skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6709 příspěvků (zobrazeno 4501 až 4550) od 19.05.2010 do 19.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Radek Retro eLeSo: dobře

-> castrol: poslal mi kámoš a na víc neměl čas-focený z okna auta,za mě taky luxus

-> Radek Retro eLeSo: luxus
-> Hurdis: A koberce v doběhu :)
-> Nwkt 07.10.11 15:35:17: Kyvku to nemá, ale šéfovi na prvním Q-porte taky upadlo zadní kolo s nábojem. Po roce provozu. Druhé auto už bez problémů. Jízda a zvuk je ovšem paráda.
-> GRED-Činpokomon :D 03.10.11 21:07:18: Toho jsem taky zahlíd ,tak před pul rokem je to opravdu libovka.
-> Luky.: tiez tomu nerozumiem preco zrovna tam to zapichol
-> castrol: je tam obrubník a stromek. Každé řekněme páté místo je tím takhle zmenšený. Nevim jestli byly volný místa někde kolem, ale divim se, že takovou dlouhou lokomotivu prdnul zrovna sem, bych se bál, že mě někdo odveze přední nárazník...
GRED-Činpokomon :D 03.10.11 21:07:18 napsal:
jeden pěknej golf1,úzký nárazníky,myslim že to mělo i malý zadní světla…a mimo toho stará spztka…takže nějaká tuzexovka?
…fotil sem to včera v holešovicích
Pěknej Golfík.
jeden pěknej golf1,úzký nárazníky,myslim že to mělo i malý zadní světla…a mimo toho stará spztka…takže nějaká tuzexovka?

Pěknej Golfík.

-> Nwkt: nejake male miesto na stanie
-> Nwkt: Se divim, že to nedal na čáru, drahej lak přece 

-> Nwkt: No ale v jinym smeru a jen to muzes projet ve smeru jednosmerky, coz tendle smer zrovna neni :) Todel je krizovatka Sedlackova - Presovska ne?
-> Syny: A když objedeš blok tak vyjedeš na stejnym místě
-> Nwkt 05.10.11 17:37:34: Tam je zakaz uplne k hovnu... Akorat to musis jako kokot objizdet kvuli 100 metrum 

-> VeTeV: Měšťák ze sebe něco německy lámal o dvou tisících
-> Nwkt: stejnak si vzalio par ecek do kapsy 

Skopčák je bohatej, tak ho hned zkásneme. Jako kdyby tam ten zákaz vjezdu měl smysl
-> GRED-Činpokomon :D 03.10.11 21:07:18: hmmm krasavec

-> GRED-Činpokomon :D: tak toho jsem potkal u nás a jel v tom takovej chlapik kolem 60ky
jeden pěknej golf1,úzký nárazníky,myslim že to mělo i malý zadní světla...a mimo toho stará spztka...takže nějaká tuzexovka?
...fotil sem to včera v holešovicích

krásná E30 ale z auta to líp nešlo a ještě se mi tam namotala ta 5tka

Minulý týden na parkovišti Bruchsal v rajchu.
-> David29: Taky pěknej kus švédský ocele

-> ŠKODA 120 GLS 30.09.11 14:25:38: Kráásnej Buick...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 29.09.11 23:28:58: A jak jsi to poznal?
Je to tak, kousek od Drážďan.
-> David29 01.10.11 17:17:57: Pěknej !

-> David29 01.10.11 17:17:57: Pěknej !

-> ŠKODA 120 GLS: -> David29: pekne
-> oppik 29.09.11 20:48:48: Podle toho odpočívadla to vypadá na německou dálnici (u nás ne).
-> Hurdis 29.09.11 21:33:15: Když jsem viděl co bylo na V-čkách v Kouřimi, tak už se nedivím ničemu.
-> Hurdis 29.09.11 21:33:15: Když jsem viděl co bylo na V-čkách v Kouřimi, tak už se nedivím ničemu.
Škoda Limousine jsem potkal dva tejdny zpět v sobotu v Mnichově Hradišti.. 

-> Radek Retro eLeSo: O tom ani nepochybuji, pokud dělá do turistiky v centru města. U nás bys dostal klepeta i za pragovku na Véčkách. (Nepřesná narážka na film Prachy dělaj, člověka, nechce se mi hledat detaily).
-> Hurdis 29.09.11 20:34:20: stopro to má legální obojí co si napsal

-> MATTESS: Info o předchozím provozu a tvorbě jsem čerpal od tvůrců na veřejně přístupném webu. Ilegalitou se v té době netajili. Čas běží. Znovu říkám gratulace k papírům a moc jim to přeju, jen houšť a větší kapky. Jsou menší šílenosti (alespoň na pohled laika) s většími investicemi, kde se cena papírů lépe "ztratí".
-> Hurdis: legálně jezdí rok a něco. Ale další podrobnosti nevím.
-> MATTESS: Jo, to byla jediná věc, která mne na reportáži v minulém týdnu v TV překvapila a nedonutila mne litovat ztracené půlhodiny čekáním. Asi "svatby" na černo vynesly na TP.
(nebrat jako závistivou poznámku)
Každopádně mi to jako nezúčastněnému udělalo docela radost. I kdyby to bylo zaplacené, tak max. řády desetitisíců, což by znamenalo různé zajímavé možnosti pro širokou veřejnost se slepicí. Pozitivní zjištění. Podobně profláklých vozidel a lidí je dost s mnohem delší historií.

Každopádně mi to jako nezúčastněnému udělalo docela radost. I kdyby to bylo zaplacené, tak max. řády desetitisíců, což by znamenalo různé zajímavé možnosti pro širokou veřejnost se slepicí. Pozitivní zjištění. Podobně profláklých vozidel a lidí je dost s mnohem delší historií.
Enggik 29.09.11 20:46:02 napsal:
Kvalita bohužek nevalná
Asi šedesátiletý páreček si vyrazil na
dovolenou
kdepak si to nafotil?
Kvalita bohužek nevalná

dovolenou

-> Hurdis: to má Škoda 105 L Limousine taky
Ale prý to byl boj

Kvalita bohužek nevalná
Asi šedesátiletý páreček si vyrazil na dovolenou 

-> Cába: Nejvíc k pousmání bude to, že dost pravděpodobně má legální TP a známky z TÜV.
-> Cába: To nemá jen tak někdo... E sloupky.

trabi z Drazdan. Jezdi tam i kabro, ale fotku ma mlada ve fotaku
hlouch 19.09.11 19:34:41 napsal:
Tohle je nejuveritelne krasna kara a neni tak okoukana jako Mustang
Pontiac GTO 1968:

www.rajveteranu.cz/1087-p ontiac-gto-rokycany

skoda jen ze to neni origo GTO ale jen klon a nebo jen nekdo sprasil renovaci protoze origo nema chromovanou masku ale gumovou v barve karoserie
Tohle je nejuveritelne krasna kara a neni tak okoukana jako Mustang
Pontiac GTO 1968:

www.rajveteranu.cz/1087-p ontiac-gto-rokycany

skoda jen ze to neni origo GTO ale jen klon a nebo jen nekdo sprasil renovaci protoze origo nema chromovanou masku ale gumovou v barve karoserie
Co je na něm zajímavého?
www.autoweb.cz/objev-roku
-mercedes-300-sl-pod-hroma
dou-pocitacu
Taky bych se takovým harampádím chtěl prohrabávat
Taky bych se takovým harampádím chtěl prohrabávat

Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: