skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6700 příspěvků (zobrazeno 6401 až 6450) od 19.05.2010 do 28.01.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> 1560: jak je libo

-> Mr_Kubas: Jo taky že byla

-> Bohyn: Noo, pěkné úlovky
To musela být pěkná dovolená 

Jedna fotka z Monaka, další jsou v tomto albu:bohyn.rajce.idnes.cz/Zaji
mava_auta_z_Dovolene
-> haso:
No, ty fotky teda nic moc... Nezlobil bych se, kdyby tu takové fotky ani nebyly.
No, ty fotky teda nic moc... Nezlobil bych se, kdyby tu takové fotky ani nebyly.
-> lokaj 07.08.10 16:12:11: Jo tak tohle je jeden z mých skromnějších drým kchárů.

Aktuálně z jedna ikona motorismu stojící na Pražské Národní třídě...šel jsem jen na nákup...opět jsem neodolal a tasil foťák
FOTO 1

FOTO 1
Například tento a podobné..bylo jich tam strašně moc takže to nemělo pak už asni cenu fotit natož s tím zahlcovat tuhle stránku.
Taky libovka..A takových a ještě mladších sourozenců tam jezdilo mraky..
Velice zachovalý Renault.Má 1.majitele stále garážovaný,najeto pár tisíc kilometrů,původní SPZka 1986/1987 prsotě libovka jak má být a je úplně fuk že to je Renault.Taky je nemusím,ale dokážu ocenit tyto aspekty.V 80.letech musel být ten děda pěknej pán když si mohl koupit superdrahý autoz Tuzexu a ještě měl to štestí že mu ho prodali..Dobrá SPZka docela .
-> Lubes: no ja pezota vidavam pred faldom a na zapotokoch a golf tam asi stoji furt

-> alpin: Ten golfo stále stojí pri kauflande :-D...a pežota pravidelne stretávam na kebabe :-D
-> Jirik_Tuňák: Taky jsem na ně koukal, když jsem byl pro barvu
-> Jirik_Tuňák 02.08.10 20:09:47: Tak ten je luxusní 

-> Jirik_Tuňák: takovyho ale bilyho sem potkal v HK u mekace jen mel vejfuk nalevo
edit: jako mas toho cernyho medveda
edit: jako mas toho cernyho medveda
Už se trochu vzdalujete od tématu... Chvilku jsem se sem nedíval, a už je tu něco, co tu nepatří, případně něco, co vypadá jako fotka...
-> Tomaso435: skor japan .... a to neni svetlo ale len nejaka cast z neho asi :D
-> pomaranc: china style ..kurna zase žlutý světlo, ja ci taky

pěkná Z31nička v holešovicích,před barákem kde sem kdysi bydlel

-> PD-TOMMY: njn rudno , od cesty som tam videl volakeho kur..krasneho pickapa
-> Lubes: no neviem , v... no uz ani neviem kedy som isiel na belu a uz to mal nejako nanovo potunene
Ford Mustang Boss....Nitrianske Rudno...je na predaj :-)
-> Luky. 21.07.10 10:12:57: 

-> Tuner#2: Já věděl že budeš vědět
Jo, to by mohlo být ono, docela jsem čuměl
Škoda že se mi nepodařilo to okouknout zblízka

-> Luky.: Mohlo to být GTM - dělá se kousek u Plzně, motor z Vette. Tady jsem o tom založil diskuzi...
www.autohificlub.cz/forum /.../0
www.autohificlub.cz/forum /.../0
Dneska jsem v Losiné u silnice viděl zaparkované něco placatýho
Bylo to jasně zelený a bylo to hodně podobný Fordu GT, co jsem tak stačil postřehnout. Nevíte o tom autě někdo něco bližšího? Fotit jsem nestíhal, neb jsem řídil a tlačil mě před sebou rozdováděný kamion 

-> Tuner#2: To zas ne, ale v noci se tam raději nepohybuju

-> Tuner#2: tak já jsem tam vždy jen projížděl - mám kámošku v obci Raková - což je kousek od tama a tam jsou leda krávy a ukrajinci v kravíně 
ale pamatuji si, že když jsem jel do jakési jednoty do Rokycan, tak jsem nechal u Karkule čestnou stráž, bylo tam trošku tmavo - ale ne nijak extrémně :-)

ale pamatuji si, že když jsem jel do jakési jednoty do Rokycan, tak jsem nechal u Karkule čestnou stráž, bylo tam trošku tmavo - ale ne nijak extrémně :-)
-> kamikaze 20.07.10 13:33:11: JJ pravda, ale zas úplný Chánov, Chomutov apod. to není.
-> VeTeV: No u nás když někdo jede do Rokycan, tak řekne že jede do Romcikan, město, kde platí tobě je 15, nás je taky 15 atd. 

to jsou Rokycany taková divočina či co?
-> Syny:
-> kamikaze: Taky pěkný.

-> kamikaze: Taky pěkný.

-> Tuner#2: Tak ono já parkoval v Rokycanech skoro každej den, když jsem jezdil do školy a jednou přídu k autu a do auta jsem se nedostal, z obou stran tak 10cm mezera. Já se se svou tělesnou schránkou dostanu skoro všude, ale tohle nešlo

-> Tuner#2 20.07.10 11:58:13: aj, sorry, uz mlcim :) Ja myslel ze to je na to Porsche...
Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: