skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nafarbená prístrojovka. Čo s tým?
prohledat
1 příspěvků (zobrazeno 1 až 1) od 26.05.2012 do 26.05.2012, založil/a ADOS - zrušená registrace
20:22:58
26.05.2012
26.05.2012
ADOS - zrušená registrace
Takže nedávno som kúpil prístrojovku, ešte s chrómovými obručami na budíkoch, bez otáčkomeru a na chrómovo nastriekaným okrajom prístrojovky. Nebola v najlepšom stave, a tak som usúdil že treba opravu. Na tom plaste v ktorom sú budíky bolo dosť špiny. Ani kefka ani vysoký tlak nepomohol. A tak som sa rozhodol použiť solvinu a kefku. Pomohlo, špina bola preč ale aj chrómový nástrek. Tak som celú prístrojovku pozakrýval (až na ten okraj) a potom som nastriekal ten okraj na bielo. Malo to asi 3 vrstvy. Bol to sprej ktorý je dole na obrázku. Bola tam prasklina, ktorá bola medzi okrajom prístrojovky a kontrolkou mazania. Tá farba bola dosť riedka, takže sa mi na tej prasklinke vždy urobila taká čierna čiarka, lebo sa tá farba akoby od tej prasklinky odťahovala. Tak som okolo tej prasklińy vybrúsil farbu, prasklinu som zalepil epoxydom, pozakrýval som ( ne celú iba asi 15 cm okolo toho čo som striekal) a dal som ďalšie 2 vrstvy. Už bolo všetko ako má, tak som nechal zaschnúť farbu a keď som poodkrýval bol šok. Mal som zastriekanú aj jednu časť čo vôbec byť nemala ( pod ukazovateľom teploty kvapaliny). Tak som zobral leštiací nástavec do frézky a na malé otáčky som skúšal skúšal tú farbu dať dole a nechať tam ten drsný vzor. Ale ten plast bol rozleptaný a leštil sa do hladka. Naštastie to mám iba kúsok takto zalešťené. Ako mám dať dole tú farbu a zanechať ten drsný povrch. ( tú farbu dole dať som skúšal asi hodinu po nastriekaní).