-> Maveric: Tak jsem našel že ty převodovky je Aisin Wagner 55-50 SN, což by znamenalo převody en.wikipedia.org/wiki/Ais
in_AF33_transmission
Podle Renaultího montážního návodu by u Vel Satanise měla být převodovka s typovým označením SU1 použita pro motory P9X701 a V4Y701 přičemž stálý převod by pro oba motory měl být 25/61 (to je po francouzku, po našem to je 2,44) dále tu je uveden sestupný převod 56/57 (což bude asi za převodovkou a před diferákem a je to tedy 1,017)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Renault Vel Satis
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
nasiel som co som potreboval :)
Zastavil:Maveric
-> Shackall: vdak, viem ze to je povodne nissan motor, hlavne potrebujem o tej prevodovke informacie co sa dost tazko hlada, este skusam ruske stranky vraj to tam niekde je ale je to zdlhave ked clovek nevie po rusky

-> Maveric: Začal bych asi tady: www.google.cz/
Hledej spíš asi na renaultích forech, pokud to tady někdo náhodou nemá rozebraný na ponku, tak ti asi nikdo nepomůže
uz sa stalo sorac nevsimol som si ze tu je aj take nieco :)
v prvom rade sorry za temu mimo temu :)
ale uz neviem kde mam hladat, potreboval by som pomoct
do skoly na vypocty potrebujem info o Vel Satisovi s motorom 3,5 v6 24v (V4Y) a 5 stup. automatickou prevodovkou (SU1) potrebujem hlavne prevodove pomery ale budem vdacny za hocijake grafy, info ohladom motora a prevodovky, take tie zakladne udaje o rozmeroch, hmotnosti atd, sa daju najst s tym problem nieje.
BUdem dufat... dakujem
ale uz neviem kde mam hladat, potreboval by som pomoct
do skoly na vypocty potrebujem info o Vel Satisovi s motorom 3,5 v6 24v (V4Y) a 5 stup. automatickou prevodovkou (SU1) potrebujem hlavne prevodove pomery ale budem vdacny za hocijake grafy, info ohladom motora a prevodovky, take tie zakladne udaje o rozmeroch, hmotnosti atd, sa daju najst s tym problem nieje.
BUdem dufat... dakujem
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
nasiel som co som potreboval :)
Zastavil:Maveric