skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Obcas nejde central..
prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 27.11.2006 do 13.12.2006, založil/a Pavel P@nkáč
-> Jaseba: hmm moc se mi to nechce letovat ale kdybych mel jistotu ze se to napravi tak proc ne..
V dverach, tie centrali byvaju spojene s takymi nasuvackami a ked je vlhko tak sa stane ze to nejde ako ma, moja skusenost, ja som ich preletoval na pevno a pripevnil tak aby boli vo vzduchu, odvtedy neni problem vsetko ide ako ma
-> King: pojistku me to taky ze zacatku asi dve vyhodilo, mam tam 15-ku tusim
-> Pavel Korbelář: Poloha tý řídící jednotky by mě taky zajímala :) Kupec mi tvrdil, že ta felda "prostě nemá zamykání kufru". Tak jsem se teda kouknu pod tapecírunk 5. dveří a tam samozřejmě motorek, ale s očesaným ozubeným kolečkem - při zapojení to vyhazuje pojistku. Což by byla brnkačka opravit, ale neznámý mudrc vyřešil problém pátých dveří svěrázným způsobem - prostříhnul gumovou průchodku kabelů pro pátý dveře a pár kabelů k motorku prostě uštíp :/ Sundat tapecírunk a rozpojit konektory u motorku bylo evidentně nad jeho mentální schopnosti :)
Je dobrý zkontrolovat i kontakty pro pojistku centrálu (16ka?).
Je dobrý zkontrolovat i kontakty pro pojistku centrálu (16ka?).
-> Jaseba: Myslis u dveri nebo kde? nebo u napojeni na tu RJ?? ani nevim kde ta rj je skovana..
kamarat robi vo firme kde montuju taketo veci aj mne to robilo, poradil mi nech preletujem tie rychlospojky ktorymi je to spojene a odvtedy neni problem

-> U-Geen: to je nejaka znacka?:-) ja nevim kuwa
kde je to skovany at se na to muzu podivat

neni tam brano? to si zilo vlastnim zivotem
Ve felici, je origo z fabriky, normalne vetsinou jde ale nekdy cca z 1/4 proste jako by tam nebyl rozcilujeme me to... bude to nejspise nejaky dotyk nebo tak nevite kde je nejake "slabe misto" kde ma felda skovanou RJ? nefunguje to ani z jedne strany auta, ted jsem musel treba zamackavat cudliky ale rano se to pravdepodobne zas normalne odemkne