skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Páska na el. svazek
-> saskyn2 05.01.17 23:44:37: nechlupatá a dom teploty
Hlavně ta Tesa je naprosto skvělá, jde dobře trhat rukou, drží jak blázen a časem nevyschne a nerozlepuje se, narozdíl od té klasické černé sračko lepenky. Pak je ještě jedna nechlupatá, ta s používá hlavně do motorovýho prostoru.
-> Petr98: tohle je klasická svazkovačka do interiéru. Neni problém dodat. Přesnou cenu teď nevím, ale bylo to něco okolo 100 Kč....
www.stualarm.cz/produkt/4 6008-tesa-fleecetextilni-p aska-19mm-x-15m
www.stualarm.cz/produkt/4 6008-tesa-fleecetextilni-p aska-19mm-x-15m
V sobotu přijede Bukaj, tak to proberem... 

-> Petr98 05.01.17 17:09:10: Jinak jsem obmotal svazek i tenkou kobercovkou a taky dobrý. Je to takový echt řešení, ale cajk.
-> Petr98 05.01.17 17:09:10: Tohle vypadá jako ta nízkochlupová Tesa, ne? 
Ještě je taková superchlupatá páska, obdobná chlupaté Tese, ale tu asi taky nechceš, co?

Ještě je taková superchlupatá páska, obdobná chlupaté Tese, ale tu asi taky nechceš, co?
Zítra vyfotím, co vlastně sháním .

-> Petr98: Když pominul asfaltovou, o který psal Bukaj, tak se dají sehnat prakticky 2 druhy svazkovacich pásek. Jedna s hrubší strukturou (ale na omak víc "sametová"), která je určena do interiéru, pak páska s jemnější strukturou, víc podobná ty asfaltový, jenomže opravdu drží a nematla a ta je určena do motorovýho prostoru atd...
Ta Tesa je předpokládám interiérová, takže shanis vinilovou do motorovýho prostoru. Kde ji koupit jako housky na krámě netusim, ale vím, kde bych ji dokázal objednat. Buď Stualarm (tam mají oba druhy), nebo Berner (tam jsem našel jen tu urcenou do motorovýho prostoru). Bohužel oboje je pouze velkoobchodně...
Ta Tesa je předpokládám interiérová, takže shanis vinilovou do motorovýho prostoru. Kde ji koupit jako housky na krámě netusim, ale vím, kde bych ji dokázal objednat. Buď Stualarm (tam mají oba druhy), nebo Berner (tam jsem našel jen tu urcenou do motorovýho prostoru). Bohužel oboje je pouze velkoobchodně...
-> Petr98: V každym železářství a barvách-lacích jsem vždy načel klasickou starou elektrikářskou (asfaltovou) textilní pásku - sice to už dneska nikdo nepoužívá, ale na opravy MB elektroinstalace je to dobově nejvíc košer 

-> Minott: Tam jsou ty podelne carky a to se mi nelibi. zitra vyfotim tu, co chci sehnat.
-> Petr98: ta Tesa je pre teba z jakeho dôvodu nevhodna??
mne pripada že je dost chlpata,
robil som aj s touto od keeteku,skus tu,,
mne pripada že je dost chlpata,
robil som aj s touto od keeteku,skus tu,,