skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Webasto
prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 04.10.2015 do 13.10.2015, založil/a Robert 106
Bohužiaľ nie,budeš musieť použiť emulátor,alebo hodiny webasto 1533.A ide to ešte s príslušným diagnostickým programom pre webasto.ú
-> Lamac: Jde rozběhat CAN webasto analogovým signálem (+12V)?
C neznamená can.Samotné webasto bez čerpadla funguje len ako prídavné kúrenie,ale rj sa dá upraviť aby to išlo aj ako nezávislé,pretož bez pumpy sa hneď ohreje a okamžite sa vypína.Analogové ide spustiť normálne aj bez hodiniek,obyčajným pripojením napätia na určitý pin.Canbusové dávať do takého auta je blbosť,pretože potrebuje komunikovať aj s rj motora,a tú tam nemáš.Na webasto z T5ky rovno zabudni,je ho síce všade plno,ale je veľký problém ho rozchodiť aj na can aute,pretože používa iný komunikačný protokol.Takže jedine na náhradné diely,alebo doň pichnúť analogovú jednotku.Viem o čom píšem,mal som to namontovaném vo favorite.
-> Sejki: Původně sem tam chtěl dat bufa BN 4/1 kterýho dobře znám z Tatry.
Jenže mi je líto dělat díry do auta.
Pak mě právě napadlo proč už rovnou neohřát i motor. Analogové vím mám pocit že snad všechny BW 50 byly analogové.
Já to ale z inzerátů nepoznán většinou je tam jen číslo typu.
Jenže mi je líto dělat díry do auta.
Pak mě právě napadlo proč už rovnou neohřát i motor. Analogové vím mám pocit že snad všechny BW 50 byly analogové.
Já to ale z inzerátů nepoznán většinou je tam jen číslo typu.
Tak nekupuj canový, ale analog s hodinama
Klidne si ho kup. Jde o to jestli chceš vodnika což mi prijde zbytečný u benznoveho motoru a nebo pak horkovzduch. To mas pak v aute teplo hned.
Ahoj vyzná se tady někdo ve všech těch typech topení webasto ?
Vím že jsou nezávislá topení, nebo přihřívače to se asi týká diselové varianty a pozná se snad dle toho že u topení chybí čerpadlo.
Je spousta typů C - by snad mělo být CAN verze ke který se sice dá koupit hodně drahý oblbovač,
ale třeba chybu přehřátí konkrétně u verzí pro T5 nejde vymazat jinak než připojením k autu a vymazáním krz wag.
Docela bych měl zájem ho dát do Rapida a pravá zadní kapsa mi příde jako ideální místo.
Vím že jsou nezávislá topení, nebo přihřívače to se asi týká diselové varianty a pozná se snad dle toho že u topení chybí čerpadlo.
Je spousta typů C - by snad mělo být CAN verze ke který se sice dá koupit hodně drahý oblbovač,
ale třeba chybu přehřátí konkrétně u verzí pro T5 nejde vymazat jinak než připojením k autu a vymazáním krz wag.
Docela bych měl zájem ho dát do Rapida a pravá zadní kapsa mi příde jako ideální místo.