Kam umiestnit antenu?

prohledat
102 příspěvků (zobrazeno 101 až 102) od 29.06.2006 do 12.08.2006, založil/a formalin
řadit dle data
11:15:52
29.06.2006
aDAm
ja ji mam na A sloupku
11:04:16
29.06.2006
formalin
Caute. Mal som antenu[alebo este mam] taku co sa dava len drotik kolo okna.Za tym hlavnym kablom je tak krabicka z ktorej vychadzaju dalsie klable leden holy bez puzdra podla navodu kostra a jeden tenky obaleny myslim ze antena. Mam to sprravene tak ze tu krapicku mam hore pri spetnaku.a natena pokracuje okolo okna cize spolu vtvaraju kruh ako bolo nakreslene v navode.No jej zvlastnostou je ze ked ten holy kabel ukostrim{cez nejky drot} tak nena ziadny prijem chytim iba expres a to sumivo a nie vsade. odkoostrim a chtim stanice v pohode. ale iba istu dobu8 a to v meste staci vist za mesto a smola susti susti ....10. no napriklad teraz som s nou nic nerobil a susti aj v meste. Jeden kamos mi povedal ze kup si normalnu co pribijem srubou na kasnu. Tak vcera som sa nasral a kupil. ale ta nema ziadnu krabicku. Len drot od radia a antenka cca45cm v strede stocena a dole ma klb. Mozem ju dat aj na stlpik co je pri soferovi? a co si myslite o tej druhej antene? co jej je? budem mat aj s touto take problemy?153
Extreme Tyres