skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Radio na klicek
prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 30.08.2016 do 30.08.2016, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> StepaNoFUN 30.08.16 19:43:33: Jasný, ale to už musím rozvrtat palubku, tady jen zítra přepojím ISO a fungovat to bude stejně
Jde o to to nějak spínat, jinak ty Alpiny žerou jak čert. Zapojil jsem jí a po týdnu nenastartoval s jinak zdravou baterku.

-> StepaNoFUN: jo to ja nevim, ja to mam takhle protoze kdyz stojim tak nemam rad zapnute zapalovani tak jsem hledal alternativu a pri koukani se na iso konektor me to napadlo :) Obcas prijedu nekde na nekoho cekam tak necham pustene jen obrysovky a vyhravam Impuls :-D
-> Sejki: Modulu nebo liště to nevadí. Dostává signál až z jednotky. ;-) Ale spínaný plus si odtamtud vytáhneš. A předpokládám, že Honza chtěl spínání se zapnutím zapalování... ;-)
-> StepaNoFUN: z topeni? nojo, ale musis mit zapnute zapalovani, coz nedela dobre zapalovaci civce...
-> Tuner#2: Nebo lze vytáhnout spínaný + z topení. Máš to asi 20cm... ;-) Bohužel origo svazek je u feldy s klemou... :-/
-> Nwkt 30.08.16 19:30:35: Je to bejvalá Alpina ze Žlutky, ale tam byla přes vypínač, takže baterku nežrala. Ty světla to vyřeší i tady jen mě nenapadlo tak jednoduché řešení
-> Sejki - zrušená registrace 30.08.16 18:55:55: Díky za vše.

-> Sejki - zrušená registrace 30.08.16 18:55:55: Díky za vše.
-> Nwkt: maximalne bude 4 a 6 prohozene...
-> Tuner#2: Ověř si že to rádio má takhle opravdu zapojení. Liší se to výrobce od výrobce
-> Tuner#2: presne tak...
-> Sejki - zrušená registrace 30.08.16 18:22:44: Kabel vede na 4 a ze 4 pak na 6. Takže ho dám jen na 6tku a ten ze sedmičky dám na 4 protože mě displej a tlačítka nevadí ani v noci a přes den je nežádoucí aby se to ztlumilo. 

-> Tuner#2: pokud je mezi 4 a 6 klema tak ji zrusis a udelas klemu mezi 4 a 7 ok? Predpokladam teda ze je privod na 6 a klema vede na 4... pokud je privod na 4 a klema na 6 tak musis stalej dat na 6 a udelat klemu mezi 4 a 7...
-> Sejki - zrušená registrace 30.08.16 18:12:48: Spis 7 prepojim na 4rku ne? A ten ze 4 musim dat jen na 6tku, protoze je mezi 4 a 6 klema.
Pro jistotu prikladam obrazek... 4 přivedeš na 7
-> Tuner#2: jestli nemas nebo nechces pohasinani displeje tak to jen prehodis a pokud to chces zachovat tak klickovej napojis jen na sedivej
-> Sejki - zrušená registrace 30.08.16 17:55:50: Ty jo to neni blbej napad, takze cerveny necham na memory a ten sedy cvaknu a napojim na spinane 12V. Svetla stejne rvou, takze ty vypnout nezapomenu ;-) Pamatuje si to, ze radio bylo zapnute? Melo by protoze je to vlastne to same co spinani klickem co?
Hele a víš jak jsem to vyřešil já? Zapojil to na parkovačky. Když chci poslouchat rádio při vypnutém motoru tak svícením parkovaček baterku jentak nevybiju a je to podle mě lepší než zapnuté zapalování. Navíc když mě nehraje rádio tak alespoň vím, že nesvítím
pokud máš denní svícení tak nic...Navíc nemusíš tahat kabel, ale propojíš to přímo na konektoru kam vede napětí pro ztlumení displeje při rozsvícení světel.

Kde u Feldy nejsnadneji vzit spinanych 12V pro radio? Mam tam jen trvale a nove radio vybiji baferku. Nejradeji bych nejaky kdatky kablik z pojistkovky, ale nez zacnu cvakat, tak by me zajimalo kde aby to nemelo negativni dopad na jine zarizeni.