skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zapojeni centralu Fabia
-> badboy: tak si to proměř :-) stálej plus (30) je i pod palubkou. K baterce bych s tim nechodil,každej pruchod do mot. prostoru je riziko že ti tam poteče. Z pojistkáče to taky určitě pujde.
No právě to baterkové je na té přepážce u motoru, ne? To se mi zdá dost nepřístupné. A na pojistkové skřínce bylo to přívodní + taky dost zamuchlané... Ale zkusím to. Někde pod volantem by to nešlo? Nevím, které + je tam permanentní. Dík za radu.
-> badboy: bud pripojit na + oko u baterky.. (s pojistkou) a nebo na + oko na pojistkovej
Zdravím, namontoval jsem si univerzální centrál do Fabie I r.v. 2006, všechno jsem natahal, tam problém nebyl. Nevím ovšem, kde napíchnout + napětí. Krabičku mám přidělanou na mřížce relé. Na přepážce mezi motorem a interiérem jsou nějaké tlusté červené kábly, ale k těm bych se snad dostal jenom kdybych rozebral palubku. Tak snad někde z pojistkovky. Poradí někdo? Děkuji.
-> Fantozzi: jo, to si myslim, že asi bylo úmyslem - auto se odemkne celý, kufr odskočí ty ho otevřeš, dáš tam věci (včetně ovladače) kufr zavřeš a auto se mezitím po půl minutě zavře...
nepříjemná představa
-> Pilot 105: přesně tak to funguje, jak píše Fantozzi. Mě osobně se to vůbec nelíbí - ještě teď vidim bezradnýho švagra, když se mu tohle stalo se zadníma dveřma u felicie.
Leda nosit klíče na krku..

-> Pilot 105: přesně tak to funguje, jak píše Fantozzi. Mě osobně se to vůbec nelíbí - ještě teď vidim bezradnýho švagra, když se mu tohle stalo se zadníma dveřma u felicie.
Leda nosit klíče na krku..
-> Veron: Neblázni, nejsem jasnovidec.
To mi jako chceš říct, že místo toho aby se ti odemkly 5. dveře, odemkne se ti celé auto?

To mi jako chceš říct, že místo toho aby se ti odemkly 5. dveře, odemkne se ti celé auto?
-> Veron: ja si to nabastlil na feldu a kdyz zmacknu prvni a druhej shora, tak se auto odemkne a po pul minute zamkne, regulerne se odemyka, kdyz dvakrat zmacknu to spodni a zamyka kdyz to samy zmacknu jednou. No ale hlavne ze to funguje :-)
-> Pilot 105: no, tak mi prozraď, jak funguje odskok 5. dveří s dálkou. Spínání tlačítkem zevnitř auta je mi jasný - je to vidět i na tom 1. schématu. Ale proč se otevřou všechny dveře, když zmáčknu prostřední tlačítko na ovladači? Stejně tak, že zamykat a odemykat jde stlačením tlačítka zamknout. Možná mi uchází nějaké souvislosti, které jsou oři provozu fábie běžné. Sice mam před barákem tři fábie, ale ani jedna nemá třítlačítkovej ovladač s vystřelovákem.
-> Veron: Jasně, člověk musí jít s dobou.

-> Pilot 105: ty ses dal na fóbie!?
-> Tyger: -> Fantozzi: Pánové nemáte zač, zapojení konektorů jsem odeslal.

-> Pilot 105: Jéééééé, tohle je přesne ono, moc moc dekuju a kdybys byl jeste tak hodny a poslal mi to na mail

-> Pilot 105: cau, prisel dvakrat ;-) diky
-> Fantozzi: Přišel ti mail? Nějak se mu nechtělo...
-> Pilot 105: Diiiiiiik..... Vypada to, ze by to mohlo byt ono

-> Pilot 105: muzes mi to hodit taky? moc diky
-> Tyger: Tak bys to měl mít na mailu.
-> Pilot 105: Je mozne, ze je to ono, ale takhle se v tom nevyznam 
Mohl bys mi prosim poslat ty schemata ktere mas ohledne te jednotky na mail, moc by si mi pomohl. Dik

Mohl bys mi prosim poslat ty schemata ktere mas ohledne te jednotky na mail, moc by si mi pomohl. Dik
-> Max: jj, to myslim... Prosim podivej se, potrebuju ten popis tech konektoru. Dik moc
nevim co mysliš...mysliš comfotní jednotku z fabie ? To myslim někde mam. Nevim jeslti popis celé jednotky,ale výstupní a vstupní piny myslim popsaný mám. Kouknu...kdyžtak se připomeň,občas zapomínám

Cau lidi...
Nemate nekdo dilenskou prirucku k fabii, nebo proste popis konektoru k ridici jednotce centralu od fabie.
Moc to potrebuju, dik vsem....
Nemate nekdo dilenskou prirucku k fabii, nebo proste popis konektoru k ridici jednotce centralu od fabie.
Moc to potrebuju, dik vsem....