skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Španělský Seat slaví 60 let!
som ani nevedel že Seat už oslavuje 60.
-> Syny: no, zadok isto lepsi ako predok
este horsie jak stvoroke favo

Lepší než normální hečbek
A mít jeden ze sedmi vyrobených kusů čehokoliv za ty prachy... 

-> Jaktak: 7ks?
Tak to uz je tedy tenhle 3. co vidim 

-> Syny: Me taky ten zadek prijde nic moc, nazivo jsem to ale jeste nevidel. Jestli je pravda ze se vyrobilo jen 7 ks tak o tom ale pochybuju.
-> Jaktak: jj to se delalo... Ale dle me to je hnusny :( Ten zadek je takovej ... nevim no...
-> U-Geen: já to sledoval jak svin a koukal jsme na ty upravy, pak novej lak, ted ty ruzny upravy vnitrku... holt sveho casu to bylo zajimaci ty upravy... takis vem ze to bylo pomalu 10let zpatky

-> VeTeV: kult? jako ten muj bastl? to nechapu :)
-> U-Geen: ja ti verim evzo, preci jen byly roky, kdy to pro nas starsi byl tak trosku kult - ja ti verim ze to dokazes a nekdy spojkovy valec pokoris a stroj tento na silnice navratis 

-> VeTeV: nadeje by byla... ted je teda k.o. min. jeden spojkovej valec
-> U-Geen: A co to nastartovat a nekdy s tim prijet na sraz misto Toleda? :) Docela bych si ji prohlid a ty by ses urcite rad projel :)
-> U-Geen: vim ze je to pouze zbozne prani, ale dokud nebude foto neuverim .-)) a je jistota, ze to alespon zavrci nekdy?
-> VeTeV: stoji v garazi se syndromem nedostatku casu na nej
-> U-Geen: to je pravda - povery pravi, ze to prezije ramadan
a stejne by me zajimalo jak ten tvuj slepici vuz dopadl 

-> VeTeV: mame doma jeste japonce :)
-> U-Geen: nastesti existuje plnohodnotna nahrada za imperialisticky vuz, jehoz udrzba neni natolik tezka.. kdepak neni nad vuzskoda rady 742 :-)) ale to ty neznas 

-> U-Geen: Ta moje mrcha si zaslouzi akorat tak vysokou pec :) Takovejch penez do toho padlo a furt to neni 100%...
-> Syny: ja ne, po tech km uz si to fakt zaslouzi :)
-> U-Geen: Ja uz to vzdal :) I kdzy je fakt ze mam tejden po vymene tesneni mezi svodama i sanim a palici :)
koukam ze zavladla jarni udrzba... u me taky :)
Sou to pekace
Chci to BMW 

-> Bobesh: ja xantii odstavil - vymena kuli, vymena LHM, a jaksi mne zadrhava rizeni - oprasil sme karkuli a neni zbyti 

-> Syny: Jo,to si říkám taky,v tejdnu revize klimy a jeda z ní,zdálo se mi nějakej nepřirozenej vrkot,vypadá to na ložisko PP kola,jetý auto je neverending story

Zapalit, vyhodit, sesrotovat 

jsem ani netušil, že je to tak "mladá" automobilka, to by mnohé vysvětlovalo...
Aby španěláci viděli,že bratři v šípu mají široké srdce,tož tady máte cos od nás
magazin.automix.centrum.c z/clanek.phtml?id=17422
Nezapomeňte zkouknout fotogalerii pod článkem

magazin.automix.centrum.c z/clanek.phtml?id=17422
Nezapomeňte zkouknout fotogalerii pod článkem