skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zapojení otáčkoměru Pal na Mpi elektriku.
Ahoj, mám doma fungl novej otáčkoměr PAL do Favorita a chtěl bych ho vyměnit za stávající nefunkční co ve Favoritu mám. Problém je, že mám karburátor. Jde to nějak jednoducho vyřešit(krom koupě otáčkoměru pro karbec). Děkuji
Stejně jako kure kdyby někdo prodával jako celek měl bych určitě zájem
pokud to někdo umi vyrobit koupím hotový !! info když tak do sz
-> ARMAG3DON: Mám pocit, že do budíku musíš přidat nějakej odpor nebo cosi, Tunerláďa2 to tuším řešil.
Dobrý den ahoj,
potřeboval bych poradit. Chci dát na feliciáckou elektriku otáčkoměr PAL ze stodvacítky. Poradí mi někdo, jak to mám zapojit, nebo co k tomu musím vyrobit ? Dejme tomu, že ve felicii do budíku jde nějaký signál, ale jestli ho deska zpracovává a výstup je úplně jiný ? A taky by mě zajímalo, jestli Felicia MPI dává stejný signál buď před, nebo za deskou, jako cívka ve staré škodovce. Děkuji moc za budoucí spolupráci :)
potřeboval bych poradit. Chci dát na feliciáckou elektriku otáčkoměr PAL ze stodvacítky. Poradí mi někdo, jak to mám zapojit, nebo co k tomu musím vyrobit ? Dejme tomu, že ve felicii do budíku jde nějaký signál, ale jestli ho deska zpracovává a výstup je úplně jiný ? A taky by mě zajímalo, jestli Felicia MPI dává stejný signál buď před, nebo za deskou, jako cívka ve staré škodovce. Děkuji moc za budoucí spolupráci :)