polepy budiku

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 08.02.2010 do 04.10.2010, založil/a Marty Eliáš - zrušená registrace
řadit dle data
13:30:29
04.10.2010
skodarapid1365
-> fenny: myslis, ze po viac ako pol roku to nevyriesil?4
09:55:04
04.10.2010
fenny
njn ale treba ja sem vymenil zarovky za modry a svitilo to upne nahovno sice modre ale nebyli videt rucicky ve tme.."tak ze nedoporucuju" jedime se zbavit ty zeleny barvy co je v pristrojovce a nebo sem jeste premejslel nelatovat tam mysto tech zarovicek 3,5 diodi pak by to melo svitit modre... tak ze vymena zarovek celkem zbytecna
16:55:12
08.02.2010
čert
zmenu barvy podsviceni u FEL palubky zmenou barvy zarovky neudelas. Zarovky jsou normalne bily.

rucicky sundas normalne vypacenim nahoru, treba vidlickou:) ale u tachometru pred sundanim poznacit polohu, abys vedel v jaky poloze ji dat zpatky
16:48:51
08.02.2010
Milos
takze zmena barvy jedine priehliadnym polepom a volbou farebnej ziarovky/diody, alebo zmenou polepu ktory bude mat tie konkretne casti priehladne a to v konkretnej farbe.
16:48:00
08.02.2010
Milos
pristrojovku vyberes aj ked tam je volant, sice obtiaznejsie ale da sa. musis si odpojit nahon tacho na prevodofke. no a ked to budes mat vonku tak velmi lahko zistis jak to cele rozoberes, odvakas a pod. dalej bude dat treba dole rucicky predpokladam. a k tomu podsvieteniu,, ak mas len polepy, tak tie by mali mat "diery" aby fungovalo original podsvietenie. a to je zelene, a to je dane tym povodnym stitkom. ziarovky na podsvietenie su 4 ks, biele. tot vsio.
11:19:04
08.02.2010
Marty Eliáš - zrušená registrace
Zdravim objednal jsem si polepy budiku ne desticky ,ale polepy 4 1 nevite nekdo jak to tma nalepit je mi jasny ze to musim cele rozebrat ejste sjem se chtel zeptat jak se sundavaji raficky aby se ty budiky polepyli ? jde o feldu poradte hlavne jak sundat ty raficky pls :) a kdyz budu vyndavat budiky musim sundat i volant nebo to vyjde? aniz bych musel sundat volant ?4 protahnu tma tu pristrojovku ?a jeste jsem se chtel zeptat kdyz bych chtel zmenit podsviceni pristrojovky ? jake jsou tam zarovky abych si je mohl koupit dopredu :)4
Extreme Tyres