skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Šednutí oken
-> Star LC20: Vždyť to je uplně na pohodu vyndat topení bez vyndavání palubky. Nikdy jsem to nedělal jinak.
-> Star LC20: nemal som s tým problém.
-> minno: no "pěkně", to bych zrovna netvrdil
vybrat spodom sa dá, ale taky to nejde úplně hladce, jako třeba vyndat holuba z nosu

Paráda - díky.
-> Kadelus: palubka von nemusí, kúrenie sa dá vybrať pekne spodom.
Hele a jde to topení vyndat nějak spodem nebo musí palubka ven? Jěště jsem na to nekoukal. Hraju si právě se zadní nápravou přesněji s ložisky. Mám sice auto už v garáži ale nebyl čas ....
A taky aby to tolik nezapadlo....
A taky aby to tolik nezapadlo....
Ad. kúrenie - lanovody nastaviť tak, aby ventil plne uzavieral pri polohe dole, odpojiť strunu od klapky privádzania vzduchu zvonka mimo radiátor a klapku natvrdo uzavrieť, nahodiť nový alebo repasnutý ventil kúrenia, vnútri ho namazať (gumičku) mazivom Castrol LMX, do motora dať nejakú kvalitnú nemrzku (ja mám G12 a OK) a zabudnete na problémy s kúrením.
-> Milan 136: Ty se směješ, ale co když ho zatkli a sedí za veřejné pohoršování mládeže po tom co přelezl plot v ZOO. Nebo si možná našel nějaké velké huňaté stádečko, usadil se a kašle na nás. Každopádně si asi užívá tak či tak, přejme mu to ale nezáviďme.
-> FORM - zlomená ojnice: 

-> Jirik_Tuňák1983 19.08.14 22:01:33: Kde je konec tomu olizovači beraních pipíšků?
Jo, fridex na oknech dělá bordel...
...ale i klasická elková palubka u vozu, parkovaného na slunku dokáže zevnitř slušně zamastit sklo.
GL palubka to nedělá - tedy spíše dělá nesrovnatelně míň...
...ale i klasická elková palubka u vozu, parkovaného na slunku dokáže zevnitř slušně zamastit sklo.
GL palubka to nedělá - tedy spíše dělá nesrovnatelně míň...

-> Jozka 19.08.14 22:00:06: Třeba Samantus. 

-> castrol: Se tu jen nesešli ti správní ostří hoši..

-> Jozka: jj a to je ešte v tej pokojnej faze

-> castrol:
standartní průběh..

-> Kadelus: si na virte tak sa necuduj
No kam se toto zvrhlo.....

-> Jirik_Tuňák1983: Není
A pterodaktyly a podobnou havěť nepamatuju - ale že byla tráva mnohem zelenější a 10 deka salám byl tááákovejhle kus masa, to zas jo..

-> Jozka 18.08.14 13:56:31: Koukám do karty, že jestli to není legrace, tak pamatuješ místo vrabčáků pterodaktyly. 

-> Jirik_Tuňák1983: si kup knizku o tech odstinech sedi, snad to tam bude popsany... nebo je snad i dokument ne?
-> Jirik_Tuňák1983: Nepamatuju, to už je moc dávno..

-> Jozka 18.08.14 13:43:43: Když mu přetáheš čepicu, tak i tam. Ty si nepamatuješ, když jsi byl malý a závodil jsi s kamarády kdo dál, že se staženou čepicou dostřelí dál? 

-> Jirik_Tuňák1983: No nevím - až doprostřed na podlahu u spolujezdce..? 

-> Jozka 18.08.14 13:19:55: Jestli to jenom odkápne, pak musíš počkat a zase, tak to nebude kohout, ale prostata. 

pokud nepomůže výměna topení, zkus se umejt
Srandičky - srandičky. Tohle to je vážná věc náhodou.

-> Jirik_Tuňák1983 18.08.14 11:00:48: Nějakej jinej odstín šedi asi..
Jinak zajímavý je, že mě při zavřeným topení 120L taky občas odkápne, ale ne sklech mám jen nikotinovej povlak..

Jinak zajímavý je, že mě při zavřeným topení 120L taky občas odkápne, ale ne sklech mám jen nikotinovej povlak..

-> Jirik_Tuňák1983 18.08.14 11:00:48: to je erotický film

-> Kadelus: Výměna radiátoru topení není na dlouho, dá se to stihnout za odpoledne... připrav si novej radiátor, kuželový těsnění kohoutu (a případně si můžeš vyměnit i O-kroužek v kohoutu) a když v tom budeš, i nový hadice (dvě spodní a horní odvzdušňovací).
A jakej film na skle dělá kouření pipíšků? 

Takže opravit topení.... teda kurenie asi co? Toho jsem se bál. Noco zima bude dlouhá a já bych se nudil

-> Kadelus: to bude fridex z kurenia .... aj ked nekuris vymennik moze jemne unikat, odparovat sa vo vzduchovodoch a na okne ostane ten hnusny film
bezna vec
bezna vec
Zdar lidi, pozoruju na rapidovi nemilou věc (no spíš mně to se.e) nablejskám auto zvenčí i zevnitř a po cca 14 dnech mám zevnitř jakoby začouzený okno. Nekouřim a přesto jakoby byl ny tom okně teda na všech takovej mlžnej film. Nevíte někdo co by to mohlo bejt? Možná by pomohla informace že mi při puštěným topení rosí topení ( rosí až na podlahu:-).Ale když teď v létě netopim tak nevim odkud to přichází. Nemáte s tim nějaký zkušenosti někdo?