skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Prosim pomoc kontrolky sa zbláznili
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): jo bez relatek to nejde..ty vypinace nejsou na tak velky proudy stavenyy
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): mno tak to dělá vysoký proud,doporučuju koupit dvě relátka a udělat to přes ně..je to práce na půl hodiny a vyřeší to problém opálených kontkatů spínačů/přepínačů
no takže zase odomykam .... dnes som zistil že mi blbnu predne svetielka .... potom som istil vypalenu kabelovu spojku od otočneho vypinača obrysovych/ stretavacicch svetiel .. (tá 4 miestna spojka na kabli )
čim sa to mohlo stat ? vysoky prechadzajuci prud ?
v kufri nemam ani jedno relatko na svetla vsetko zapojene na priamo
čim sa to mohlo stat ? vysoky prechadzajuci prud ?
v kufri nemam ani jedno relatko na svetla vsetko zapojene na priamo

no takze dakujem vsetkym bolo to zlym ukostrenim žehličky na lavej strane auta - pri stlačeni pedala brzdy svietilo brzdove a presvecovala lava smerovka a kvoli tomu svietila kontrolka lavej smerovky na palubke. Po poriadnom ukostreni všetko funguje ako ma 

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): no ja to vidim na kostru pristrojov, vtedy to blbne podobne
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): máš naprd ukostřenej ten modrej společnej kabel,co tvoří kostru všem kontrolkám
mám problém :( zapajam do zelenej novu pristrojovku s točkomerom (zapojena podla članku z TW) a vsetko funguje ako ma ale smerovky robia riadne chujoviny
Ked stlačim pedal brzdy (rozsvietia sa brzdove svetla vzadu) tak mi zažne lava smerovka. Na lucasy smerovky nereaguju, ked zapnem vystražne svetla (všetky smerovky) tak blikaju obidve strany aj na kontrolkach. Ale ked pri vystražnych stlačim pedal brzdy tak obe kontrolky smeroviek pohasnú a ostanú svietit
POMOC PROSIM

Ked stlačim pedal brzdy (rozsvietia sa brzdove svetla vzadu) tak mi zažne lava smerovka. Na lucasy smerovky nereaguju, ked zapnem vystražne svetla (všetky smerovky) tak blikaju obidve strany aj na kontrolkach. Ale ked pri vystražnych stlačim pedal brzdy tak obe kontrolky smeroviek pohasnú a ostanú svietit
POMOC PROSIM