skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felicia - Stočení kilometru na tachometru.
-> thimik: taky jsem mel strach, ale nakonec jsem pouzil rekl bych docela hruhou silu a bylo to ok :D pak to fungovalo normalne, necvakalo, nic..
Zkusím mám strach abych tam něco neutrh l :-D
-> thimik: jde s tim hýbat. trošku si s tim pohraj a ono to jde. pripadne pouzij trosku sily
nedavno jsem to delal

nedavno jsem to delal
Můžeš to nějak specifikovat? celé jsem to rozebral sundal ten rámeček, ale s těmi čísly nejde hýbat
škoda že jsem to neviděl dřív... až to budeš dělat příště,tak jemně sundej to plexi zo je z čelní strany a máš přímej přístup zepředu na budíky... kolem těch čísel s km máš takovej malej černej rámeček,tak ten taky hodně hodně opatrně sundej a až to budeš mít sundaný tak vem malej plochej šroubováček a posuň si číslem kam chceš :-) všechno pak zase s citem vrať
Takže nakonec jsem ho komplet rozebral,stahnul kilometry a složil.Včera jsem to namontoval do auta a
šlape bezvadně.
Dík za radu.
šlape bezvadně.
Dík za radu.
Hmm taky jsem to řešil ale ani jedna z těchto voleb se mi nelíbí takže teď mám celkem mladé auto
No kolik favoritů má nalítáno jen 38900km

JJ taky jsem to skousel nejak obejit ale proste to nejde - muzu potvrdit. Bud rozebrat nebo ta vrtacka 

ono je to prostě mechanická záležitost....žádnej fígl mi nikdo neporadil a než abych to od sebe páčil abych od sebe dostal zoubky za cenu že mi ten plast prdne se mi nechtělo....rozebral jsem to,složil...a fungoval normálně
Jo tak me se to nepovedlo a sundavat rucicka se me nechtela. Takze podle me si myslim ze ta rucicka musi dolu a clovek musu az uplne dovnitr. A nebo protikus dovnitr + vrtacka a dlouhatanska doba :o)
no já jsem to rozebral komplet...tzn ručička dolu 

Potřeboval bych poradit jak stocit kilometry na tachometru z feldy.
Nemusite se bat,nechci to auto pred prodejem omladit ale drahé polovičce nejde na tachometru počitadlo takže jsem ji sehnal jinej ale kterej ma najeto o 100tis vic takže bych to chtel stahnout na skutecne kilometry co to auto ma,aby sedela serviska,lip se pamatovali rozvody apod.
Tachometr mam uz z pulky rozdelanej ale chtel bych to udelat bez sundani rafiky pokud to jde.nerad bych abz to potom švindlovalo jako na škodkach apod.
Takže pokud vite jak na to bez destruktivni metody,piste prosim do zprav,dik.
Nemusite se bat,nechci to auto pred prodejem omladit ale drahé polovičce nejde na tachometru počitadlo takže jsem ji sehnal jinej ale kterej ma najeto o 100tis vic takže bych to chtel stahnout na skutecne kilometry co to auto ma,aby sedela serviska,lip se pamatovali rozvody apod.
Tachometr mam uz z pulky rozdelanej ale chtel bych to udelat bez sundani rafiky pokud to jde.nerad bych abz to potom švindlovalo jako na škodkach apod.
Takže pokud vite jak na to bez destruktivni metody,piste prosim do zprav,dik.