-> mirco:
Kdysi tátovi taky odešla na Fábii.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Octavia I - 1.9tdi - nejde
Nešla ani diagnostika, ale nakoniec sme nato prišli, odpálili to spinacku. Po výmene všetko ide, problém vyriešený, ďakujem.
-> mirco: Diag a uvidíš
-> Nwkt: viem, že to takto presne robí, len teraz prísť nato pokiaľ to má ešte napätie a odkiaľ už nie, prípadne čo prepálilo
-> mirco: Když nejde immo, tak naskočí a po 1s se vypne
zajtra ak sa mi podarí, tak budem ďalej hľadať čo by to mohlo byť, len ma napadá, že ak nejde budíky, tým pádom nepôjde ani imobilizér a motor nenaskočí, čiže najprv budem hľadať chybu strate napájanie budíkov a potom sa uvidí čo ďalej :)
-> Borderer: většinou umírá relé žhavení 109
Nemohlo někde díky zátěží odejít relé, které spíná el. okruhy po zapnutí klíčků? Pak může startér točit v klidu dál - je napojenej přímo a žlutej drát taky.
-> StepaNoFUN: OK tak to premerám potom a niečo iné ťa ešte nenapadá, nemohlo niekde prepáliť relátkovú skriňu ?
-> mirco: Těch kontaktů je tam víc. Zkus změřit zda jde po zapnutí klíčku napájení na pojistky, na který má jít svorka "15".
ale myslím, si že ak by odišla spínačka tak by štartérom netočilo a ním ide točiť, keď štartujem, tak jedine štartér pretáča, ale motor nenaskočí
Spíš spínačka, či nějaká podobná blbost...
Problém v Octavia I - 1.9TDi - 66kW r.v. 2003, ALH, výbava Collection dovoz z Nemecka - včera sa nám stala taká vec: zapol som vyhrievanie sedačiek spolujazdca auto išlo normálne, vodič si následne zapol pre seba vyhrievanie ( ináč budúci svokor :D) a auto zdochlo - vyplo motor, zhasla celá prístrojovka.
Čo všetko sme už prezreli: všetky poistky aj v aute aj nad akumulátorom - všetky OK, relátka - OK vyzerajú, skúšal som vybrať aj veľké relé na ohrev - OK
Auto nejde naštartovať - nezopína relé RJ, nejdú ani nesvietia budíky, štartér točí no nič neukazuje ani na maxidote
Stretol sa už niekto s takýmto problémom? Myslíte, že mohla odísť RJ?
Ďakujem za každú odpoveď.
Čo všetko sme už prezreli: všetky poistky aj v aute aj nad akumulátorom - všetky OK, relátka - OK vyzerajú, skúšal som vybrať aj veľké relé na ohrev - OK
Auto nejde naštartovať - nezopína relé RJ, nejdú ani nesvietia budíky, štartér točí no nič neukazuje ani na maxidote
Stretol sa už niekto s takýmto problémom? Myslíte, že mohla odísť RJ?
Ďakujem za každú odpoveď.