skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vypnutí imobilizeru u Felicie
prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 12.04.2017 do 13.08.2017, založil/a Lukáš Bureš
Imobilizer u MPI umím kdyžtak vypnout...
-> Nwkt: Ouk, douk. Jak prizpusobit jednotku vim, ale jak se meni kodování toho imma z nafty na benzín?? Nemám o tom ani zmínku v literatuře

-> zajoch: Nejlepší by bylo i s kódem, ale nemělo by vadit i bez. Změníš kódování na benzín a přizpůsobíš novou jednotku. Hlavní je, že k tomu je funkční klíč
-> Milan 136: mi se nelibibze by tam mela být další krabička, krabička která tam být nemusí... Ale kdyby sel ten cip nejak rozumne nacpat do klice, coz nejde, tak bych to i bral...
-> Nwkt: kód nemám. Ale je to jeste v autě.
-> šadesa: to by bylo super, díky

-> Nwkt: kód nemám. Ale je to jeste v autě.
-> šadesa: to by bylo super, díky

Neni jednodussi u nejakyho keplu vybrakovat jednotku s klicema? Vzdyt se toho vsude vali...nez vymyslet slozitosti.
Pokud se ti nechce mit krouzek na spinacce a cip v klici, tak muze byt ten krouzek kdekoliv a cip napevno na nem...
Pokud se ti nechce mit krouzek na spinacce a cip v klici, tak muze byt ten krouzek kdekoliv a cip napevno na nem...
Na netu je firma který pošleš jednotku a oni ti vypnou immo v eeprom,můžu zjistit kontakt
-> zajoch: Jj, mělo by to jít překódovat z dieslu na benzín. Máš k tomu i kód?
-> Nwkt: yep, chtel sem napsat immo, ale uvazoval sem nad 10 dalsima vecma

-> zajoch: Jednotku immo?
Tak mám doma immo jednotku s čipem z 1.9D felicie. To by se kamaradilo??
-> StepaNoFUN: Navíc co jsem hledal, tak eeprom immo off na feldu není, jenom nějakej z Pola, buhví jak to pak bude fungovat
-> zajoch: Normální uživatel diagnostiky Ti imobilizér nevypne. A mám za to, že to ani kabelem nejde a musí se poupravit EEPROM.
Ten můj předchozí post se týkal přizpůsobení jiný jednotky k stávajícímu imobilizéru, ke kterýmu je funkční naučenej klíč.
Ten můj předchozí post se týkal přizpůsobení jiný jednotky k stávajícímu imobilizéru, ke kterýmu je funkční naučenej klíč.
-> zajoch: Pokud se nechceš srát s odblokem, tak to budeš muset dodělat
takhle... Chci mpi do zadohrabu, ale k ridici motoru nemam jednotku immo ani cip. A navic se mi moc v zadohrabu immo nehodí 
Takze hledám nejaké pripistne reseni :) A nejak se uplne nevyznam v tom co jde s kabelem u tehle jednotky a co uz ne...
-> StepaNoFUN: takze by mohlo stacit zajít za známým na diagnostiku?

Takze hledám nejaké pripistne reseni :) A nejak se uplne nevyznam v tom co jde s kabelem u tehle jednotky a co uz ne...
-> StepaNoFUN: takze by mohlo stacit zajít za známým na diagnostiku?
-> Milan 136: Jj, jednodušší než kdekoliv jinde
Pokud jde o rj motoru, tak staci vymazat adaptacky ne?
-> Lukáš Bureš: Nákup diagnostiky dostačující pro tenhle úkon bude levnější než si nechat upravit ŘJ dle požadavků... Přizpůsobení je otázkou pár minut i s KKL kabelem, úprava jednotky bude stát balík....
Navíc to nikdo nechtěl moc dělat kvůli pripadnejm zlodějům. Což už dneska u FEL moc nehrozí,ale co kdyby...
Navíc to nikdo nechtěl moc dělat kvůli pripadnejm zlodějům. Což už dneska u FEL moc nehrozí,ale co kdyby...
-> rsvancara: to by mu fakt pomohlo 

Nalepit čip z klíče co nejblíž snímacímu kroužku ke spínací skříňce :-D
-> zajoch: pokial by to niekto vedel, tak si to rad necha zaplatit. Kazdopadne to bude zahrnovat pajkovanie, praca s eprom, programovanie atd.
já zase někde slyšel že prý by se mělo dát udělat to, aby jednotka vůbec immo pin nechtěla... Prostě deaktivace. Něco takového bych teď potřeboval, takže kdyby někdo něco věděl :D
Dobře pokusím se podle toho zařídit
diky jedenoduchou odpověd 

Jednoduse sa to neda. Bud sa chces zbavit imobilizeru, cize nemusis riesit kluce => potrebujes emulator imobilizeru, a nasledne vzdy pri vymene jednotky robit prisposobenie. Alebo pokial existuje jednotka ktora imobilizer nevyzaduje, tak namontovat taku. Ale nic ine sa moc robit neda.
Dobrý den potřeboval bych poradit jak jednoduše vypnout nebo nějak jinak obejít imo u felicie rv.99 chci měnit řj a nemám tedka přístup k diagnostice díky za připadné rady
uvítám i nějaké radikální rady jak se ho zbavit