Tapecirung Mb

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 26.04.2012 do 02.05.2012, založil/a tomashak - zrušená registrace
řadit dle data
10:12:42
02.05.2012
Jozka
O nahřívání jsem taky uvažoval při lisování, ale zdála se mi to moc velká plocha na to, abych to dokázal provést rovnoměrně..

Při té výměně by se musel zezadu provést nějaký X řez, aby se zbytky rubovýho plastu daly použít jako chlopně - pokud by se novej kartón povedlo (bez nahřívání vinylu by se to jistě neobešlo) dovnitř natlačit, dnešníma lepicíma páskama by se to už nějak zacelit asi povedlo.
23:50:37
27.04.2012
sliwowitz
Pri tom lisovani to skus nahriat, plast zmakkne, pri lisovani ho natiahnes a po vychladnuti si zachova vacsi rozmer... tym sa zmensi pnutie, ktore tym vlnam tiez pomaha ku vzniku. odskusane na knihach s plastovym obalom...
10:08:38
27.04.2012
tomashak - zrušená registrace
No, já jsem taky uvažoval nad něčím takovým - vylisovat to, ale nechci to podělat ještě víc 6

S tou výměnou...Taky nad tím uvažuju, ale jak tapec přidělat?! Origo je to kolem dokola svařené...Nevím no...Asi to vylisuju a pak nějakou lištou zpevním...
08:41:33
27.04.2012
Jozka
Též by mě zajímalo.. Jednou jsem zkoušel navlhčit a "vylisovat" - resp. zatížený nechat vyschnout.. Ale výsledek nebyl nic moc, i když velký vlny se vyrovnaly.. Ten papír kufrovej uvnitř je prostě asi vhkem nakynutej a plast naopak teplem zcuklej.

Až nebudu vědět co roupama, chtěl bych zkusit vyložku vyměnit (sklenář, co rámuje obrazy u nás má podobnej "hustej" papír v tabulích), ale jednoduchý to asi nebude..
19:27:44
26.04.2012
tomashak - zrušená registrace
Ahoj. Chtěl bych se zeptat na rady ohledně tapeci. Na mém MB jsou tapeci zkroucené (vlny) hlavně na krajích a nevím co s tím aby byly zase pěkně rovné.

Má někdo nějaký fígl?! Díky za rady.
Extreme Tyres