skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6700 příspěvků (zobrazeno 601 až 650) od 19.05.2010 do 28.01.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
Včera jsem potkal luxusní Xenu, černá, zlatý samoleky loga škoda. Nevíte někdo něco blíž? Zřejmě táhl nějaký podium na Metalfest do Plzně
-> MATTESS:
ideologická diverze jak sviňa..

-> Jozka: to byla na Hnačově provokace 

-> MATTESS: Super, mj. jsem si vyhnal brouka z hlavy - čtyři auta odtud zajely zvečera i na Hnačov.. a mě se na dálku na místě nepovedlo "ztotožnit" to Maserati Merak.
-> Jarda: díky
-> MATTESS 28.05.18 20:22:03: parada...
Spáchal jsem galerii, kdo máte zájem vidět, co vše bylo na ploše během mé přítomnosti
mattess00.rajce.idnes.cz/ 2018_vystava_Zakava
mattess00.rajce.idnes.cz/ 2018_vystava_Zakava
-> Luky: jj, vím.
Mně se tam taky líbilo a jsem rád, že jsem dorazil.
Mně se tam taky líbilo a jsem rád, že jsem dorazil.
-> MATTESS: ono se to během dne docela obměnilo, takže celkem tam bylo k vidění hodně aut. Mně se to líbilo. Jen jsem se měl namazat proti sluníčku 

-> Luky 26.05.18 09:40:32: Žákava, když jsem jel kolem už tam nic nebylo :-/
-> Nwkt: Tuhle jsem viděl něco podobného: 2i.cz/images/.../2018_051
7_060044_001A.MOV_20180517
_185632.547.jpg
Špičkou dozadu

Špičkou dozadu

-> Jirik_Tuňák1983: tak to neznám.. což mě neomlova;-)
-> Bery 28.04.18 07:38:33: To je orig. lakování. Hammond ho má taky.
www.autoforum.cz/fascinac e/tahle-auta-ma-v-garazi-r ichard-hammond-slavny-mode rator-ma-vkus-k-pohledani? utm_source...
www.autoforum.cz/fascinac e/tahle-auta-ma-v-garazi-r ichard-hammond-slavny-mode rator-ma-vkus-k-pohledani? utm_source...
-> Jirik_Tuňák1983: nepatří to spíš vedle do parkování kokotů? 

-> Tom Troll: já bych prodloužil dveře a prodloužil a změnil sklon u kufru, to by pak bylo něco... Ale to už je trochu jiná liga vyrobit...
-> Shatter: kdyby se ty dveře prodloužily tak o deset patnáct čísel tak by to nemusel bejt marný. A i s oknem si už dali tu práci.
-> Shatter: zaujimava obluda 

V pátek cestou na Prahu byly vidět na podvalech zajímavé kousky - De Lorean DMC12 a Evo VI
-> Vojťas: Model má na stole v kanclu, žlutej
Je to nejspíš focený tady v garáži, takže světelný podmínky nic moc - asi to částečně dosvětlovali, ale tipoval bych, že se tomu pak ještě hodně pomáhalo na počítači.

-> dragon_cb_cz: na tej prvni fotce to vypada jak model
ale krasny

-> dragon_cb_cz: Tam se vyskytuje Lotus močopudně zelenej a na to konto položena řečnická otázka na to, kdo je doopravdickej zločinec.. Ta červená sice není až takovej zločin, ale nesedí mi k těmhle autům vůbec..
-> isti: Jj, Lotus Esprit S2.2
-> Jozka: To jsem neviděl, tak nejsem podobnými předsudky zatížen
-> Jozka: To jsem neviděl, tak nejsem podobnými předsudky zatížen

-> dragon_cb_cz: Roztomilá hračka - jen ta barva mi hned připomněla Eastwooda se Sheenem v The Rookie
.

-> dragon_cb_cz: To je už také škaredé že je to krásné
Ale čo to je,lotus?

Kolega z práce si pořídil nového mazlíka, jako náhradu za předchozího co lehnul popelem:
-> Tuner#2: Taky pravda v DE zapíšou leccos 

-> Danster 21.10.17 10:58:26: Může to být dovoz z DE a kdo ví co tam má vše zapsáno 

-> Tomaso435: Zajímavý jo, ale trochu zasaženo tunerem. Všechny seriový Capri MkIII měli nárazníky. To křídlo a podnárazník je dobovej tuning, ale rozšíření jsem nikdy takovýhle neviděl i když origo rozšíření bylo pár druhů. A ten rám sériovej Capri neměl.
Takže bych řekl že je docela odvážnej
Ale zase kolik českejch policajtů ví jak to má vypadat
Takže bych řekl že je docela odvážnej

celkem zajímací kařena :D
normálně s tim lítá po silnici.. rozšířený vyrámovaný... bud je odvážnej, nebo je to nějaká "sériovka" ?
normálně s tim lítá po silnici.. rozšířený vyrámovaný... bud je odvážnej, nebo je to nějaká "sériovka" ?
Tak zase nevím jestli do značek a nebo sem 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 08.10.17 22:30:07: Moc hezký. S tím menším ET jsou prostě hezčí, no. Jenže v 15" se nedělají. Jedině ve 14", ale to bych zase neobul a nedal do blatníků.
-> Tomaso435 24.09.17 15:18:28: mamka timdle stylem jezdi s jakymkoliv autem a petku zasadne neradi, ze ji to v autoskole neucili :)
Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: