skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Akin
-> Tomaso435: Jo, to je taky jedna z možností, která se časem zrealizuje 

-> Tomaso435:

-> Radza: zapojt to před přední kolo, abys to při rozjezdu přejel a vyhodil. dyt je to stjeně k hovnu :-D
-> Petkar: Jo, takhle jsem to myslel. Že jsou shodné vizuálně. Mimo pojistkovku netušim, jak to zapojit. Zřejmě přes dveřní spínač, co?
To Radza: a na to jsi přišel jak, že jsou shodné? Měl jsi je obě rozebrané? Ono sice napohled můžou být shodné, ale 94 už bude mít jiné zapojení "pod povrchem" a přípravu na AKIN:-)
-> Petkar: Možný to je, ale ta pojistkovka je shodná s tou novější(94).
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Zkusit to můžu, napadlo mě to taky, ale myslim si, že to bude bez úspěchu.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Zkusit to můžu, napadlo mě to taky, ale myslim si, že to bude bez úspěchu.
Osobně si myslím, že AKIN nebude plug-and-play... Silver 1994 bude už po převzetí VW, kdežto rv. 1992 bude mít ještě původní pojistkovku...
Nezbývá než zapojit AKIN mimo pojistkovku:-)
Nezbývá než zapojit AKIN mimo pojistkovku:-)
-> Radza: Nikdy jsem to neměl, ale mám dojem, že se to dává místo relé na světla.
Ahoj všem,
Mam dotaz ohledně signalizace zapnutých světel. Mam Favo, r.v. 92 s pojistkovým panelem na vidlicový pojistky. Jediná volná zdířka relé je re7. Tak jsem zkusil aplikovat Akina a neni to nic platný. Vyndal jsem ho ze Silvera 1994, kde byl hned vedle re7, což nechápu. Někdo nějakej tip na pojistky 1992, aby fungoval? Díky
Mam dotaz ohledně signalizace zapnutých světel. Mam Favo, r.v. 92 s pojistkovým panelem na vidlicový pojistky. Jediná volná zdířka relé je re7. Tak jsem zkusil aplikovat Akina a neni to nic platný. Vyndal jsem ho ze Silvera 1994, kde byl hned vedle re7, což nechápu. Někdo nějakej tip na pojistky 1992, aby fungoval? Díky