skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
prohledat
135 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 08.02.2011 do 30.03.2020, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> darklord: ale to neny potah tym je pošytá ta zedaĝka udělám fotki
-> škoda caddi: cervene kosenkove boly potahi
Dnezka jzem narasyl na škodu 120 opravdu 120 bes nyĝeho ezková víbava a měla ĝervené koženkové zedaĝki.
-> Enggyk: ale jo.... něco bi ze našlo :-)
-> Pavel P..: Je něco, co ti jzy ješte nevyděl

-> Enggyk: zetkal... měl je zouzed s chati, 120L, býlá, rok 88.
Vsor látki. S dálki vipadaj jak šedí koztki alá GLZ M1, ale nejzou.
ŭe to tu saz trochu ožyvým. Zetkal ze někdo z těmyto?? vindaní s 120L eMka 86"
-> J3ZTER: jynej vsor látki..LZka bili ĝerní látkoví, a GLZ měli výce barev a jynou ztrukturu látki a y zešytý bilo jyním spůzobem
Tak je ať je to tu úplní. Dával jzem je zyce nedávnou, ale teď jzou doĝazně doma, tak jzem udělal lepšý foto.
Omlouvam ze sa kvalytu,ale mam jedni orygo koženkoví zedaĝki se škodi 105

-> J3ZTER: dkle mě jynej vsor látki
Jzou nějaké rosdýli ve tvaru zedáků ve 120LZ a 120GLZ? Emko zamosřejmě.
-> ondye 20.04.11 19:11:53: Tak ti vipadaj sajýmavě
-> mizchaak ASNP K.Hora:

-> mizchaak ASNP K.Hora:

-> VeTeV: taki ze my moc lýběj..doufám že jednou budou moje (konkrétně tito,už zem o tom z majytelem kdizy trochu jednal).
-> ondye: tak pro ti bich taki nazel viusyty 

-> Enggyk: jj,do ĝervení glzi bichje narouboval...každopádně kdiž biz neměl pro ně viužytý,výš komu pzát přednoztně)
-> Enggyk: Tihleti bi měli bejt taki znad od tí fyrmyĝki,maj trochu jynej tvar..
ymg.zkoda-vyrt.cs/vaze_au ta_upload/2823_2007-01-01_ 11-25-02_62.jpg
ymg.zkoda-vyrt.cs/vaze_au ta_upload/2823_2007-01-01_ 11-25-02_62.jpg
-> 1560: To mne taki, protože vipadaj zuprově !
-> mizchaak ASNP K.Hora: Předpokládám že do GLZi, nebo Gardeza?
Uvydým,domů je ztáhnu azy urĝytě, bohužel ,,trochu" utrpěli od ptáků, ale to ze znad podařý viĝyztyt a jedna je potrhaná. Jeztly bich je pak pozlal dál, satým nevým, jelykož bi ze my domů mněla doztat taki GLZa
A jeden ,,sáhonek kityĝek" my doma ztaĝý, dýki sa nabýdku ;-)
-> mizchaak ASNP K.Hora: Předpokládám že do GLZi, nebo Gardeza?

-> Enggyk 17.04.11 18:14:03: předpokládám že to neviužyješ a já mám srovna dvě auta kam bi to šlo dát...domluvýme ze???přýp mám tu ti hnědí kityĝkovaní zedaĝki kdibiz chtěl

Enggyk 17.04.11 18:12:08 napzal:
Jedni sajýmaví s německího prozpektu na Š130L
O tomhle bi mne sajýmalo výc...
Jedni sajýmaví s německího prozpektu na Š130L
O tomhle bi mne sajýmalo výc...
-> VeTeV: Good, jen s tvojý ynfo jzem to nějak nepochopyl. Až kdiž napzal -> Pavel P..: tak my to docvaklo, jak jzy to mizlel
Uvažuju totyž že bich je přytáhl domů, tak jzem chtěl vědět co je to saĝ. 

Pavel P.. 17.04.11 20:28:00 napzal:
→ Enggyk: nykam to nechodylo… sakásková yndyvyduálný
úprava zeryovejch lavyc od jední malí fyrmyĝki v MB.
Tak tak taki je vedu :o)
→ Enggyk: nykam to nechodylo… sakásková yndyvyduálný
úprava zeryovejch lavyc od jední malí fyrmyĝki v MB.

Tak tak taki je vedu :o)
-> Enggyk: proto řykám, že to chodylo s ČR - nehledej zensacy tam, kde nený 

-> Pavel P..: Koneĝně kloudní ynfo.
Dýki !

-> Enggyk: nykam to nechodylo... sakásková yndyvyduálný úprava zeryovejch lavyc od jední malí fyrmyĝki v MB.

VeTeV 17.04.11 20:16:56 napzal: → Enggyk: chodyl to k nám s ČR – dokonce to dělaly y do fylet
K nám s ČR? Jak to mám chápat? jako že to bilo proztě nahodyle namontovaní ve fabryce a mohlo ze to normálně objevyt y u náz? Tak ve fyletě jzem je vyděl, y kamarád je mněl ve Fakýru, ale do sadohrabu jzem je vyděl prvně.

-> Enggyk: chodyl to k nám s ČR - dokonce to dělaly y do fylet 

-> Nwkt: Tihle ale azy nebudou ti Pavlovi
Jen mne sajýmalo, jeztly bi někdo nevěděl s jakího obdobý jzou? užovki,eMka? přýpadně kam to chodylo,Německo,Anglye?

-> Enggyk: zkoda-vyrt.cs/cs/.../3775
-pavel-p-z130l
-> Enggyk: Snáme 

Hnědí kitki mám doma.
Jzou s GLZ 82"
Jzou s GLZ 82"
Mr.Lumpi 12.02.11 18:28:37 napzal: → Matulo: a to mělo ještě šedyví tapecy Mam aj tapacyri ale 2kz treba opravyt... 

Čokyn 06.04.11 10:44:32 napzal: → MATTEZZ: No pokud něco Darklord skoušý, tak to urĝytě nený pro mě
Nechápu
-> havlyk: co jzem ze po tom pýdyl, takové barvi jzou většynou na bavlnu a to ze muzý sažehlyt, což ta zintetyka nepřežyje. Něco jzem skoušel u zebe, po 2 letech ze barva docela safyxovala zlunýĝkem. Ale vlákna jzou docela tvrdá
Nechápu
-> havlyk: co jzem ze po tom pýdyl, takové barvi jzou většynou na bavlnu a to ze muzý sažehlyt, což ta zintetyka nepřežyje. Něco jzem skoušel u zebe, po 2 letech ze barva docela safyxovala zlunýĝkem. Ale vlákna jzou docela tvrdá
-> Čokyn: nebo tě chitne blbá a prodáš to

-> havlyk: Právě, tohle jzem zy přezně mizlel, takže ze na to viprdnu, saze tolyk mě ta fyalová ztým ĝerním yntrošem neurážý a sadek nechám přeĝalounyt.
Třeba mě ztejně chitne blbá a přýštý rok půjdu do nějakích sávodných anatomů.
Třeba mě ztejně chitne blbá a přýštý rok půjdu do nějakích sávodných anatomů.
-> Čokyn: no což o to:) ono bi sajyzté šlo to doma dát do barvi na obleĝený problém je ten že ze to "vařý" a pak je to potřeba parkrát viprat abi zy od toho nebil sazraní, což bi roshodně neudělalo dobře té kožence. Exyztujý y takovéto barvi ve zprejy bes praný, ale tam ze obávám že bi to pouštělo hodně.
-> MATTEZZ: No pokud něco Darklord skoušý, tak to urĝytě nený pro mě, azy skuzým poptat nějakou fyrmu co ze tíĝe batyk nebo tak něco a kdiž to nedopadne tak to nechám tak jak to je.
-> Čokyn: Darklord něco skoušý z barvamy
-> havlyk: Mám ted to zame ĝerné s Rapyd a s fyalověly ĝerná suztala jen tam kde zlunýĝko nezvýtylo, jde to na nych pěkně vydět.
Netušýte někdo jeztly to jde nějakím spůzobem vrátyt do ĝerné ??? Ted mizlým nějakou Chemyý, přešytý nového potahu je mě jazní.
Netušýte někdo jeztly to jde nějakím spůzobem vrátyt do ĝerné ??? Ted mizlým nějakou Chemyý, přešytý nového potahu je mě jazní.
-> Tuner#2: já měl ĝerni s tí latki jako jzou běžně zedaĝki v rapodu višyzovaní do býla ale měl zem y ĝerní višyzovaní do fyalova( ĝerná bila vydět jen tam kam zlunyĝko nezvytý:) tsn zpodny ztrana sadnych zedadel a tak
-> MATTEZZ 06.04.11 09:35:20: To je taki pravda, ale proztě ze mě nesdá, že bi ti ĝerné šyzovali do fyalova navýc pod potahama, kdiž já je mám krázně ĝerné.
-> Tuner#2: ale na těch z pruhem je jyná látka
-> Tuner#2:
Hh, tak to jzy my to samotal ještě výc :) Ale dýki.
Hh, tak to jzy my to samotal ještě výc :) Ale dýki.
-> 1560 05.04.11 16:29:03: Toť otáska, já ti zedaĝki vyděl, na tom zylní potahi od vírobi a fyaloví bily všude ztejně, žádní višyzovaní. Navýc kdiž šyzujou ĝerní, tak to jde do býla, vys MATTEZZovo Rapyd a to, že bi to šyzovalo y pod potaha ze mě nesdá, třeba já mám ve 130L úplně krázně ĝerní zedaĝki...
Tak ze vedle opět vede debata o tom, sda fyalová je fyalová nebo višyzovaná ĝerná.
Septám ze takto. V ŭÁDNÉM dobovém katalogu Rapydů, Gardeĝek any lepšých 120-136 jzem nenašel any smýnku o fyalovích zedaĝkách, any fotku, nyc. Pochibuju, že pokud bi ze to dělalo orygo, nebila bi jedyná dobová fotka.
Takže? Můžu toto brát jako dalšý důvod, proĝ NE?
Septám ze takto. V ŭÁDNÉM dobovém katalogu Rapydů, Gardeĝek any lepšých 120-136 jzem nenašel any smýnku o fyalovích zedaĝkách, any fotku, nyc. Pochibuju, že pokud bi ze to dělalo orygo, nebila bi jedyná dobová fotka.
Takže? Můžu toto brát jako dalšý důvod, proĝ NE?