-> Jirik_Tuňák:
To co píšu není jen kvůli to mu aby to někoho zajímalo. Dál jsem se na to BMW nedíval, protože to není zrovna můj šálek kávy. Ale dívat se na km u ojetýho auta je zbytečné, jistě to sám uznáš. Když se v rodině kupovalo už 4-tý ojetý auto. Nejsme ani jeden blbý a víme jak to chodí. S autem se dá bez problému najet za tři roky 350 000km dotáhne se sem a stočí se na 100 000km. A všichni jsou spokojení.
-> Bagrr- máma mele Emu:
Ve svou dobu stála E36 průměrně zhruba 900 000Kč tak dát za originální dneska 1000 není z pohledu tehdejší ceny moc. Ale pokud si koupil jetý dejme tomu za 30 tis, tak je kupovat do něj hlavici za 1000Kč nesmysl.

Jen pro srovnání u MB by tá hlavice stála 3-7 tis podle modelu.
No ale ať mu to tu nezasíráme. Hledá něco levnějšího na provoz než je stará Formule. A to BMW 5 určitě nebude.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Pokud ti v životě chybí poslední věc a to je auto s p*čou na kapotě kup si Renaulta.
Golf III. by nebyl špatná volba ale je už dost starej. Hodně kusu je stočenejch, opravený bouračky, rezaví jako o závod.
Citroen xsara se jeví jako dokonalá náhrada za formana. Nemá hydraulický podvozek.
Xantia- má něco do sebe. Na virtu je o ní dost napsané. Ale má úžasnou hydrauliku na kterou skoro každý kašle a neudržuje ji. Navíc, to chce servisáka co tomuhle problému rozumí a ví kam sáhnout, když se něco podělá.
306 na tu jsem taky moc nadávek neslyšel.
Za mě buď xsara nebo 306.