Topeni Fe ve Fa fouká málo

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 25.08.2014 do 16.02.2015, založil/a charon
řadit dle data
12:27:46
16.02.2015
charon
Tak se asi povedlo najít vinníka. je jím ventilátor vika (asi), na origo motoru je vnitřní mezikruží s loukatěma, na tom číňanovi je to plné. S origo větrákem to fouká celkem slušně, Jen píská takovým způsobem, že se to nedá vzdržet. Takže o víkendu zkusim přehodit kola
20:27:40
29.08.2014
charon
Motor rychlosti normalně mění. Jak jsem psal - pokud mám motor vyndanej ven z topení a zkousim ho jen tak na frei place, tak fouka jako o zivot. Ale je to nejaka druhovyroba, protoze puvodni hrozne piskal. Ale popravde si uz nepamatuju, zda puvodni motor foukal lepe.

Jinak jsem to predelaval ja. Ja jsem motor prepolovat zkousel, tenhle se podle me toci na spravnou stranu. Ale jeste jednou to vyzkousim.

Jinak jak jsem psal, klapky všechny chodí. Zkoušel jsem to když auto stalo, protože jsem furt lez dopředu k motorku a pak zas dovnitr k vydechum ...
20:55:25
25.08.2014
Kuladmin
A je slyšet že ventilátor mění otáčky pokud ano tak to nebude ten předřadnej a hlavně tam většinou funguje nejrychlejší a ostatní jsou mrtvý ,ale kdo ví že. Mě to spíš příjde jako když ti to neotevře klaku o fačka to není ale u feldy už ano že s otočením do první polohy se zároven otevře vstupní klapka jinak je to zavřený a náporem od jízdy nejde dovnitř vzduch. Tak bych se spíš zaměřil na toto.
20:49:50
25.08.2014
Zeke-ten šestý
-> charon: Předřazený odpory vyměň, mě to dělaly ony1
20:46:12
25.08.2014
ZdeněkH - zrušená registrace
A kdy nebo jak nebo kdo to předělával? Já se setkal s tím, že to málo foukalo když jsem prohodil + a - a motorek se točil obráceně. Foukalo to, ale hrozně málo
20:42:51
25.08.2014
charon
Pánové, mám zas problém s topením. Popíšu.

Mám ve favoritu topeni z Felicie. Ventilátor je novej. Problém je v tom, že topení na jakoukoliv rychlost fouká hrozně málo. Lhostejno zda pouštim studenej nebo teplej vzduch, ale je pravda že teplej vzduch (přes radiátor) je ještě horší než studenej. Nestačí to ani k odmlžení oken a to je celkem problém. V sobotu jsem měl topení rozdělaný a funguje následovně:

Všechny klapky v topení chodí, řekl bych že jak maj. Klapku pouštící vzduch k nohám mám odpojenou a stále zavřenou. Topení se nezdá ani nijak jinak ucpaný, kam neni vidět přimo, zkoušel jsem prosvecovat baterkou a protahovat drátem a nic tam není. Ventilátor je novej, chodí jak má. Pokud ventilátor vyndám z tělesa, tak fučí jako o život, dělá slušnej vítr. Což by ukažovalo na to, že je to někde přicpané, ale zase jsem nic nenašel. Neměl by někdo nějakou spásnou myšlenku, co zkusit?
Extreme Tyres