Kdo jste od HK,tak zítra k vidění:www.hradeckav8.cz/program
.htm
www.hradeckav8.cz/main.ht
m
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mantrův výběr ameriky:D
prohledat
236 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 02.06.2010 do 31.08.2011, založil/a Mantrabeach
-> Pavel P.. 17.06.10 11:58:54: Chuuudááák Impala...

-> David29: to su krasne auta
-> m8rinek: To sem řikal taky
Ale fakt je, že on to postupně renovuje...
Snad někde získám fotku z profilu... šířka gum neskutečná-)

Snad někde získám fotku z profilu... šířka gum neskutečná-)
-> ondie: hlavne je ze zachranil zeleninu na korbe

-> David29: keby to bolo o pol metra širšie...dajme tomu
-> David29: bezcenna popelnice se zvysenou spotrebou? :)))
-> Tuner#2: to je podvod :-))
-> ondie: podobnej případ jako u toho oldtimera, to auto bylo při crashtestu lze přetížený....
Tak jsem zjistitl, že v tom 59 Bel Air nebyl motor proto to dopadlo takhle... Holt musí i v USA podpořit prodej nových škopků.
To je horsi jak skodovka tyjo
-> Pavel P.. 17.06.10 11:58:54: Mazec, hlavně ten záběr vevnitř v té staré americké pixle.
-> Mantrabeach: Vidíš, nech si Škodovku, vyjde to nastejno
-> Mantrabeach: Vidíš, nech si Škodovku, vyjde to nastejno

-> Pavel P..: nechtěl bych tam sedět
-> Pavel P..: au 

tohle stojí za shlédnutí... člověk by si myslel že taková amerika z 60. let bude tank....
http://www.youtube.com/wa tch?v=cJrXViFfMGk&feat ure=player_embedded
http://www.youtube.com/wa tch?v=cJrXViFfMGk&feat ure=player_embedded
-> Mantrabeach: Tiež si myslím

-> dominique: žjůůůůůůů,ovšem tohle se mi líbí no,vypadá to úplně jinak
-> Mantrabeach: Ta karoserie je solidně divná no
Jinak přeju hodně štěstí při koupi lodě
.

-> Quest: jo o tomhle vím ale za tyhle prachy to bude hujda a hlavně se mi to nějak nelíbí z boku,divně prolisovaný
auta.yauto.cz/oldsmobile-
cutlass-430688.html náhodou jsem narazil...
-> Quest: no člověče možná jen ten cadillac by mohl za tu cenu bejt jinak hemicudu za ty prachy vůbec neseženeš,to bude jen hromádka neštěstí
.a ten se mi nelíbí právě,jinak jo

No podle mě tyhle velký auta u nás v Čr nemaj moc cenu, ale jednou bych Americkou loď mít chtěl
. Ale dle mě uplně výběr těch nejhezčích
Plymouth Hemi Cuda(pochybuju, že bude do 150tis kč.)
Plymouth GTX 67/68 naprosto nádhera...(taky moc nevím s těma moneyma co máš k dispozici)
Cadillac Deville 1977–1984 (u toho už by ses snad mohl vejít.)
Oldsmobile Cutlass 1968-1972
Samozřejmě tyhle auta a modelový ročníky se líbí mě a tobě nemusí
.

Plymouth Hemi Cuda(pochybuju, že bude do 150tis kč.)
Plymouth GTX 67/68 naprosto nádhera...(taky moc nevím s těma moneyma co máš k dispozici)
Cadillac Deville 1977–1984 (u toho už by ses snad mohl vejít.)
Oldsmobile Cutlass 1968-1972
Samozřejmě tyhle auta a modelový ročníky se líbí mě a tobě nemusí

Tak jsem teď přijel z obhlídky amerických strojů a musím říct že fakt paráda
.Nevěděl jsem kam dřív koukat.Hned za vratama na mě vykoukla prdel mustanga fastback
,hned za tím oldsmobile 88,nějaká corvette,buick skylark pěknej,dodge challenger,charger,atd atd.já se byl hlavně kouknout na toho thunderbirda a kupodivu sem nečekal jaká to bude loď.naživo se mi to fakt líbilo víc než z fotky,nechal sem ho natočit motor a teda musím říct že ten fakt vrněl
.7,5L je teda kus motoru ale stejně.v interiéru všechno v elektrice,nádherně se v tom sedělo.Co se týče stavu tak nějaká práce na tom je ale co se týče klempířiny tak bych to v klidu zvládl,jinak naprosto ok.Byl jsem fakt uchvácenej a kdybych měl na to prachy tak neváhám a hned ho beru
Tady je odkaz jak vypadá
ameriky-hk.cz/forsale/tbi rd73gold.htm

Tady je odkaz jak vypadá
ameriky-hk.cz/forsale/tbi rd73gold.htm
No zítra se jedu mrknout na nějaký ameriky do Hradce tak sem zvědavej

-> Nwkt: když mě na ní tak 200t. dáš tak ano

-> Mantrabeach: Co Corvetta?
www.eurooldtimers.com/cze
/.../15607-chevrolet-corve
tte-styng-ray-.html

-> Bobesh: hele neboj,já o tom vím,ale prostě si to chci prubnout,láká mě to čímdál víc
-> Pavel P..: ta polara je ovšem luxusní kousek.mít prachy tak nerozmejšlím ani sekundu.takhle bych si to představoval
Torino pěkný ale kabro bych ani nemusel,navíc za jinprachy a dost zhuntovaný
-> Pavel P..: ta polara je ovšem luxusní kousek.mít prachy tak nerozmejšlím ani sekundu.takhle bych si to představoval
Torino pěkný ale kabro bych ani nemusel,navíc za jinprachy a dost zhuntovaný
-> Mantrabeach: co řikáš na tohle? taky pořádnej americkej koráb..
www.eurooldtimers.com/cze /.../21453-prodam-dodge-po lara-1973.html
www.eurooldtimers.com/cze /.../21453-prodam-dodge-po lara-1973.html
-> Mantrabeach: A to je jen začátek. Nerad tě straším ale i na Xantia klubu je na to pěkný pořekadlo:"Kdo chce chovat opici,musí mít i na banány."

-> Bobesh: nečekal jsem že 100 a víc.čekal jsem třeba tak 60t.to mi na auto nic nezbyde.
-> Mantrabeach: A cos čekal? Bejt to jenom o autě,dávno bych do toho šel dřív,teď už nemůžu.
-> VeTeV: to zase ne:D.snad o víkendu se pojedu podívat na jednoho Tbirda abych věděl co a jak
-> Mantrabeach: skodovky zustanou v garazi 

no tak jsem zatím vyzjistil že dotáhnout ameriku,zaplatit dph,clo,přihlášení a jiný kraviny vyjde na 100-120t.kč což jsem vůbec nečekal takže na samotný auto už by fakt moc nezbylo

-> Mantrabeach: to je konečně pořádná amerika

-> Mantrabeach: mne sa lubia tie novsie, ale schvalujem. ked ameriku tak jedine takuto lod 

sakra tenhle T-bird nevypadá vůbec zle a není ani moc drahej,líbí se mi víc jak ta 73
auto.bazos.cz/inzerat/... /Ford-Thunderbird-1961.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Ford-Thunderbird-1961.php
tak konečne som našiel LOD je to pre 8 a aj cenovo sa to zmesti
www.autoscout24.de/Detail
s.aspx?id=b2gisas...
jeden krasny kusok zo 71 aj cenovo by sa dal poriešiť si myslim www.autoscout24.de/Detail s.aspx?id=b2hhmat...
alebo ak by chcel mantr natočiť dalši diel ghostbusters
www.autoscout24.de/Detail
s.aspx?id=b2dfqet...

jeden krasny kusok zo 71 aj cenovo by sa dal poriešiť si myslim www.autoscout24.de/Detail s.aspx?id=b2hhmat...
alebo ak by chcel mantr natočiť dalši diel ghostbusters

no ked tak lod tak toto je celkom pekne len škoda že cenovka je zase o kusok vyššie www.autoscout24.de/Detail
s.aspx?id=lhpquio...
-> Tomáššš: myslim ze ta cena je mimo
-> Mantrabeach: a co toto ? :) www.autobazar.eu/sk/cutla
ss57-v8350-id1379069.html
-> Mantrabeach: co taka riviera..v slusnom stave sa daju zohnat do 150tis.
www.lemonfree.com/6111905 4.html
cgi.ebay.com/ebaymotors/B uick-Riviera-1963-Buick-Ri viera-Classic_W0QQitemZ330 438104148QQcategoryZ6142QQ cmdZViewItem
www.lemonfree.com/6111905 4.html
cgi.ebay.com/ebaymotors/B uick-Riviera-1963-Buick-Ri viera-Classic_W0QQitemZ330 438104148QQcategoryZ6142QQ cmdZViewItem
-> Karlos (WIO46): jo tak to nevim přesně,ale taky sem o tom slyšel..mám dojem že je to právě pacer...to je tak skvěle ošklivý auto,že ve mě vzbuzuje spoustu smíchu 

-> ondie: A který to má delší dveře u spolujezdce, Pacer nebo Gremlin? Jinak Gremlin je hezčí.