-> U-Geen: nemusi - muzes to risknout bez rezervy :-)
ja treba rezervu poctive vozim, ale az po pul roce me doklaplo, ze mam na litakach jiny srouby nez na klasickej plechotron, takze sem ji mel jen tak pro paradu
-> VeTeV: to ano ale logicky mi z toho vyplyva, ze pak nekde musi bejt rezerva :) sezenu dojezdovku snad, ale i tak je to 14cm vysokej nesmysl zabirajici 1/5 kufru
-> Jirik_Tuňák: myslis ted tu dylku opravy? Dily jsem sehnal v pohode, trochu to vazlo na klempirich nez se k tomu dostali. Krom drzaku narazniku (takovej plastovej xindl za 520,-) jsem sehnal vse starsi, naraznik za 3k a 1 svetlo za 2k na vrakaci, zadni panel na vrata z allegra za 1600 (hodne dobra cena, v CR navic nebyl), a vrata od "prekupnika s autama" za 3k a vicemene mi shaneni trvalo tak 14 dni, nejdyl trvalo samozrejme to svetlo ktery nebylo.
Novy dily by asi nebyly problem, ale jsou to pomerne velky palky (naraznik 12k, svetlo 4.5k, panel 13k, dvere by se asi rovnaly, nicmene novy holy 17k :)
-> VeTeV: zas tak strasny to neni, az budu mit LPG bude to jeste horsi... nenadelam nic :) Forester ma opticky kufr stejnej/vetsi, a to je to v podstate Impreza
-> Jirik_Tuňák: jj... ale on i ten kombik, kterej ma narozdil od vetsiny kombi hodne sklonene zadni sklo a mirne splyvajici strechu neni zas tak marnej (vzhledove, prakticnost radsi pominu :)
-> Jirik_Tuňák: v tomto som sedel tie sedačky sú neskutočné sedelo sa v tom dokonale , a ešte bola vedla mňa hosteska ktorej som videl pod sukňu jak je to pekne nízko , mne sa nechcelo íst z toho auta von