skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
servo fabia
prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 17.12.2015 do 18.12.2015, založil/a buldozerxxx
ja ten svazek rozmotal vypada to dobre ale zkusim to zitra jeste jednou a treba jsem neco prehlednul..jeste me napada jestli to nemuze delat spinac svetel ( mam i s tou funkcni tlumeni podsviceni)sice to chodi ale do toho clovek nevidi...a pak prodku vsechny kabely..pak to vzdavam...
-> buldozerxxx: tak to třeba neí čidlem ale kabeláží
a co j divny tak kolonka ve vagu stupen natoceni volantu .tak mi lita az kolem 400° a co jsem koukal melo by to bejt kolem 270--ale cidlo mam uplne nove original
ve vagu kdyz koukam na kanal mereni hodnot tak stupne litaj.....a napeti je stejne jak na baterce.tohle by melo bejt ok :-) servo jde normalne...svazek jsem rozmotaval a kabely vsechny Ok....mam rok 2002 vim ze tyhle rocniky na to habrovaly..ja uz zkousel snad vsechno.....cidlo na toceni je original nove,altik jinej,baterka je jina,zkousel jsem i pres kabely jste k tomu napichnout druhe auto,pojistky jsem mel venku uplne vsechny a i ty plechove,kostry jsem prochazel a ne a ne na to prijit...nejak mi dochazej napady...:-( a nikdo z Teplic kdo tomu jako ze fakt rozumi asi neni..hlavne to jen tak nekomu nedam...
-> buldozerxxx: to je maly napeti. Chteloby napichnout servo a podivat se do bloku na napajeci napeti. Muze mit vnitrni zkrat. Obcas se stane. Na baterce 14 a servo ukazuje treba 8.
Coto je za rok? Motorovek svazek je ok?
Coto je za rok? Motorovek svazek je ok?
ty pliskove spoje jsem mel komplet venku....dobijeni jsem meril a bylo v pohode nicmene dneska jsem meril znova a chvilkama to padalo treba na 13-13,2V a pak zase lehce nahoru..ale altik jsem daval celej komplet jinej a s tim ze ten predtim to delal taky..tak nechapu
Rozobrať servo a prečistiť tie plieškové kontakty.
to servo hodně žere, mě u 1,4 mpi na volnoběh taky sníží osvit přístrojů. Zkoušel si kolik má Voltů baterka?
Kluci je mezi váma někdo kdo rozumí trošku vice elektrice u fabky.Zlobí komplet osvětlni (budiky,stropni svetlo i světla na autě) na volnoběh lehce problikavani a pri otočeni volantem vysokej pokles napětí,(měnil jsem baterku,altik,daval jsem nove čidlo uhlu natočeni volantu,prošel všechny kostry,a beze změn)při odpojeni čidla uhlu ktere jsem menil se servo rozsviti a servo jde huře ale jde a problem je pryč,po zapojeni je všechno zpět.diky