skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zapojenie alternatora bez auta
prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 22.01.2008 do 23.01.2008, založil/a SkodaRuprt
-> COL: a jo tak to jsem zapomel domalovat ale tak to kazdeho trkne jelikoz by to i bez kostry nefungovalo
Prinejmensim tam nejak chybi propojeni zemi....
TRychly 23.01.08 11:59:41 napsal:
ja mam nacrt Mozes to sem dat? Bol by som ti moc vdacny.
ja mam nacrt Mozes to sem dat? Bol by som ti moc vdacny.
ja mam nacrt
Ja nepotrebujem 99% ucinnost. Chcem to pouzit ako daku zalohu... Zrejme to tak aj zapoim. Zatial dik za rady

Jako generator ho muzes zapojit treba stejne jako v aute :o). Asi by sis mel ujasnit k cemu to vlastne chces pouzit, z toho sestavit pozadavky a pak az resit zapojeni....
obecne ta vec nema zrovna valnou ucinnost, ma docela velke ztraty jak v medi a zeleze, tak i v usmerneni. Jenom na tech diodach je ve spicce ubytek cca 2x1V, coz pri odebiranych proudech neda zas tak maly ztratovy vykon....
obecne ta vec nema zrovna valnou ucinnost, ma docela velke ztraty jak v medi a zeleze, tak i v usmerneni. Jenom na tech diodach je ve spicce ubytek cca 2x1V, coz pri odebiranych proudech neda zas tak maly ztratovy vykon....
Treba to pekne sprevodovat a dostanes aj 3000ot/min.. Prave som nadtym rozmyslal no zda sa mi to zbitocne... Este skusim pockat na dake rady...
to je zajmavý taková domácí elektrárnička ale problém bude v tom aby jsi dosáhl vyších otáček, nevím jak to chceš použít. já bych to zapojil nejlépe s reguátorem + 12V baterka stejně jak je to v autě
Zdravim. Mam doma alternator zo 120tky. Chcel by som ho vyuzit ako generator mimo auta. Ako ho mam zapoit? Nemate niekto daky nacrt? Dik moc