skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Servisny manual Renault Clio Ii.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyriesene
Zastavil:haso
hento, je to renault clio, ale vyzera ze nejaky novsi, ale v podstate ten diel vyzera + - rovnako a ide z rovnakeho miesta
-> haso: 

-> castrol: ale to nieje moj problem, ja to neplatim...
haso 16.04.11 00:08:29 napsal:
→ afro100: rv 98 a 1,2ka
ja to neriesim, som zodpovedny len za montaz
a chalan sa snad poucil a
vie co chcem tak nezobere daco ine zejona to by som sa nespoliehal ale ked kupi nieco ine tak to vrati a kupi znova
→ afro100: rv 98 a 1,2ka

vie co chcem tak nezobere daco ine zejona to by som sa nespoliehal ale ked kupi nieco ine tak to vrati a kupi znova
-> haso: este ze tych 1,2 je len cca 5 druhov :D
ono sa moze menit podvozok aj podla motorizacie ... toto by malo byt ale na vacsine rovnake ... nwm, mozno je to nejaky dovoz, spec. vybava alebo daco take...
ono sa moze menit podvozok aj podla motorizacie ... toto by malo byt ale na vacsine rovnake ... nwm, mozno je to nejaky dovoz, spec. vybava alebo daco take...
-> afro100: rv 98 a 1,2ka
a chalan sa snad poucil a vie co chcem tak nezobere daco ine zejo

-> alpin: tak to je jasne 

-> castrol: keď objedná uvidí , vrátiť sa to dá
-> haso: zisti si aspon r.v. a motorizaciu + kW ... inak podla vinka by sa malo dat zohnat v renaulte, ale bude "uzasna" cena ...
-> alpin: nikde foto neni, a mam toho plne zuby, neverim ze sa to zajtra zozenie, tak ked pojdem okolo tak to cvaknem fotakom a bude hned jasne
alpin 15.04.11 23:41:19 napsal:
→ castrol: ved ono na tvare gumičky nezáleží , hlavne
aby šrób pasovalpodla mna trocha hej aby tam stabik nelietal
→ castrol: ved ono na tvare gumičky nezáleží , hlavne
aby šrób pasovalpodla mna trocha hej aby tam stabik nelietal
-> haso: ak najdeš foto daj
neviem to vysvetlit, kaslat na to 

-> castrol: ved ono na tvare gumičky nezáleží , hlavne aby šrób pasoval
-> alpin: ved aj podla mna hej
-> haso: 

-> alpin: hladam fotku na moje.auto.cz ale tam su samy ludia ktory vedia len fotit auto z vonka a nikto to nefoti odspodku
-> haso: iné v katalógu nie je , musel by som to vidieť , viem si to predstaviť ale musel by som to vidieť no
-> castrol: a hadam hej
-> castrol: a hadam hej
-> alpin: zevraj nie ties som dal odkaz
-> alpin: no hentaky torx tam je ,ale nezda sa mi ze je to ono, pretoze chalan nema na jednej strane vobec ten torx a tycka mu lieta volne a jedine na com drzi je podlaha...z toho mi vypliva ze toto to byt nemoze lebo to je vec, ktoru keby som vybral z toho ten torx tak sa rozpadne
-> castrol: nie
tak nejako...ide to z podlahy, tam je to chytene v gumach jak stabil na 742, a je to taka zahnuta esovita tycka priblizne stvorcoveho prierezu a zospodu ide do ramena a z vrchu je ten cap na konci tej tycky uchyteny torxom o rameno
-> alpin: to som prezrel, tam ten diel nieje
-> suri: nene...
asi sa zle vyjadrujem, skusim to nakreslit
-> suri: nene...
asi sa zle vyjadrujem, skusim to nakreslit
-> haso: www.faro.sk/catalog/.../r
enault-clio-ii-bb0-1-2-cb0
-1-2.php ak to pomôže
-> haso: tyčky stabíka ? ja mám stabík chytený ako na 742 , proste o rameno kovovím pásikom
-> haso: torxom? jaže to má tyčky ako väčšina áut na matkách , nie je to skôr kosť? dieselpower.cz/forum/.../
8592_stabiliztor_007_1.jpg
-> suri: divne je, ze diel ktory zhanam neni ani v knihe nakresleny ani na nete ho neviem najst ako nahradny...no a ci to pojde som zvedavy, je to pripevnene o rameno torxom...ale je mi to uz jedno, vsetko je spravene a este hento, to uz bude taky bombonik 

-> haso: tyčky máš vymenené za 15 minut aj z nájdením flexy
-> afro100: a za vsetko moze facebook
-> afro100: ked moj najlepsi pomocnik je kladivo, to mam skutocne rad, stym povolim vsetko
a tak od toho su fora, tu su ludia ktory robia viac nez ja, ja to mam ako konicek, z casu na cas daco spravit a tak, postupne sa clovek nauci
inak olej, a capy riadenia a spodne capy rameno/tehlica vymenene...a este zostavaju tycky stabilizatora, tiie chalanovi nedali, a namiesto nich mu dali spodne capy...to bola sranda ked sme to zistili
podotknem, ze sam majitel si nevedel dat na aute dole ani koleso :))

a tak od toho su fora, tu su ludia ktory robia viac nez ja, ja to mam ako konicek, z casu na cas daco spravit a tak, postupne sa clovek nauci

inak olej, a capy riadenia a spodne capy rameno/tehlica vymenene...a este zostavaju tycky stabilizatora, tiie chalanovi nedali, a namiesto nich mu dali spodne capy...to bola sranda ked sme to zistili

podotknem, ze sam majitel si nevedel dat na aute dole ani koleso :))
Sa mi zda, ze ti dnesni skodofkari su nejaki makki ... na fsecko treba atest, fsecko to chce mat zapisane v TP a s nicim si to nevie pomoct ... :D
-> afro100: to je najmenej to je par sekund strachu 

-> castrol: u suseda zadarmo, len si ju musis odsrobovat :D
-> alpin: a v domose klucka 5e

-> haso: v renaulte stojí origo klúč 30e
vsetko porobene, dakujem za pomoc
klucka tam padla jak rit na serbel

-> suri: 

-> haso: najjednoduchšie je prísť na predajňu a zistiť aké je tam ukončenie a podľa toho kúpiš sponu a pastu na spoje , na mieste odrežeš očistiš , osadíš na silentblok , namažeš a spojíš
-> suri: dohoda je zatial taka ze vyfuk spravim potom...mozno si ho pojdem aj sam zohnat + vsetko ktomu nech je pokoj, lebo zhanat daktore veci cez niekoho kto to robit nebude, je odveci
-> haso: a čo výfuk neprepcháš ponad nápravu ? ved clio ma tiež torznú nie ?
-> haso: ale skôr ako ten výfuk nevidíš tak nevieš či to odrežeš a dáš tam dú dlhú sponu alebo výfuk bude rozšírený a ten nasadíš na pôvodnú rúru a zaistíš jednoduchou sponou
-> suri: neviem, ide o to ze robit to na svoje auto si to zariadim podla seba a zacnem zistovat infosky...ale ja dostanem diely a hotovo, tym to pre kamarata skonci, takze musim + - mat aj ja o tom daco zistene
-> haso: a nerobí sa nový výfuk na konci rozšírený na jednoduchú sponu?
-> Syny: a 12ka na naraznik 

-> haso: jeste 19ka 

-> afro100: diiik, presne daco take som myslel...parada...no to bude srandy zas 

-> haso: na výfuk také dačo www.msauto.sro.sk/index.p
hp?op=20&... vsunie sa do toho z oboch strán rúra a dotiahne ... priemre musíš dohľadať podľa vonkajšieho priemeru trubiek na aute ...
-> alpin:
-> afro100: na 742 staci obojstranny srobovak, 10,13,17kluc a hotovo vsetko povolis...a blicky a kladivo...ale klucku si tiez dam do vybavy
no ale ked uz sa tu zapajate...tak jak vyzera ta spojka na vyfuk ked to nechcem varit? planue sa vymenit len koncovi diel, urezem stary...a predpokladam ze sa to da nahradit nejakou spojkou ktoru neviem pomenovat...

-> afro100: na 742 staci obojstranny srobovak, 10,13,17kluc a hotovo vsetko povolis...a blicky a kladivo...ale klucku si tiez dam do vybavy

no ale ked uz sa tu zapajate...tak jak vyzera ta spojka na vyfuk ked to nechcem varit? planue sa vymenit len koncovi diel, urezem stary...a predpokladam ze sa to da nahradit nejakou spojkou ktoru neviem pomenovat...
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyriesene
Zastavil:haso