Tapece z Octavie

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 30.06.2015 do 10.07.2015, založil/a RealTekK
řadit dle data
11:52:55
10.07.2015
Tunerláďa #2 - zrušená registrace
Tady je ještě fotka úpravy zámku - držák motorku je z feldy a na tom držák bovdenu z Octavie. Tady jsem se pokoušel použít modrou plastovou objímku do které jsem vpasoval koncovku bovdenu, ale nešlo to, resp. občas to vyskakovalo, nebylo to spolehlivý, takže jsem tam navařil podložku s vybroušenou drážkou a nacvaknul do toho bovden jak v Oktě... a funguje :)
zvětšit Tapece z Octavie - obrázek od Tunerláďa #2 - zrušená registrace vložen 10.07.2015 11:52:55
11:46:23
10.07.2015
nějak jsem zapoměl na fotku úpravy páky v zámku kvůli bovdenu. Oproti táhlu má bovden výhodu v jednak pružné montáži a zadruhé, že to ve dveřích nevibruje.
zvětšit Tapece z Octavie - obrázek od Tunerláďa #2 - zrušená registrace vložen 10.07.2015 11:46:23
11:39:13
10.07.2015
Mr._Nosferatu
-> RealTekK: Pasuje to tam, stejně jako palubka, sedačky a vše ostatní, jen to musíš rozřezat, spasovat a potom zase slepit ....
11:35:56
10.07.2015
-> RealTekK: ahoj myslím že jsem to viděl na virtu u člena Mailo, něco tam o tom měl i napsáno a jestli se nepletu, tak spasovával vrch oktávka + spodek z feldy, aby to nějak rozumně lícovalo, rozhodně to nebude jen o změně uchycení a zabroušení rantlů. Udělat jde všechno a ti co tvrdí že ne, tak prostě akorát nevědí jak na to. V jednom mají pravdu - nemá to smysl, je to kupa problémů a hodně času v tom. Na to je potřeba se připravit.

Já osobně když bych šel do tapeců z Octy, tak určitě ne jen pro vzhled, ale i pro tlačítka v loketní opěrce. Tam bych určitě nechtěl žádnej drátošolich. V takovém případě, pokud bys chtěl, aby to fungovalo naplno jak octa tak komfortku (já mám 2,5gen 799Q, časem budu dávat AH kvůli origo dálce), stahovačky s jednotkami dveří (musí být také pro 2,5gen) a pokud bys chtěl i centrál a dojíždění oken přes klíček, tak vymyslet doplnění vodotěsných spínačů na mechanismus zámku + napojení motorku centrálu (snímá se otočná západka, krajní polohy klíčku (ještě k tomu přes tvarovou vačku), SAFE kontakt (lze zrušit a v kódování vypnout) a pak kontakt zamčeno/odemčeno. Magnetické snímače bych nedoporučoval použít, protože ti někdo projede magnetem kolem zámku a je zle :)

Pouze spojení CANů dveřních jednotek bez komfortky ti znemožní funkci - motorky se bloknou a nejedou, takže i komfortka musí být. Každý motorek zvlášť bez zapojeného CANu jede jen 10minut, pak se uspí a musíš vypnout zapnout napájení. Takže komfortka je potřeba - dává po CANu signál zapnutí "15" zapalování i signál "58" Parkovaček. Jinak když máš komfortku tak motorky oknama jezdí, zrcátka naklápí, akorát když neuděláš spínače na zámcích tak nejede centrál a některé dodatečné navázané funkce + chyby v diagnostice z hlediska nesmyslných signálů z jednotek zámků.

Přiznám se, že nevím čím mám začít, co bych ti mohl k tomu říct/předat, je toho totiž hrozně moc... fakt je lepší koupit Octu...

Určitě bys musel použít místo táhla bovden pro kliku z octavie, použil jsem to na svojem rapidu při zástavbě klik z G4, tam bych ti doporučil moc nevymýšlet a uchycení v otevírací páce mechanismu zámku udělat s drážkou jako má octavia (teď možná nevíš o čem je řeč, ale až to budeš mít před sebou tak ti to dojde) - na obrázku níže je upravený zámek z mojeho rapida.

Pokud se do té mechanické části pustíš tak není problém. Doporučuji koupit jedny hnusný tapeci na první pokusnou zástavbu a pak až udělat EVO2 na nějakých pěkných. Když bys chtěl s něčím poradit, ozvy se do SZ. Něco jsem si už vyzkoušel a všechno jsem napsaný nenašel :)

P.S. s tou tahačkou na budíky z G4 jsem na tebe zapoměl, ale sepsaný to v EXCELu mám, tak v nejbližší době ti to pošlu ;)
22:19:26
03.07.2015
RealTekK
-> Tomaso435: Jo zrovna tohle je strašné, ale v černé kožence a s pořádnýma doorboardama by se mi to i líbilo.. 20
09:40:14
30.06.2015
Lukyn Fakír
-> RealTekK: pokud chceš mít tapecirung z koktávy tak si kup oktu a prď na předělávky, není to ani moc hezký 4 4
09:06:26
30.06.2015
Tomaso435
strašný
02:01:14
30.06.2015
RealTekK
Nazdar lidi, našel jsem teď fotku feliny s tapecirungem z octavie, má s tím někdo nějaké zkušenosti?
zvětšit Tapece z Octavie - obrázek od RealTekK vložen 30.06.2015 02:01:14
Extreme Tyres