skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Špatně ukazují budiky? Palivo, teplota.
19:24:34
10.04.2012
10.04.2012
Kuladmin
Skus nejdriv ty budiky vyndat a podotahovat maticky co drzi samotny ,,ciferniky,, ale ten teplomer je na 99proc K.O. pak to ale jeste u toho paliva muze byt chyba u cerpadla v nadrzi resp na plovaku to jen vyndas z nadrze a skusis s otocenim klickem v 1 poloze s nim hybat zda se pohne ci nikoliv.
19:21:01
10.04.2012
10.04.2012
RSak
Zdravím, pořidil jsem takovu otrkavačku v kombiku. 1,6i rok 2000 ( kdyby měl někdo celej dobrej motor tak možna bude dobrej ) Par věci na něj scháním už v bazaru narazniky hlavne v bile.
Ale k věci, natankoval jsem plnou 42l a budiky stale ukazuji rezervu. ex majitel mi poradil vždy dát par ran do palubky Byl to cucak co se k autu neumel chovat, ale dobre se koupilo. Jen stavove na tom vypada hur. Chtel bych vedet na co se podivat nebo zda mam schanet nove budiky. PS: tech par ran do palubky mi ani nepomuzou uz. Takze budiky deat?
Teplota, teplotu to stale ukazuje maximum co to muze mit vzdy pomalu vzroste a zastaví se az nahore. Ale vim ze teplota motoru je OK. Budik spatne ukazuje. Kdo co radi? Asi vymenit kompletne budiky a bude klid co? Popripade ma nekdo na 1,6i 2000 AEE budiky?
Dekuji
Ale k věci, natankoval jsem plnou 42l a budiky stale ukazuji rezervu. ex majitel mi poradil vždy dát par ran do palubky Byl to cucak co se k autu neumel chovat, ale dobre se koupilo. Jen stavove na tom vypada hur. Chtel bych vedet na co se podivat nebo zda mam schanet nove budiky. PS: tech par ran do palubky mi ani nepomuzou uz. Takze budiky deat?
Teplota, teplotu to stale ukazuje maximum co to muze mit vzdy pomalu vzroste a zastaví se az nahore. Ale vim ze teplota motoru je OK. Budik spatne ukazuje. Kdo co radi? Asi vymenit kompletne budiky a bude klid co? Popripade ma nekdo na 1,6i 2000 AEE budiky?
Dekuji