skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6709 příspěvků (zobrazeno 2501 až 2550) od 19.05.2010 do 19.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> David29: Tak fábie má fmic, tak asi potuněná bude. Jinak Porsche je koncern tak co chtít
Fabie pěkná, ale vzhledově je to je furt jen Fabia.
A znáte někdo to auto? Zajímalo by mě, zda to má jen takhle nabarbičkovaný, nebo jestli tam má fakt nějaký úpravy.
Pro mě rozhodně nejzajímavější to Camaro, pak ta Fabie a na tý Audi nic krom brzd a kol nevidim
A znáte někdo to auto? Zajímalo by mě, zda to má jen takhle nabarbičkovaný, nebo jestli tam má fakt nějaký úpravy.
Pro mě rozhodně nejzajímavější to Camaro, pak ta Fabie a na tý Audi nic krom brzd a kol nevidim
Tohle mě dokáže nasrat. Křáp z koncernu a nese název echt aut.
Stejně mě tak fascinuje "Porsche Praha Smíchov" a prodává koncern
Stejně mě tak fascinuje "Porsche Praha Smíchov" a prodává koncern
-> BigKarelStereo 06.05.13 16:10:42: To by tam nebyl tak velký kotouč ;)
-> Tuner#2 06.05.13 00:34:06: No proto! já už se lek že to myslíš tak že ke to origo střmen s tou plastovou nádherou na sobě :D
-> BigKarelStereo 05.05.13 23:50:03: Píšu klasika předělaný VW. To se takhle vezme třmen z nějaké velkého koncernu (Tuareg apod.) a vrzne se přes adaptáry na patřičnou těhlici. Ještě před tím se olakuje nejlépe na červeno a opatří patřičným nápisem Porsche.
To z Tvého odkazu je staré jako lidstvo samo a bohužel už jsem to na autě viděl i u nás

To z Tvého odkazu je staré jako lidstvo samo a bohužel už jsem to na autě viděl i u nás

-> BigKarelStereo:

-> Tuner#2 05.05.13 23:41:25: Co? jako toto? www.autodilyjimo.cz/imita
ce-brzdicu-brembo-predni-n
aprava-p2650
Ale potkat tohle ve městě je celkem mazec - fotka od známého z Prahy.
Tu Audinu znám, přední brzdy moc pěkný byť je to klasika předělaný VW 

-> Bedřich: audinka je nenapadna
-> Milan 136: Camaro je z té trojice nejnudnější.To už radši to Audi.Nej samozřejmě Fabia :)
-> Milan 136: A tam Camaro? 

-> havlik: a tak

-> MATTESS: žádný náš klub dělal prodloužení krajských testací
-> havlik: jaký to byl sraz?
-> alpin: Hezky.

-> Karlos (WIO46): 911 , mal by byť Mk1
-> alpin: 911? 912?
-> Nwkt: asi jo,potkal sem tam toho u tý pumpy víc,ale spíš jen projížděli kolem...i po praze
-> Pavel P..: Já tam taky nepudu
-> Nwkt: taky jsem chtěl v sobotu jet ale když vidím to počasí tak asi zůstanu doma...
-> GRED-Činpokomon :D: Jel do Plzně ne? plzen.idnes.cz/oslavy-osv
obozeni-v-plzni-dc9-/plzen
-zpravy.aspx?c=A130502_...
dnes ve zdicích na pumpě,nepřišlo mi že by se k sobě nějak hlásili,docela pěkný sjetí

-> m8rinek 28.04.13 19:52:21: Taky ten dotaz nechápu 

-> j_j: Jé, Fridolín :) Taky nevím, proč by nemohl mít véčka, kvůli kolům?
-> j_j: proč by Včka mít nemělo?
-> j_j: VW 147
-> Skodovkar22: nádhera
nevíte někdo co je za auto to modré a jakto, že má Véčka? děkuji

nevíte někdo co je za auto to modré a jakto, že má Véčka? děkuji
a 2x 911 , pod igelitom model z 80-tich rokov , pod handrou ( v pravom dolnom rohu kúsok ) pôvodný model
-> alpin: tak to pekne ked tam také vozy schovávajú
-> Michal N 283: na praxi , normálne zatvorená dielňa ale nejako som sa prikmotril na chvílku
-> alpin: to máte na dielni volakde?
-> Majki: tak to je jen dobře.

dnes v Madarsku, ATS kolesa a brutalne tvrdy podvozok, len tak hopsal po hrboch.
-> Radza: No já jsem ještě noty neměl a už jsem měl 3 auta, sice škodovky a dvanasetrosku ale opravuju auta od svých 8let (v 8 jsem si potrvé vydělal 50kč za vyměnu termostatu na sousedové 120cítce).
Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: