skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kožený interier
Mají se nějak ošetřovat i kožený volanty? Mám docela pěknej M-tech volant s původní kůží a byl bych rád, kdyby ještě pěknej vydržel 

-> haso: A přitom Autoglym je jenom taková lowcost varianta. Určitě se najde lepší. Např. Colourlock, Gliptone, Dodo Juice..
Například tohle vypadá velmi dobře a co jsem tak četl po netu recenze tak si to hodně chválí.
detailingclub.cz/viewtopi c.php?f=26&t...
Co se týče Autosmartu, tak třeba G101 a Tardis fungujou dobře. Nic víc od nich vyzkoušeno nemám, takže zbytek hodnotit nemůžu.
Například tohle vypadá velmi dobře a co jsem tak četl po netu recenze tak si to hodně chválí.
detailingclub.cz/viewtopi c.php?f=26&t...
Co se týče Autosmartu, tak třeba G101 a Tardis fungujou dobře. Nic víc od nich vyzkoušeno nemám, takže zbytek hodnotit nemůžu.

-> haso 22.12.13 23:23:46: čistiť sa to dá veľa vecami ale dobrú impregnáciu treba
jej autoglym, to sme mali z pociatku v robote, to fakt brutalne cistilo, niekedy clovek az nechapal...
teraz mame volaku lacnu somarinu od autosmartu a najradsej by som to vyhodil z okna
teraz mame volaku lacnu somarinu od autosmartu a najradsej by som to vyhodil z okna
-> Tommyk: Jj vyřešil, nejlíp jak mohl 

-> havlik: vyřešil si to nějak?
-> suri 17.06.12 18:10:23: ty odkazy už nefungujou, pošleš to znova?
-> suri 17.06.12 18:10:23: ty odkazy už nefungujou, pošleš to znova?

na čistenie toto www.sonax.cz/image_cla/11
24873195_vyr_xtremepenanac
istenikuze.jpg pena na čistenie kuže extreme - je to aj ochrana s obsahom včelieho vosku
a každé dva mesiace naimpregnovať sedačky týmto, takú krásnu , prehlbenú a jemnú kožu som nevidel ešte po žiadnom inom prípravku , turtle wax sa na to nechytá a sonax na ošetrenie tiež nie ... a nie je to ani drahé .
www.auto-kozmetika.eu/pro duct/specialne-osetrenie-p ravej-koze-59
a každé dva mesiace naimpregnovať sedačky týmto, takú krásnu , prehlbenú a jemnú kožu som nevidel ešte po žiadnom inom prípravku , turtle wax sa na to nechytá a sonax na ošetrenie tiež nie ... a nie je to ani drahé .
www.auto-kozmetika.eu/pro duct/specialne-osetrenie-p ravej-koze-59
-> havlik: podla mna neni "nic" lepsie ako - www.auto-moto-shop.sk/1/.
../25409000208_0.jpg predavame to u nas v robote a chvalia to..:)
-> Jirik_Tuňák: Sonax vyrábí i Řadu Extreme ta prý dokáže nevídané.. jinak není to podbarvené a je psáno že je to na jemnou autokůži bez ohledu na barevnost.. konkrétně tedy mluvím o spreji..
Asi to budu potřebovat taky. Jak jsem potahoval ten volant, tak jsem si na něj něco položil, udělal jsem si na něm trochu deformaci v měkčení pod koženkou a mám tam takovej černej štráf do véčka. Nevím co s tím. Takový práce a šlo to do prdele. Nejde mi to vyčistit ničím doma dostupným. Pomůže i na kvalitní koženku (na omak stejné jako kůže) něco z těchto prostředků? Je to béžová světlá.
-> TTomas: všechno co jsem vypsal je ze sady SONAX vše i je samozřejmě zn. Sonax..
www.sonax.cz/view.php?cis loclank...
tam už to dohledáš je to skoro dole..
edit: vim o čem mluvíš,možná to zastane celej tenhle balík najednou..takže nevim co je lepší :-))
www.sonax.cz/view.php?cis loclank...
tam už to dohledáš je to skoro dole..
edit: vim o čem mluvíš,možná to zastane celej tenhle balík najednou..takže nevim co je lepší :-))
-> skodovak: JA na ot cisteni vzdy kupoval toto.
289 100 Pěna na čištění kůže - 250 ml - SONAX Xtreme
289 100 Pěna na čištění kůže - 250 ml - SONAX Xtreme
-> skodovak: A to dela teda primo sonax? kde se to da koupit? Cena je super.
já bych koupil celou sadu na kůži no č:000 007
Pěna na čištění kůže - 400ml - 289 300
Čistící houbičky na kůži - 2ks - 416 000
Utěrky pro čištění kůže - 15ks - 422 200
Konzervace kůže - 250ml - 291 141
BONUS: vlhčené utěrky + motoristický časopis
nějakých 523kč,což mi přijde slušná cena vs výkon
Pěna na čištění kůže - 400ml - 289 300
Čistící houbičky na kůži - 2ks - 416 000
Utěrky pro čištění kůže - 15ks - 422 200
Konzervace kůže - 250ml - 291 141
BONUS: vlhčené utěrky + motoristický časopis
nějakých 523kč,což mi přijde slušná cena vs výkon
-> skodovak: Ten sonax ve spreji je na cisteni paradni

-> skodovak: nijak koupil sem něco co sice udělá z kůže krásnou klouzačku, že se na ní nedá sedět, ale nevyčistilo to ani prd. ALe pravda nebylo to nic z zde zminovaných
Tak jak dopadl výběr? potřebuju něco na černej interiér do jedničkový Octavie..zatím jsem vybral jen sadu Sonax??...
-> Milan 136: no kdyz já bych hlavne potreboval na to vyčištění
Na starou zašlou špínu a těžce odstranitelné fleky s oživením povrchu se mi výborně osvědčil i Cif (nějaký ten univerzální cream). To fungovalo okamžitě.
Podotýkám že na kožence, kůži jsem nezkoušel.
Podotýkám že na kožence, kůži jsem nezkoušel.
-> havlik: www.forteunity.cz/forteun
ity_cz_01_13.aspx
-> havlik: nejlepší na kožené sedačky je tohle www.znackoveoleje.cz/znac
koveoleje/.../146-MA-FRA-P
ULIMAX-cistic-kuze
-> petr s: a to koupim normálně v drogérce
-> havlik: Ten právě perfektně čistí
-> petr s: a ten to i vyčistí?
-> Pavel P..: jak řikam mam přípravek kterej přesně tohle dělá ale přitom to tu sedačku vůbec nevyčistilo
-> havlik: Lanolin
-> havlik: zkusil bych nějakej balzám na kůži, jako třeba na kožený bundy apod....ten co mám tak prej čistí a zároveň impregnuje a tu kůži to zvláční, dělal jsem s tim dvakrát bundu a kanady a je to prima.
-> Pavel P..: no ja to klidne budu pulirovat casteji ale nesmí to být popraskané a nejké brutálně zasrané
-> havlik: nebuď takovej cimprlich... parkrát tam sedneš v montérkách a můžeš pulírovat znova.

-> havlik: zkus tuto od simonizu. www.doplnkynaauto.cz/simo
niz/%C8istic-calouneni--50
0ml.23730
Na normální sedačky to zbaví celkem dobře a kožený to nevím chtělo by to zkusít. Řekl bych, že je to mnohem lepší než Sonax - celkem sklapání.
Na normální sedačky to zbaví celkem dobře a kožený to nevím chtělo by to zkusít. Řekl bych, že je to mnohem lepší než Sonax - celkem sklapání.
-> castrol: no na sedačku stále v teple pokoje asi ano ale do auta na prd
-> havlik: na sedacku ale dobre ale ako myslis
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : asi jo no
-> castrol: no nevim je v tom voda to je dost na prd to pak akorat splesnivý
-> havlik: Na tohle je asi nejlepší dát to do firmy, kde čistí interiéry. Mají speciální přípravky a přístroje.
-> havlik: moja mama pouziva toto na kozenu sedacku a funguje www.ikea.com/sk/.../30032
293
No já sem koupil nějakej přípravek F1 nebo co to je ale vůbec nic to nevyčistilo asi to změkčí jak to tak vypadá ale potřeboval bych to nějak vyčistit napřed
mam nejakej sonax na kuzi ale nemam na cem to vyzkouset :-)) pouzivam pouze na volanty.
Nemáte někdo dobrej přípravek na čištění kožených sedaček? Hlavně něco čim bych vyčistil nějakou tu "zažranou" špínu. Díky