Dilema....

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 20.12.2010 do 23.12.2010, založil/a alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
řadit dle data
10:12:30
23.12.2010
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> suri: asi tak
09:53:28
23.12.2010
suri
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): myslím že neurobíš zle , čo tu majú suzuki (ignis a sx4 a svišť ) tak všetci spokojný , moc o tom aute nepočuť že by sa kazilo . Kia je taká , reklamy s cenami a výbavami a prídeš tam a za reklamnú cenu máš kasňu a 4 kolesá , zľavy nechceli dať ani tu ani výbavu navrch ,,, takže ako by povedal spolužiak , nech si vyje*ú oko
09:19:50
23.12.2010
U-Geen
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): taky bych z toho vyberu volil SX4 (nebo Cee'd), ciste subjektivne bez zkusenosti s temi vozy, jen se znackou Suzuki :)
08:43:27
23.12.2010
Tak zatial to asi vyhrava SX4, aj napriek mnohym negativam vychadza asi najvyhodnejsie...

Hondu City som si preliezol vcera a asi by som to nechcel ani zadarmo, cakal som od hondy viac.... kufor to ma sice 500l, ale nic donho nedas, strasne maly otvor.... vyhlad z auta mizerny, sedi sa v tom divne..... nadrz pod prednymi sedadlami???? WTF??? vyslovene prekaza noham.... + absolutne neschopna pipina v predajni, ani nevedela, ze take auto maju....

Toyota Auris? hmmm.... divne a drahe....

Ceed - celkom fajn, ale cena vyssia ako ocakavana + neochota predajcu cokolvek pridat

SX4 - poznam, najazdil som na nom par 1000 km, mame ho doma, za 3 roky skoro 70 000 km bez poruchy, casto jazdi s pretazenym vozikom, po lese a podobne a drzi sa. Jedina nevyhoda je maly kufor
14:48:41
21.12.2010
suri
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): na tie kilometre stačí aj kia

Pokiaľ viem tak KIA viedla alebo vedie reklamné boje a nechce dať hodnoty pre diagnostiku pre Bosch a pre servisy - chcem aby to robila len KIA servis ale ďaleko s tým vraj nezašli

Má to aj 7rokov záruku aj to je pre
13:31:23
21.12.2010
Jumbo
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Nemáš za co. Aspoň k něčemu ty hodiny nočního ježdění jsou... 3 Krom peněz, teda...5
12:53:03
21.12.2010
-> Jumbo:

Diky moc, s tou SX4 to vidim podobne.

Toho podtacania pri Honde by som sa pri nich neobaval....

Fiat nechcu z principu, takisto ani Renault, Seat .....
12:46:07
21.12.2010
Jumbo
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí):

Z pohledu řidiče ti můžu říct tohle:

Kia Ceed: ta 1,4 se jim podle mě hodně povedla, auto je i docela živé, prakticky v celém spektru otáček, skvěle ovladatelné a intuitivní auto, aspoň pro mě. Interiér mi přišel taky v pohodě, relativně kvalitní a pohodlný, dobrý posez za volantem. V kombíku je to navíc už docela slušný náklaďák.

Suzuki SX4: Řídil jsem ji několikrát a nikdy sem si s tím autem nepadl do noty. Možná je to mnou, ale ty jejich benzíny mi přijdou bez výkonu, navíc přecitlivělý pedál plynu a nepředpovídatelná spojka dělaly z každé jízdy pomalu maturitu. Navíc je tam strašně vysoká pozice za volantem a celkově je auto zbytečně vysoké a neohrabané, ergonomie mi taky moc nesedla. Prostě za mě určitě ne.

Toyota Auris: Řídil sem, žádné výrazné pro a proti, klasická Toyota a vzhledem k tomu že je to nástupce Coroly, předpokládám i spolehlivost.

Honda City: Tak k tomuhle autu sem se ještě nedostal, ale pokud to má společný základ s Civicem, jako že asi má, tak s tím je svezení pěkné. Civic je teda trochu tvrdší, ale kvalita jejich kabiny je skělá a celkově tomu asi není moc co vytknout, možná jen to, že motor je, jako klasicky u Hondy, dělaný na vyšší otáčky a pokud se bude podtáčet, což je asi u ženských řidiček pravděpodobnější, tak bude mít asi i vyšší spotřebu. Ale jak říkám, mluvím o Civicu, City sem ještě nevezl.

A co Fiat Panda? Ta je moc malá? Zatím sem na ni slyšel prakticky jenom chválu a samotného mě překvapilo, jak i s tou 1.0 umí být živá. Navíc podle mě do města ideální auto a se silnějším motorem by nemusel být problém ani mimo město.
10:25:54
21.12.2010
Este doplnenie: Jedna sa o auto nove, nieje to auto pre mna, kupuje to priatelka a jej mama, auto tak 50/50 do mesta/mimo mesto, obsadenost 1 - 4 ludia, rocne asi max 10 000 km

vcera sme boli pozerat Kiu, OK auto, slusna vybava, plno kravin navyse (tempomat - na kieho andela?) ale dost neochotny/neschopny predajca, ak by mali byt taki aj mechanici tak dakujem pekne

Honda City a nie civic preto, ze city ma aj kufor, obcas treba nieco odviezt....

SX4 - jedno mame doma, je to taky Swift krizeny s tankom, da sa, ale osobne sa mi to auto moc nepaci

Auris.... netisim, v toyote som hadam ani v zivote nesedel
10:09:54
21.12.2010
Rooney - zrušená registrace
Navíc, se mi zdá, že to City má až nějak moc měkké plechy a hlavně nárázníky a taky se nato nedá koupit tažné, takže bacha.

Jinak spolehlivost v pohodě, je to prostě Honda 4
09:53:32
21.12.2010
Rooney - zrušená registrace
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): nové, nebo starší?

Asi bych vybíral mezi Suzuki a Hondou, ale to city nic moc, raději civic

upraveno 2x, naposled 21.12.2010 10:08:56
20:41:05
20.12.2010
suri
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): od konca po začiatok to ide zaradom čo do spolahlivosti

SX 4 aj suzuki celkovo fajn autá , Toyotu nespomínať - spolahlivé ale ak príde na nejaké opravy a údržby ceny sú pálky , Hondu moc nepoznám ale tiež s tých lepších značiek

KIA je relatívne kvalitná značka , ale dosť si trpí na reklame a podobných veciach , záleží na koľko to chceš
20:21:54
20.12.2010
Kia Ceed 1.4

Honda City 1.4

Suzuku SX4 City 1.4

Toyota Auris

Ma niekto skusenosti ohladom poruchovosti, spolahlivosti, spotreby, nakladov na udrzbu a jazdnych vlastnosti?

Je tu dilema, ktore kupit.... poradte.
Extreme Tyres