Hnedá" palubovka Favorit / "hnedé" autorádio

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 25.03.2014 do 01.04.2014, založil/a S_K_O_D_A
řadit dle data
22:46:52
01.04.2014
Shackall
-> S_K_O_D_A: Nicméně tu Teslu v hněděm odstínu vidím poprvé, ale hnědé se dělaly taky. Jednu (mám ve skříni)
22:38:27
01.04.2014
Shackall
-> S_K_O_D_A: Ano, Favorit měl celý interiér původně v barvě "hovnová hnědá", a to od začátku výroby 1988 do facelitu 1991. Plast byl značně nekvalitní, a vlivem sluníčka dělá brikule (momentálně používám právě vůz v tomto provedení). Rádio se začalo ve Favoritu nabízet jako příplatková výbava až po facelitu, jednalo se o modely Blaupunkt Boston a Ancona - www.satlux.de/Code/.../Bl aupunkt.htm Tesla se do Faka nemontovala sériově nikdy. Konkrétně tenhle model, který máš na obrázku, se montoval do Tater 613-2 a do autobusů Karosa a maje s ním určitou uživatelskou zkušenost, mohu říci, že stál za velký hovno 3 3
21:19:34
25.03.2014
Tomaso435
-> S_K_O_D_A: to rádio od tebe koupím.

dej to šedé na sluníčko a bude z ně taky hnědý. jinak asi origo hnědý nebylo (asi)
21:14:31
25.03.2014
S_K_O_D_A
Pekný večer,

mám na vás jeden dotaz nakoľko sa moc vo Favoritoch nevyznám a nemám ich ani tak moc po ruke, tak sa pýtam tu: Favorit mal palubnú dosku aj v hnedom odtieni? Videl som to, takže asi mal, ale tá hnedá je od výroby hnedá, ktorá už nemenila vplyvom slnka svoju farbu? A ďalší poddotaz je či sa dalo už od výroby kúpiť Favorita aj s namontovaným autorádiom a ak áno aké sa tam montovalo? Mám tu totiž autorádio TESLA 2116 B, ktoré sa vyrábalo v sivej farbe, ale dostal som sa aj ku hnedému a tak pátram či to bolo "prisposobené" do favoriťáckej hnedej palubovky. Foto je ilustračné z internetu. Informáciu potrebujem na výstavu autorádií, ktorú budeme robiť. Vďaka za každý postreh a odpoveď.
zvětšit Hnedá
Extreme Tyres