jakoby zatlacen, a kdyz jede okno nahoru tak je to zas naopak. Jenze se mi zda, ze lanka jsou nejaka volna nebo da se jeste nejak poladit ulozeni okna v tech pojezdech? Nikdy jsem nic podobneho nedelal a je to tam hrozne spatne pristupne :/
18:50:55
09.06.2011
09.06.2011
alpin
-> Vojta: ten vrchný lanovod je odlomený alebo vyskočený ?
12:49:58
09.06.2011
09.06.2011
Vojta - zrušená registrace
Vim ze to tady nepatri moc, ale je to spis takovy obecnejsi problem, proto prosim o radu.
Dnes jsem se dostal k rozebrani vyplne prednich dveri abych zjistil problem proc mi nejak blbne stahovani oken (obou). Problem je nasledujici: kdyz jede okno dolu, treba z pozice uplne zavreno, tak dolu jakoby poskoci o cca 2-3cm a pak uz jede plynule. Zpet do nahoru jede bez problemu. Po uvodnim prozkoumani jsem zjistil, ze lanka ktera tim oknem resp. pojezdem pohybujou jsou nejak divne napnuta. Nez to rozebirat a trapit se s tim, rad bych se zeptal zde pritomnych zda-li nemeli podobny problem a jak byl vyresen. Pro ukazku prikladam foto.
Diky predem za pomoc.
Dnes jsem se dostal k rozebrani vyplne prednich dveri abych zjistil problem proc mi nejak blbne stahovani oken (obou). Problem je nasledujici: kdyz jede okno dolu, treba z pozice uplne zavreno, tak dolu jakoby poskoci o cca 2-3cm a pak uz jede plynule. Zpet do nahoru jede bez problemu. Po uvodnim prozkoumani jsem zjistil, ze lanka ktera tim oknem resp. pojezdem pohybujou jsou nejak divne napnuta. Nez to rozebirat a trapit se s tim, rad bych se zeptal zde pritomnych zda-li nemeli podobny problem a jak byl vyresen. Pro ukazku prikladam foto.
Diky predem za pomoc.